עבור לתוכן

9800 פרו או ה6800???

Featured Replies

פורסם

בשתי מילים

PCI-E AGP

אני מקווה שהבהרתי את עצמי

במילה אחת?

Adaptor.

בארבע מילים?

AGP to PCI-E adaptor

• תגובות 40
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי...

קודם כל אני רוצה למחות על כך שה geforce fx5200 שלי נקרא עלוב!!

הוא שירת אותי נאמנה במשך שנה וחצי ותמיד יהיה לו מקום בליבי!

לגבי יורש העצר...

קראתי דעות שונות מנומקות היטב.

אלו שטענו שכדאי לקנות את ה6800 התיחסו ל300 ש"ח הבדל ולא ל450ש"ח הבדל

שזה ההפרש הנכון שהוא 30% ממחיר ה9800 פרו. ככה שעכשיו זה כבר הרבה פחות

אטרקטיבי...

אלו התמכו ב9800 פרו כמו burton שהתיחס לשוק העתידי של לוחות האם שלא כל כך

מדאיג אותי... ועל כך שאין טעם בלהוציא הרבה כסף על כרטיס agp.

מהבחינה שהמעבד שלי יהווה צוואר בקבוק, זה משנה אבל צריך לחשוב על העתיד כשאני אקנה

מחשב חדש ואני לא ארצה לקנות באותו זמן גם כרטיס חדש...

קראתי גם הצעות שכדאי לקנות כרטיס ב 800 ש"ח ולשמור כסף למחשב העתידי...

אז אני חושב שאם אני אקנה כרטיס כזה זה למעשה לבזבז כסף כי אז כשאני אקנה מחשב חדש

אני לא ארצה להוציא עוד 1500 בנוסף ל800 שכבר הוצאתי על כרטיס מסך חדש...

ובנוגע ל6600 שעומד לצאת... הוא יהיה לדעתי מקביל לX600 ככה שהוא לא ממש רלוונטי..

אך יוצא ה6800 le שהוא אמור להיות פחות או יותר באותו מחיר של ה6600 אבל חזק יותר... אולי שווה לחכות לו...

???בכל מקרה אין לי עוד מושג מה לעשות ואיזה כרטיס לקנות... אני פתוח להצעות ומקווה שתוכלו לעזור לי...

פורסם

רגע, 600 ש"ח זה לא כסף? קודם תרוויח 600 ש"ח ואז תפתח את הפה.

היום ניתן להשיג R9800 PRO ב-1300 ש"ח. 6800 הכי זול עולה בסביבות 1900 ש"ח. ההבדל בביצועים זניח לחלוטין, ובגלל שנאתי לנווידיה אמליץ על Ati.

ודרך אגב, Ati לוקחת בכל הקשור לאיכות תמונה.

פורסם

רגע, 600 ש"ח זה לא כסף? קודם תרוויח 600 ש"ח ואז תפתח את הפה.

היום ניתן להשיג R9800 PRO ב-1300 ש"ח. 6800 הכי זול עולה בסביבות 1900 ש"ח. ההבדל בביצועים זניח לחלוטין, ובגלל שנאתי לנווידיה אמליץ על Ati.

ודרך אגב, Ati לוקחת בכל הקשור לאיכות תמונה.

נבידיה השתפרה מאוד בסדרת ה6800 מבחינת איכות התמונה, והתמונה שלה לא פחות טובה מהX800 אם לא יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

לגבי איכות התמונה אני לא מסכים... לדור החדש של nvidia אין שום נחיתות

בנושא איכות התמונה מלati.

לגבי המחירים... גם אם אני אקנה 9800 פרו אני אקנה של msi ב1500 ש"ח.

ואם אני אקנה את ה6800 אני גם אקנה של msi ב1950 ש"ח. ככה שמבחינתי

ההפרש הוא 450 ש"ח לא 600...

פורסם

אולי 450 ש"ח מהארנק של ההורים זה כסף קטן, אבל כשנאלצים לעבוד בשביל 450 ש"ח זה כבר לא כסף קטן.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, בגלל זה פתחתי את הת'רד הזה.

פורסם

נוגע ללב , ממש טלנובלה נהיה פה ;)

תאמת אתה תקוע במצב מעצבן - אין לו ממש נקודה וורודה ואני מבין לליבך. כמו שחשבתי קודם ההפרש אכן יותר גבוה מ 300 ש"ח, אך עדיין הוא פחות מ 30 אחוז. עם המעבד שלך כרגע לא בטוח שתוכל לנצל יותר מ 30 אחוז הפרש ביצועים , אולי רק במיקרים של הרבה פילטרים - חפש ביקורות ברשת של מעבדים חלשים עם הכרטיס הנ"ל - אני חושב שראיתי כמה כאלה לא מזמן.

אך שוב , אם אפשר להוציא את הכסף - ללא ספק עדיף ה 6800 ושהמון מבחנים עוקף את ה 9800 XT ב10 עד 30 אחוז שלא לדבר עד כמה הוא עוקף את ה 9800 פרו - בייחוד כשמעלים פילטרים. אבל זה הסתכלות עם מבט לעתיד. פשוט אם יש את הכסף קצת חבל להשקיע 60 אחוז על בסיס הרבה יותר נחות.

אתה סגור רק על MSI ? למה ?

הנקודה היחידה לצאת מיזה אם אתה רוצה כרטיס עכשיו זה להחליף כרטיס יותר מפעם אחת בזמן הקרוב , אם אתה קונה לזמן רב - תשתדל ללכת רק על ה6800. ולגבי AGP בעתיד פשוט תיקנה לוח גם עם AGP וברור לכולנו שיהיו כאלו שיש להם את שני האפיקים, כי במצב שלך ה PCI E שלא נותן שום דבר בעתיד הקרוב יורד לתחתית הבקשות, ואחריי הכל אתה קונה מחשב למישחקים אז חושב לך יותר הכרטיס מסך מאשר השילוב של לוח אם וצ'יפסט.

לגבי ה6600 , אם תוכל לחכות (ולכולנו קשה עם דום 3 הזה ): ) זאת יכולה להיות אופצייה הרבה יותר טובה בשבילך אם יש קצת בעייה עם כמה כסף להוציא אך כך בחשבון ש(הערכה שלי) לא נראה אותם בארץ לפני אוקטובר , וזה יכול גם להתקרב לאיזור נובמר. - יש כרגע יותר מדי שמועות ברשת שמראות באור מאוד חיובי את ה 6600 GT , בצורה שיכול להיות שהוא יהיה מאוד קרוב בביצועים ל 6800 הרגיל (משהו כמו ה 4200 לעומת ה 4400) , אבל עד שלא נקבל מפרט רישמי או כמעט בטוח רישמי זה בגדר הערכות בלבד - נקווה שיהיה מידע מוצק בימים הקרובים.

מה שלא יהיה פה זה החלטה קשה , אני אומר שאם אתה כבר משלם סכום של 1500 שקל ואם אתה לא מתכוון להחליף את הכרטיס בעתיד הנראה לעיין - תנסה להוציא את העוד כמעט שליש וללכת על ה6800 , אם כבר משקיעים הרבה לא כדאי להשקיע בציוד דור קודם.

פורסם

חפש ביקורות ברשת של מעבדים חלשים עם הכרטיס הנ"ל - אני חושב שראיתי כמה כאלה לא מזמן.

יש את זה - http://www.firingsquad.com/hardware/x800_pro_pentium4/

לא בדיוק אותם כרטיסים ומעבדים אבל יכול לעזור

פורסם

במילה אחת?

Adaptor.

בארבע מילים?

AGP to PCI-E adaptor

אז מה הרעיון???

זה לא ייתן לו את הביצועים של ה PCI-E

יהיה לו לוח של PCI-E עם כרטיס AGP וביצועים של AGP

פורסם

טוב הדיון PCI-E הזה לא קשור ולא עוזר לבחור המיסכן , אז בוא נפשט את זה :

מה האלטרנטיבה שאתה מציע לבחור ? - איזה פתרון אתה מציע לו כרגע ? (להזכירך הוא רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך ומתלבט בין שני כרטיסים 9800 פרו שעולה 1500 ו 6800 שעולה 1950 , שניהם על אפיק AGP 8X ועוד שנה כנראה יחליף מחשב אך לא יחליף כרטיס מסך , כרגע יש לו 5200 AGP).

בבקשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים