עבור לתוכן

מסך דק 17" ב 2500 שקלים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע ראיתי שהזוית גדולה בהרבה יותר אצל הסוני.

מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר רק מה זה ה 290 ניטס ?

(Brightness 260 cd/m² (max. 290 nits

טוב אז נראה לי שאני אלך על הסוני s73 שחור.

• תגובות 47
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצל הBENQ זוית צפיה 80 על 80??

תתרחק 10 צעדים לפחות ממנו....אתה תזוז ס"מ ימינה או שמאלה ולא תראה כלום...

עכשיו אין ספק שהסוני לוקח אותו בענק.

פורסם

בקנייה של LCD לא הייתי מסתמך על נתונים יבשים. אין כמו צפיה במסך עצמו כדי להחליט אם הוא טוב לך

למרות זאת, לBenq יש ביקורות טובות ואין ספק שזה מסך טוב. סוני אוהבים לרשום נתונים מרשימים לLCDים שלהם, מה שלא תמיד בא לידי ביטוי במציאות. לא קראתי ביקורת על הסוני הספציפי הזה אז אני לא יכול להגיד אם הוא טוב

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו השאלה איפה אפשר לראות את 2 המסכים הנ"ל, באיזה חנות ואיפה היא ממוקמת.

פורסם

תתחיל להסתובב בקניונים , בהרבה יש תצוגות LCD , גמו כן באופיס דיפויים וסאקאלים למינהם , תאמת ממה שראיתי ככה בחצי עיין הרשים אותי רק איזה מסך של סמסונג - אבל רק בתמונות - היו לו צבעים וחדות מדהימים יחסית למסכים אחרים שהיו שם של מאג בנקיו ועוד כמה (אין לי מושג לגבי הדגמים) המאג נראה גרוע במיוחד. את הסוני ראיתי בסאקאל (לא יודע איזה דגם) היה נחמד אבל לא מלהיב יותר מדי... הקיצר תתחיל להסתובב - הנתונים היבשים לא נראה לי שווים הרבה.. ומסכי LCD במובן מסויים זה הליכה אחורה ממסכים רגילים (נקודות ענקיות ומרובועות - תמונה הרבה פחות חלקה מקרוב).

פורסם

את ה-benq אפשר לראות בלא מעט חנויות, או אצל היבואן (אמטל) ברמת השרון. אני ראיתי אותו בפעולה בהקרנת סרט DVD והוא נראה טוב מבחינת הצבעים, הבהירות ושלא היו מריחות. לא ניסיתי לראות אותו מזוויות שונות.. :/

פורסם
  • מחבר

טוב חברים, לאחר התלבטות ממושכת בזמן שהתרד כבר הגיע לעמ 3 החלטתי ללכת על 2 אלה

LG L1730S

SONY S73B

השוואה ביין ה 2 : http://www.halifax-shopping-extra.co.uk/xSBS-Monitors~PG-1~NCP-2~PRDLT-21069424-22442727

אומנם ה אל גי לוקח על הנייר, אך אי אפשר לדעת אייך זה באמת במציאות ואני דווקא נוטה ל סוני.

עכשיו הייתי גם ברשת באג ובאופיס דיפו וחשכו עיניי אופיס דיפו איין בכלל מה לדבר הם עוד 5 שנים אחורה....

באג לא מחזיקים סוני ויש להם רק את ה L1710 , L1720.

שאלתי לכם היא היכן אני יכול לראות את 2 המסכים שאני מתלבט עליהם אחד ליד השני? ולהחליט בתודה מראש.

פורסם

אני לא יודע לאיזה מסך יש יותר איכות אני כמעט בטוח ש לסוני יש איכות תמונה יותר טובה

אבל ל LG יש 550 CONTRAST שזה דבר חשוב מאד

אבל אולי תקח את LG הוא יותר זול ;D

פורסם
  • מחבר

ידידי הבנתי כבר שאתה מרוצה מאד מהסוני ואני שמח בשבילך.

בקשר למאפיינים אני רוצה לראות בעיניים ובשביל זה אני חוזר היכן אני יכול לראות

את 2 המסכים בתצוגה אחד ליד השני? ולהחליט תודה.

המחיר של שניהם אותו דבר..

פורסם

אני מרוצה ממנו אבל אני הייתי מעדיף CRT

אני יודע שהם טובים יותר למשחקים

ואני אוהב לשחק!

פורסם

ידידי הבנתי כבר שאתה מרוצה מאד מהסוני ואני שמח בשבילך.

בקשר למאפיינים אני רוצה לראות בעיניים ובשביל זה אני חוזר היכן אני יכול לראות

את 2 המסכים בתצוגה אחד ליד השני? ולהחליט תודה.

המחיר של שניהם אותו דבר..

אני בספק עם תמצא מום שיחזיק בתצוגה שלו את שתי המסכים האלו, רב החנויות לא מחזיקות כמעט מסכים באלו בתצוגה .

תנסה אולי לחפש בטרקלין או סאקל או שקם אלקטרא אולי הם מחזיקים כאלו בתצוגה אבל אני גם בספק.

פורסם

אני ממליץ לקרוא את הכתבה הבאה - מדריך לקניית LCD למשחקיים - מדברים שם על הרבה חסרונות שלו כולל הסברים על כל ההבדלים.

http://www.d-silence.com/feature.php?id=249

פורסם

אבל זה LCD ישנים

ב LCD חדשים כבר אין מריחות!

וגם אומרים שיש ל LCD איכות טובה יותר ויותר חדה

פורסם

למה שלא תלך עך הL1710, יש לו זמן של 16 ולעומת 12 של ה L1730 זה נראה לי כבר בקטנה ויש לו גם יציאת DVI.

אפשר למצוא אותו היום ב-2600 ש"ח.

פורסם

CARTER

מה בסוף החלטת לקנות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים