עבור לתוכן

מעבדים של AMD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אשכרה.

פורסם

אל תחליף ל 60 גיגה הוא בנוי מ2 פלטות לעומת ה 40 שבנוי מפלטה אחת ומנוע עים מיסב נוזלי שקט יותר ואמין יותר.

לגבי אים AMD או אינטל זה מאוד תלוי באופי שלך עים באמת אן לך דעות קדומות על AMD או אינטל כי אתה צריך לחיות עים המערכת

שאתה קונה וצריך להיות שלם עים הקניה אחרת אף פעם לא תהיה מרוצה ואז על כל שטות תאשים את AMD או אינטל תלוי מי בתפיסה שלך חיובי יותר לכן כדי שתיקנה את מה שאתה באמת מאמין בו כדי שתהיה שלם עים הקניה ולא תתחיל לחפש בעיות במחשב שלך מתיך אי השלמות שלך עים הבחירה.

את הבחירה הזאת אף אחד לא יכול לעשות בשבילך ואתה צריך להיות שלם איתה ב 100 אחוזים.

זה לא עיניים של השוואת ביצועים מחירים יחס עלות תועלת וכ"ו כע הכל דומה פרט להבדל של איזה 100 דולר במחיר ולקניה כל כך יקרה

המחיר לא משחק תפקיד והבדל בבצועים אינו מורגש למישתמש רגיל.

דן

פורסם
  • מחבר

לא מסכים בדיוק עם מה שאמרת אבל מילא, דווקא מעניין אותי בקשר להארדיסק .. מישהו יכול לאמת את זה? כי אח שלי דיי מעוניין ב 60 גיגה ובגלל שזה סך הכל הבדל של 150 שקל החלטנו ללכת עליו אבל אם הוא משמעותית יותר רועש ופחות אמין אז נוותר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

http://www.maxtor.com/Maxtorhome.htm

כל פלטה 40 גיגה.

The biggest, fastest drives available

Product Highlights

The industry's highest areal density-40 GB per platter

7,200 RPM rotational speed

Maxtor-developed Ultra ATA/100/133 interface

8.5 millisecond average seek time

Quiet Drive Technology

No Quibble Service and Support

זה שייך לפורום של איחסון בכלל וצריך להעביר את הנושא לשם.

דן

פורסם

מה אתם צוחקים? אני בעוד חודש וחצי בן 15, אז מה?

פורסם

בתור בנאדם שעבד יותר מ 3 שנים על מעבדים שלAMD אני אגיב:

אין שום בעית תאימות ולא היתה שום בעיית תאימות של AMD עם ווינדוס או דוס

וזו בגלל הסיבה הפשוטה שהוא משתמש באותו סט פקודות סטנדרטי כמו של אינטל

פעם היו בעיות תאימות הנובעות מטכנולוגית ה MMX שהכניסה אינטל למעבדים שלה

אך כיום אין שום תכנה או משחק שעובד עם MMX .

AMD הרבה יותר חזק, הרבה יותר מהיר, יותר זול ותואם כל מערכת שתרצה.

כיום בסקטור המעבדים החזקים למשחקים לדוגמה, AMD לוקחים את כל הקופה

ותגיד לאמא שלך שאם אחד אומר משהו ועשרים אנשים אומרים אחרת אז הוא בוודאי טועה

ואם לא תחליט ללכת על AMD לדעתי ההפסד הוא כולו שלך

פורסם

אל תחליף ל 60 גיגה הוא בנוי מ2 פלטות לעומת ה 40 שבנוי מפלטה אחת ומנוע עים מיסב נוזלי שקט יותר ואמין יותר.

לגבי אים AMD או אינטל זה מאוד תלוי באופי שלך עים באמת אן לך דעות קדומות על AMD או אינטל כי אתה צריך לחיות עים המערכת

שאתה קונה וצריך להיות שלם עים הקניה אחרת אף פעם לא תהיה מרוצה ואז על כל שטות תאשים את AMD או אינטל תלוי מי בתפיסה שלך חיובי יותר לכן כדי שתיקנה את מה שאתה באמת מאמין בו כדי שתהיה שלם עים הקניה ולא תתחיל לחפש בעיות במחשב שלך מתיך אי השלמות שלך עים הבחירה.

את הבחירה הזאת אף אחד לא יכול לעשות בשבילך ואתה צריך להיות שלם איתה ב 100 אחוזים.

זה לא עיניים של השוואת ביצועים מחירים יחס עלות תועלת וכ"ו כע הכל דומה פרט להבדל של איזה 100 דולר במחיר ולקניה כל כך יקרה

המחיר לא משחק תפקיד והבדל בבצועים אינו מורגש למישתמש רגיל.

דן

למרות שלקח לי עשר דקות לנסות להבין את מה שאתה רושם כאן בגלל השפה המאוד קריאה, אני עדיין מסכים עם מה שרשמת כאן.

פורסם
  • מחבר

איך נזכרתם בטופיק הזה הוא נגמר כבר ממזמן..

אמא שלי התרשמה מכל הלינקים שהביאה לי ועכשיו המחשב כבר פועל בחדר של אחי =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים