פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים ברשותי כרטיס מסך מסוג se 9800 של חברת club3d עם 128mb ו-256bit שמעתי מחבר שדרך שינוי הגדרות אפשר להפוך אותו לפרו עם מישהו כבר עשה את זה הוא יודע על דרך אחרת לעשות את זה שיגיב כי אני חייב לשפר את הכרטיס הדפוק הזה
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אני לא יודע אם זה יפעל אצלך, זה פועל בדר"כ בכרטיסים של פוואר קולור, אבל אם בכל זאתא תה רוצה לנסות, תוריד דרייברים של אומגה ובהתקנה תבחר softmod" 9800SE==>9800PRO" וזהו זה פשוט "מעיר" את ה4 צינורות עיבוד הרמדומים בכרטיס ושם אותו על מהירויות של 9800פרו.קח בחשבון שזה מאוד מחמם את הכרטיס ויכול לגרום להיווצרות ארטיפקטים.העשייה של ה"סופטמוד" היא על אחריותך בלבד ויכולה לגרום להרס הכרטיס ואף מבטלת את האחריות לחלוטין מרגע שהאצת את הכרטיס!
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים סופטמוד זה מוד תוכנה וזה רק פותח את ה4 צינורות עיבוד הרדומים. אם זה לא עובד נכנסים בSAFEMODE לWINDOWS ומוחקים את הדרייברים של אומגה. זה לא יכול לעשות נזק לכרטיס מסך
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים בבקשה זה הדרייבר האחרון של אומגה... http://www.newgenerationorder.org/rad_w2kxp_omega_2558_7z.exe
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים התקנתי את הדרייברים לחבר שלי , הם לא משנים את המהירויות שעון , רק פותחים את ה4 צינורות....וזה לא מבטל אחריות , אי אפשר לדעת על זה.... , זה סופטמוד , לא רואים את זה
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר התקנתי את הדרייברים לחבר שלי , הם לא משנים את המהירויות שעון , רק פותחים את ה4 צינורות....וזה לא מבטל אחריות , אי אפשר לדעת על זה.... , זה סופטמוד , לא רואים את זהוזה שינה את הביצועים בכרטיס של חבר שלך? זה בסוף הפף אותו למהירויות של פרו?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים התקנתי את הדרייברים לחבר שלי , הם לא משנים את המהירויות שעון , רק פותחים את ה4 צינורות....וזה לא מבטל אחריות , אי אפשר לדעת על זה.... , זה סופטמוד , לא רואים את זהנכון אבל מי שקונה SE רוצה להפוך אותו לPRO ככה שהוא בוודאי גם יעשה אוברקלוק וזה כן פוגע באחריות
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים OC פוגע באחריות אבל מי המפגר שבא לחנות ומודיע שהוא עשה OC ???אני חושב שהם יכולים לדעת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.