עבור לתוכן

פורומים נחמדים באנגלית

Featured Replies

פורסם

אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו.

בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור.

אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן...

אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן חשבתי שצירוף לקהילת פורומים זו של אנשים חדשים, נוספים יכול להוביל לפתרון הבעיה מכיוון שלא יווצר מצב שבו נמצאים בפורום רק 2 אנשים ללא מוד אחד, שניהם שונאים אחד את השני והמקום מתמלא פוסטים מעליבים וחסרי תועלת... ::)

בכל מקרה, אם האנגלית שלכם מספיק טובה ואתם חושבים שתוכלו לתרום למקום - הנכם מוזמנים לבקר את BlankTek ולהצטרף אלינו.

בכל מקרה, אני מקווה לראות תוספות טובות למקום של אנשים מכאן, וכמו כן אני מקווה שפוסט זה לא ייחשב ל"פירסום", הרי אני "מפרסם" פורומים קטנים יחסית ןבשפה אחרת בכלל ::) :-[

Cheers, אנשים ;)

פורסם
  • מחבר

האתר שינה תדמית היום (לרעה, לדעתי ולצערי), אז אל תיבהלו מהמראה המכוער שלו כרגע ::)

פורסם

לא הבנתי מה קשור זה שמישהו מחובר דרך פרוקסי צריך לתת לו באן (בלי לקשר אליך צפציפית)?

פורסם

תראו מה קורה לפורום בלי חוקים... ::)

פורסם

והקטע שאני אפילו לא מחובר דרך פרוקסי.

פורסם
  • מחבר

וואי כולנו ממש מצטערים על הקטע הזה tomz, פשוט היה לנו שם אחד ספאמר שחזר כל הזמן דרך פרוקסי שונה בכמה הימים האחרונים, ו-FOOT56 פשוט מטומטם שקיבל סטטוס של אדמין, תסתכל בכמה מן הפוסטים שלנו בטענה נגדו. פנינו לאדמין האמיתי והוא "דיבר" איתו קצת, אבל זה כבר היה אחרי הבאן הזה... :(

אני ממש ממש מצטער בשמי ובשם כל שאר חברי הפורום, חבל שזה התחיל כ"כ ברגל שמאל, פשוט הפורום הזה עובר עכשיו תקופה די קשה, הסברתי את זה בפוסט הראשון... :'(

אני מקווה שלא תיקח זאת קרוב ללב או משהו, זו היתה פשוט אי-הבנה ו-arrogance של האדמין המטומטם שלנו.... אני מבטיח שזה לא יחזור על עצמו, כי יש סיכוי שאהיה בקרוב מוד שם ואדאג לכך בעצמי >:(

*נשבר*

בבקשהההה תחזוווור :'( :'( :-[

פורסם

למה שאני אבוא לפורום שבוא יש אדמין נאצי....

פורסם
  • מחבר

הוא לא נאצי, זה הספאמר התנקם בו ושם לו את הסיג הזה... כבר העלינו שם את הנושא הזה והוחלט בקול אחד שאע"פ שאין חוקים כל הערה רסיסטית וכדומה תגרום להעלאת ה-warn level של אותו המשתמש, אשר בתורה תוביל לבאן זמני. מספר באנים זמניים בתורם יובילו לכך שכל פוסט של אותו משתמש יותנה באישור של מוד או אדמין.

אבל עדיין אין חוקים וזה הדבר שאני אוהב במקום הזה, יש שם מספר אנשים ממש טובים, אך אני חושש כי אם לא נשפר בדרך כלשהי את המצב, המקום הזה גורלו סוף. :'(

לכן חשבתי שכדאי לצרף לשם אנשים נורמליים שאני מכיר, ועד כמה שידוע לי זה המקום למצוא את האנשים המתאימים... ::)

חבל רק שמה שראיתם היה דוקא הצד הרע של הקהילה הזו, אבל אני הייתי ממש ממש שמח לראות לפחות כמה מכם שם...

פעם נוספת אני מבקש סליחה בשם כל המעורבים בסיפור :-[

פורסם

ולמה בדיוק הם לא יכולים להוריד את זה....

פורסם
  • מחבר

ולמה בדיוק הם לא יכולים להוריד את זה....

האמת שגם אני תוהה לגבי זה... :-\

אחד שם לשני תדמית של נאצי, השני שם לראשון תדמית של הומו... האם הזכרתי שזו תקופה קשה? ;D

פורסם

אני לא כל כך מבין למה לבוא לכאן ולבקש שאנשים יכנסו לפורום שכולו מלא בלאגן כשכאן הכל מסודר.

אתה רואה איזה צרות נגרמות כאשר אין חוקים? כל אחד עושה מה שבא לו , מריבות מפה ועד להודעה חדשה...

ובקיצור כל זה גורם לרמה מאוד נמוכה של הפורום , לא יעזור - חייב חוקים אחרת לא תהיה רמה בפורום.

בכל אופן - אני מאחל לך הצלחה מרובה בפורום הזה , אבל אני אישית לא ירשם לשם :)

פורסם

בכל מקרה, תהנה שם בפורום, אני רואה שאתה פעיל שם.

אני לא נכנס...

קראתי כמה דיונים, לא ממש משך אותי.

במיוחד שיש שם נאצים,

ולא אחד...

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, תהנה שם בפורום, אני רואה שאתה פעיל שם.

אני לא נכנס...

קראתי כמה דיונים, לא ממש משך אותי.

במיוחד שיש שם נאצים,

ולא אחד...

לא היו ולא נבראו, זה היו האדמין והספאמר וכוונתם היתה לעצבן אחד את השני עם זה, כשלשניהם כמה מגבלות נפשיות נראה לי... >:(

חבל בכל מקרה, רצינו להוכיח באמצעות הפורומים האלו ש-אפשר- בלי חוקים, רק צריך אנשים נורמליים.

תכל'ס אני מבין אתכם, אבל אני לא מתייאש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים