עבור לתוכן

9800SE - סופטמוד , REV2!

Featured Replies

פורסם

אוקיי , חבר שלי קנה אתמול מחשב מKSP הכולל כרטיס 9800SE של ספיר , באתי אליו , והופתעתי לראות שהכרטיס הוא בעל אפיק זיכרון של 256ביט! , אמרתי , בוא ננסה עליו את הסופטמוד של אומגה , לקחתי את הדרייברים , והופה! , הכל עובד! , הכרטיס על מהיריות ליבה של 324 וזיכרון 290 , ונותן 4900 נקודות ב3dmark03 , ללא ארטיפקטים ללא כלום! , אמרתי בוא נעלה אותו למהירות של 9800פרו , אז שמתי 380לליבה ו338לזיכרונות , ואללה! , עדיין אין תקיעות וארטיפקטים , והכרטיס מקבל 5600נקודות ב3dmark03 , וכל זה עם קירור סטוק וכרטיס שעלה 870שקל!

הרצתי פאר קריי ודום 3 , והכל עובד חלק לגמרי!!! , אז , תחשבו על זה... , כנראה שתקופת ה9800SE עוד לא נעלמה , ועדיין ניתן למצוא כרטיסים עם 4צינורות תקינים לחלוטין!

פורסם

אבל איך אפשר לדעתי שאכן מקבלים כרטיס עם 8 צינורות תקינים? אדם אחר יכול לקנות את הכרטיס ב-900 ש"ח ולהיתקע עם 9800SE עלוב.

פורסם

ספיר? בכולופן, ELSA מבטיחים שה-SE שלהם נפתחים ב100 אחוז.

פורסם

תן לי לנחש, ELSA?

הכולל כרטיס 9800SE של ספיר

פורסם

ספיר? בכולופן, ELSA מבטיחים שה-SE שלהם נפתחים ב100 אחוז.

כל ה-SE מבלי יוצא מן הכלל?

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה להגיד לך , אבל בשביל כרטיס שעולה 870שקל , זה חזק מאוד! , והכל עובד מעולה , קירור סטוק...

פורסם

אתה צודק. זה באמת הימור משתלם. במקרה הטוב מקבלים R98000 Pro ב-870 ש"ח, במקרה הרע מקבלים R9600XT. נראה לי שאקנה את הכרטיס אחרי הטירונות.

פורסם

בעיקרון הייתי פעם בקשר עם הספק שמייבא את כרטיסי ה

POWERCOLOR RADEON 9800SE AIW

לארץ, והוא אמר שכדי לעשות SOFTMOD חייבים להחליף קירור, והוא אמר שבניגוד לאחרים אצלהם החלפת קירור לא מורידה אחריות

כשאני חושב על זה היה עדיף לי לקנות באמת 9800SE שנבדק והפך לפרו מאשר ה MSI R9800 PRO שלי ב1500 שקל, הייתי יכול לקנות זיכרון או משהו

פורסם

כרטיס המסך של CLUB3D יכול להפוך לפרו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים