פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים הייה לי בעיות עם המחשב! אז התכנאי התקין את הWINDWOS מי דיסק צרוב!אמרו לי שאפשר-איך אפשר לשנות את הקוד של הWIN XP PRO לקוד אחר?יש לי עכשיו דיסק מקור של WIN XP אני רוצה להתקין SP 1 + SP 2! אז אני צריך לשנות את הקוד לקוד אחר איך עושים את זה?איך משנים בלי להתקין את הWIN XP מי התחלה!
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אתה מתבלבל עם מונחים אתה לא יכול וגם לא רוצה לשנות את קוד המקור של XP מה שאתה כן רוצה לפי מה שהבנתי זה לשנות את ה-cd key שאיתו הטכנאי התקין את הוינדווז ומכיוון שהוא צרוב אתה לא יכול לעדכן אני לא יודע אם אני יכול להגיד לך פה איך משנים את ה-key הזה אבל חיפוש בגוגל יענה לך על השאלה עריכה טוב מכיוון שזה לקוח מהאתר של מיקרוסופט אני מניח שזה חוקי לחלוטי ולכן אני יכול לתת לך את הלינק http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q328874 בהצלחה
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר אתה מתבלבל עם מונחים אתה לא יכול וגם לא רוצה לשנות את קוד המקור של XP מה שאתה כן רוצה לפי מה שהבנתי זה לשנות את ה-cd key שאיתו הטכנאי התקין את הוינדווז ומכיוון שהוא צרוב אתה לא יכול לעדכן אני לא יודע אם אני יכול להגיד לך פה איך משנים את ה-key הזה אבל חיפוש בגוגל יענה לך על השאלה עריכה טוב מכיוון שזה לקוח מהאתר של מיקרוסופט אני מניח שזה חוקי לחלוטי ולכן אני יכול לתת לך את הלינק http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q328874 בהצלחה האתר באנגלית אני לא יודע טוב אנגלית! ואמרתי התכנאי התקין לי את הWIN XP עם דיסק צורב וקוד לא חוקי אני רוצה לשנות את הקוד למקור עם הדיסק המקורי שלי :'(
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אני חושב שיש שיטה..אבל לא משהו חוקילמה שלא תתקין בעצמך מחדש את הוינדווס המקורי
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים האתר באנגלית אני לא יודע טוב אנגלית!תיראה הפקודות עצמן הן באנגלית ככה שגם אתר בעברית לא יעזורואמרתי התכנאי התקין לי את הWIN XP עם דיסק צורב וקוד לא חוקיאז אולי כדאי שתקרא שוב לטכנאי ותגיד לו שיתקין לך עותק חוקיאני רוצה לשנות את הקוד למקור עם הדיסק המקורי שלי :'(כשאתה אומר קוד המור הכוונה היא ל- source שזה הקוד של התוכנהאני חושב שיש שיטה..אבל לא משהו חוקימסתבר שזה כן חוקיהבאתי לינק להוראות מהאתר של מיקרוסופט
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים הנה התרגום לעברית, אבל קודם כל רק שתדע שאני לא לוקח אחריות על מה שתעשה...תלחץ התחל, הפעלה בחלון החדש שנפתח תכתוב regedit ותלחץ אנטר.בתפריט שיש לך בצד ימין תבחר:HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrent VersionWPAEventsכעת חפש בצד שמאל בין כל הערכים את הערך OOBETimer הקלק עליו עם הכפתור הימני של העכבר, ולחץ שנה.שנה לפחות את אחת הספרות ואז תלחץ אישור.סגור את החלון.עכשיו תלחץ התחל, הפעלה, ותכתוב בחלון את הדבר הבא:%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /aתבחר באפשרות להפעיל את וינדוס באמצעות הטלפון.לחץ הבא, עכשיו תבחר לשנות את מפתח המוצר (הקוד), הקלד את הקוד החדש, ואז תלחץ עדכון.כעת אתה יכול להתקין את SP1 ו-SP2
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים כעת אתה יכול להתקין את SP1 ו-SP2 בתנאי שיש לך KEY מקורי פשש מאיפה הכוח לתרגם בשעה הזאת דרך אגב תעשה קודם גיבוי לרגיסטרי לפני שאתה מתחיל
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר הנה התרגום לעברית, אבל קודם כל רק שתדע שאני לא לוקח אחריות על מה שתעשה... תלחץ התחל, הפעלה בחלון החדש שנפתח תכתוב regedit ותלחץ אנטר. בתפריט שיש לך בצד ימין תבחר: HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft WindowsNT Current Version WPAEvents כעת חפש בצד שמאל בין כל הערכים את הערך OOBETimer הקלק עליו עם הכפתור הימני של העכבר, ולחץ שנה. שנה לפחות את אחת הספרות ואז תלחץ אישור. סגור את החלון. עכשיו תלחץ התחל, הפעלה, ותכתוב בחלון את הדבר הבא: %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a תבחר באפשרות להפעיל את וינדוס באמצעות הטלפון. לחץ הבא, עכשיו תבחר לשנות את מפתח המוצר (הקוד), הקלד את הקוד החדש, ואז תלחץ עדכון. כעת אתה יכול להתקין את SP1 ו-SP2 תודה אחי!
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר הנה התרגום לעברית, אבל קודם כל רק שתדע שאני לא לוקח אחריות על מה שתעשה... תלחץ התחל, הפעלה בחלון החדש שנפתח תכתוב regedit ותלחץ אנטר. בתפריט שיש לך בצד ימין תבחר: HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft WindowsNT Current Version :-[ :-[ WPAEvents- אין לי את האפשרות אזות! אחרי שאני פותח את Current Version אז יש לי אפשרות ללחוץ רק על עוד תקייה אחת intrnet settings שאני לוחץ על זה בצד שמואל יש לי שתי קבצים 1- שם: בררית מחדל סוג: REG_SZ נתונים : עורך לא מוגדר 2- שם:porxyenable סוג : REG_DWORD נתונים: 0X00000000 (0( :-[ :-[ כעת חפש בצד שמאל בין כל הערכים את הערך OOBETimer הקלק עליו עם הכפתור הימני של העכבר, ולחץ שנה. שנה לפחות את אחת הספרות ואז תלחץ אישור. סגור את החלון. עכשיו תלחץ התחל, הפעלה, ותכתוב בחלון את הדבר הבא: %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a תבחר באפשרות להפעיל את וינדוס באמצעות הטלפון. לחץ הבא, עכשיו תבחר לשנות את מפתח המוצר (הקוד), הקלד את הקוד החדש, ואז תלחץ עדכון. כעת אתה יכול להתקין את SP1 ו-SP2 WPAEvents- אין לי את האפשרות אזות! אחרי שאני פותח את Current Version אז יש לי אפשרות ללחוץ רק על עוד תקייה אחת intrnet settings שאני לוחץ על זה בצד שמואל יש לי שתי קבצים 1- שם: בררית מחדל סוג: REG_SZ נתונים : עורך לא מוגדר 2- שם:porxyenable סוג : REG_DWORD נתונים: 0X00000000 (0(
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים דרך אגב, למען הסר כל ספק: לשנות את המספר הסידורי (זה לא קוד מקור...) של ההתקנה של ה-XP זה חוקי לחלוטין.מייקרוסופט פרסמו את המאמר הזה לאחר יציאת ה-SP1, כשאנשים ניסו להתקין SP1 על ווינדוס שקנו עם מספר סידורי חוקי לחלוטין שקיבלו עם הקנייה, והופתעו לגלות שהמספר הסידורי הזה חסום להתקנת SP1, למרות שקיבלו אותו באופן חוקי לחלוטין. מה שקרה זה שהמספר הסידורי שלהם שהם קיבלו באופן חוקי כנראה הופץ ואנשים אחרים עשו בו שימוש לא חוקי רב. אז הפיתרון היה להתקשר למייקרוסופט עם פרטי הקנייה של המוצר, לבקש מהם מספר סידורי חדש, ולהחליף את המספר הסידורי בהתקנה הקיימת על המחשב (ללא פרמוט) למספר החדש, וזאת בעזרת המאמר הזה.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים בתנאי שיש לך KEY מקורי פשש מאיפה הכוח לתרגם בשעה הזאת דרך אגב תעשה קודם גיבוי לרגיסטרי לפני שאתה מתחיל משעמם לי בחיים, עצוב אבל נכון... ובקשר לכל הקטע של שינוי סיריאל, תוכנות שמשנות את הסיריאל גם הן חוקיות למרות שהן לא משתמשות בכל התהליך הזה במאמר של מיקרוסופט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.