עבור לתוכן

איך הופכים 9800 se ל-9800 pro?

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרטיס מסך מסוג se 9800 של חברת club3d עם 128mb ו-256bit שמעתי מחבר שדרך שינוי הגדרות אפשר להפוך אותו לפרו

עם מישהו כבר עשה את זה הוא יודע על דרך אחרת לעשות את זה שיגיב כי אני חייב לשפר את הכרטיס הדפוק הזה

פורסם

דרייברים של אומגה.

תריץ חיפוש בגוגל ללינק הורדה

פורסם

אני לא יודע אם זה יפעל אצלך, זה פועל בדר"כ בכרטיסים של פוואר קולור, אבל אם בכל זאתא תה רוצה לנסות, תוריד דרייברים של אומגה ובהתקנה תבחר softmod" 9800SE==>9800PRO" וזהו זה פשוט "מעיר" את ה4 צינורות עיבוד הרמדומים בכרטיס ושם אותו על מהירויות של 9800פרו.

קח בחשבון שזה מאוד מחמם את הכרטיס ויכול לגרום להיווצרות ארטיפקטים.

העשייה של ה"סופטמוד" היא על אחריותך בלבד ויכולה לגרום להרס הכרטיס ואף מבטלת את האחריות לחלוטין מרגע שהאצת את הכרטיס!

פורסם

בכרטיסים של אלזה האחריות היא עליהם ;)

פורסם

סופטמוד זה מוד תוכנה וזה רק פותח את ה4 צינורות עיבוד הרדומים. אם זה לא עובד נכנסים בSAFEMODE לWINDOWS ומוחקים את הדרייברים של אומגה. זה לא יכול לעשות נזק לכרטיס מסך

פורסם

אולי לא אבל האוברקלוק כן

פורסם
  • מחבר

אם אפשר אתם יכולים לתת לי לי ישיר לתוכנת אומגה או את האתר שלה?

פורסם

התקנתי את הדרייברים לחבר שלי , הם לא משנים את המהירויות שעון , רק פותחים את ה4 צינורות....

וזה לא מבטל אחריות , אי אפשר לדעת על זה.... , זה סופטמוד , לא רואים את זה

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייברים לחבר שלי , הם לא משנים את המהירויות שעון , רק פותחים את ה4 צינורות....

וזה שינה את הביצועים בכרטיס של חבר שלך? זה בסוף הפף אותו למהירויות של פרו?

פורסם

נכון אבל מי שקונה SE רוצה להפוך אותו לPRO ככה שהוא בוודאי גם יעשה אוברקלוק וזה כן פוגע באחריות

פורסם

OC פוגע באחריות אבל מי המפגר שבא לחנות ומודיע שהוא עשה OC ???

פורסם

זה יעבוד רק אם ה-4 צינורות עיבוד הלא שימושיים של הכרטיס תקינים.

פורסם

OC פוגע באחריות אבל מי המפגר שבא לחנות ומודיע שהוא עשה OC ???

אני חושב שהם יכולים לדעת

פורסם

אני חושב שהם יכולים רק לנחש ולראות מה הפרצוף שלך אומר... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים