עבור לתוכן

מסך דק 17" ב 2500 שקלים

Featured Replies

פורסם

גם אני מחפש חנות שמציגה LG מול SONY, אם תמצא אנא פרסם בפורום.

• תגובות 47
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא חושב שצריך להשוות SONY ל LG

SONY הרבה יותר טוב LG זה לא חברה משהו טובה ראיתי את המסכים שלהם ולא רואים בהם אפילו קרוב ל סוני

המסך הכי טוב שראיתי זה SAMSUNG אחרי זה SONY ואחרי זה VIEWSONIC

פורסם
  • מחבר

לאחר כמה בירורים ונסיעות כשלו ניסיונותי במציאת מקום לצפייה של המסכים הדקים הנ"ל.

מה עוד שבזמן זה נתגלה לעיניי מראה מזהיר של ה benq 767-12 שהגיע לארץ, אי לכך ה LG יורד מהפרק ואנחנו נשארים עם ה

SONY S73

BENQ 767-12

בקשתי הפשוטה אליכם היא, מהו מספר הטלפון של יבואן סוני בישראל? מהו מספר הטלפון של יבואן בנקיו בישראל?

ניסיתי להיכנס לאתר של סוני אך זה נכנס לאתר של אירופה ואיין שם אפרות לבחור בישראל או מידע כלשהו, באתר של בנקיו באזור המזרח התיכון יש רק את איראן ::)

מצטער שאני מעלה תרד מעמוד 4 לא רציתי לפתוח חדש.

פורסם

80/80 זה בדיוק כמו 160.

פורסם
  • מחבר

הא? מה הקשר למה ששאלתי.

תודה על המידע אבל הוא לא קשור, בכל מקרה יש לציין כי יש מסך BENQ 767V2

ויש מסך BENQ 767-12 אלה שני דגמים שנראים אותו דבר אך שונים כאשר ה 12 הוא 12 מילשניות.

ולשאלתי המקורית!

בקשתי הפשוטה אליכם היא, מהו מספר הטלפון של יבואן סוני בישראל? מהו מספר הטלפון של יבואן בנקיו בישראל?

פורסם

BENQ הזה בכלל מסך טוב?

ואני לא חושב בגלל שיש לו 12 זה מביא לו יתרון

כי לי יש סוני ואני לא ראיתי בכלל מריחות אז במה 12 יכול לעזור?

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי אותך או מישהו אחר פה אם הוא טוב ?

אתה יכול להמשיך לא לחשוב באמת... ולא 12 מילשניות זה לא יתרון ... גם אם היה 5 או 30 זה לא משנה בכלל....

אני יודע שיש לך sony s73 .. אמרת את זה כבר בוא נספור ... 100 פעם ! והבנתי כבר שאתה רואה בו מצוין ואיין מריחות ואיין כלום.

חשבת שאולי מה שאתה רואה זה לא מה שמישהו אחר יראה, אולי מישהו אחר עם vp171b שיראה את המסך שלך יגיד שהוא חרא.

כל תגובה אתה מכניס תמסך שלך כאילו שקנית את המסך הכי טוב שיש בשוק, לסיכום תבלה עם המסך ותפסיק לחשוב שהוא שיא הטכנולוגיה כיום.

פורסם

לא אמרתי שהוא הכי טוב אבל הוא טוב יותר מ BECQ הזה

תשווה אותו עם מסכים טובים כמו VIEWSONIC או סאמסונג

פורסם

יבואן סוני זה ישפאר, חפש בגוגל "ישפאר" וזה ימצא לך את האתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה כבר עליתי על זה בזמן שרשמת את ההודעה.

מה בקשר ל יבואן BENQ אליו איין לי מושג בכלל.

פורסם

יבואני Benq הם חברת אמטל מרמת השרון. 03-5493231

והם לא מוכרים ללקוחות פרטיים, אבל אולי יוכלו להגיד לך מתי תגיע הגרסה של ה-12ms.

אתמול קיבלתי את ה-FP767v2 (עם 16ms) ולא רק שהוא יפה חיצונית (הצלחתי למצוא אחרי הרבה מאמצים את השחור-כסוף), התמונה חדה מאוד. עוד לא בדקתי אותו עם משחקי FPS, אבל בסרטים הוא סבבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ידידי! עזרת לי מאד :xyxthumbs:

יש לציין כי הגרסא של ה 767-12 כבר ניתנת לקנייה בארץ.

תתחדש בקשר למסך שלך, הוא באמת יפיוף עם אופי.

צור איתי קשר בפרטי גם אם אתה יכול, תודה.

פורסם

קארטר

איזה מסך אתה קונה בסוף?

אני חושב שהכי טוב תלך לחנות ותשאל

או שתראה השוואות באינטרנט

פורסם
  • מחבר

כנראה שאת ה BENQ FP767-12

חחח ללכת לחנות ולשאול מה בידיוק ? אתה חושב שיש משהו שכבר לא בדקתי או דגם של מסך שלא ראיתי, חוצמזה בחנות יציעו לי מסך של מאג עם איזה 30 מילישניות

קונטרסט 350 ועוד ירצו 2500 שקל ויגידו שזה טוב מאד למשחקים (או שבלבך אתה מקווה שימליצו לי על אממ.. sony s73 במקרה :P).

אתה מתכוון *ביקורות לא השוואות אל תדאג קראתי 2 ביקורות מחול שאמרו שהמסך טוב מאד, או שהתכוונת השוואה באמת וגם פה אתה חושב שצריך להשוות למסך שלך :P (בלי לזלזל בדגם )

STRENGTH אני לא יודע אייך אתה קונה מסך, אולי אתה רואה השוואת באינטרנט או הולך לחנויות שונות ומבקש יעוץ מהמוכר (ואיין בכך בושה) וקונה לפי איזה נראה טוב, ולפי פירמה

או לפי מילה טובה שמישהו זרק, תיהיה אשר תיהיה הדרך שלך, אני הולך ורואה את המסך בעיניים.

בכל מקרה נושא התרד מוצה אני יודע את הטלפונים של 2 היבואנים והולך לראות את המסך כאשר אני אקנה אני אעדכן בתמונות וביקורת בתרד הזה.

אני מבקש לא להוסיף עוד הודעות בינתיים תודה.

פורסם

CaRTeR ???  הייתי שמח לשמוע אם יש חדש בנושא והאם יצא לך לראות את שני המסכים? ואיפה?

oferbu

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים