עבור לתוכן

קיבלתי הצעה חדשה ואני רוצה לשמוע את דעתכם

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה :

amd 2800 64bit

epox 8hda5j s754 sata gb

hitachi sata 160gb

lite-on 52x32x52

samsung 753

hec compucase

redeon 9800 pro

drr 512(400

וכל היתר כרטיס רשת כרטיס קול עכבר מקלדת רמקולים

ההעצה שקיבלתי ב ksp היא 5555 שח

אז ככה יש לי כמה שאלות

1) מה דעתכם על המיפרט הזה

2) מכון שהחלפתי את רוב הפריטים יש לי הנחה קטנה. יוצא לי 70 שקל יותר אם אני יקנה את הרכיבים בנפרד אז אולי אתם מכירים חנויות שבם זה יכול לצאת לי יותר בזול.

3) המוכר בחנות אמר שאני לא יכול להוציא את המקסימום מהכרטיס מסך אם המעבד הזה שבשביל להוציא את המקסימום צריך מעבד חזק מאוד ... יש אמת בדבריו אני יכול להסתפק בכרטיס פחות טוב ולהנות באותו מידה

4) הבעיה הכי גדולה היא שהמחשב יקר מידי התקציב שלי הוא 5000 שח איפה אתם חושבים שכדי להוריד ואיפה להאישר

הדבר הראשון שעלה לי לראש זה להאשיר את המסך של יאמה ואני חוסך 150 שח אבל אני לא יודע כמה טוב המסך של סמסונג אם הוא יותר טוב (חוץ מיזה שהגודל נקודה שלו יותר קטן) אז אני מוכן לשלם עוד 150 שח

5) במידה ואני היצטרך לותר על הכרטיס מסך יש לכם הצעות למה להחליף אותו אני בכיון של הראדון 9600xt

תודה רבה לכולם !

ולכל אלה שענו לי על השאלה הקודמת

וסליחה על שגיאות כתיב

פורסם

1. מפרט בסדר - .

2. לא הבנתי.

3. המוכר חרטטן מקצועי, הייתי אומר שעם מעבד 64 תגיע למקסימוםבביצועי הכרטיס, כמו כן זה לא תלוי אך ורק במעבד.

4. תוכל לקצץ בHDD כ-100-150 ש"ח

5. תאבד הרבה אם תקצץ, שים לב כי ה9800PRO הוא הכרטיס המשתלם ביותר בשוק.

עכשיו,

מה צרכי המערכת?

פורסם
  • מחבר

לגבי שאלה שתים אני בעצם שואל אם המכיר סביר ואם לא אם אתם מכירים חנויות שאני יכול לקבל הצעה זולה יותר על המפרט הזה

לגבה hdd אני לא יודע מה זה אני מהמר על דיסק קשיח אבל אני לא בטוח

הצרכים הם :

למשחקים

ועריכה של תמונות וסרטים

פורסם

המחיר בKSP הכי זול שיש בארץ , כמה שזה זול ככה השירות ביחס הפוך על הפנים.

בכל מקרה מהשאתה צריך זה חלקים טובים בעיקר [שלא תצטרך שירות] ובד"כ בKSP הכל בסדר עם החלקים.

הייתי ממליץ על קניית HDD של WESTREN DIGITAL עם 8 מגה באפר -הארדיסק טוב ללא ספק.

פורסם
  • מחבר

השמח לשמוע דעות של גולשים נוספים אז יש לכם מה להגיד אז בבקשה זה רק יכול לעזור לי

ותודה

פורסם
  • מחבר

יש משהו שלא ברור לי

באחת מהתשובת לשאלות הרבות שלי

היה כתוב ש a64 לא תומך ב dull

תקנו אותי אם אני טועה ואני מקווה שכן אבל הכוונה היא שמעבד אטלון 64 לא תומך נגיד ב זיכרון פנימי של 256x2

פורסם

זה לא המעבד זה לוחות האם בסוקט זה לא תומכים בדואל..בכל מקרה זה לא הפרש משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים