עבור לתוכן

מהירות AMD ביחס לאינטל

Featured Replies

פורסם

הדירוגים של AMD באת'לונים הם שקר אחד גדול כשמשווים אותם עם סדרת הC. ה2500+ פחות טוב מה2.4C והרבה פחות טוב מה2.6C.

פורסם

תלוי למה אתה משווה אותו

AMD לא כותבים לך לאיזה מעבד ספציפי הם משווים. אם אתה רוצה תתיחס לסדרת B

ה2.4C והBARTON 2500 בסטוק עובדים בערך אותו דבר פלוס מינוס

בקידודים זה ידוע שהAMD 32BIT פחות טובים אז זה בכלל לא נושא להשוואה

פורסם

לא יודע מה איתכם , אבל לי ול חבר שלי יש בדיוק אותו מחשב...

R9700pro

512mb crosair

same hard disk

רק שלו יש מעבד

p4b - 2530mhz

ולי יש

Amd athlon 2800

2200mhz

והוא מפעיל את

Doom3

U High hakol

1024X748

ויש לו 60 פחות או יותר

ואני מפעיל על

High

800X600

ויש לי בקושי 40.

פורסם
  • מחבר

קראתי פה משהו , ציטוט

"..המעבד שלך בבסיסו צריך תדירות של 166 ומכפיל אותו X11 לכן הוא עובד בתדירות (או כמו שכולם אומרים מהירות) של 11X166 שזה קצת יותר מ 1800 MHZ..."

(Integral)

מדובר במעבד את'לון 2500, אז בעצם מה שהוא אמר שהמהירות שלו היא טכנית 1800 מגה הרצ? אז מזה ה2500 הזה? ???

פורסם

מעבדים של AMD עושים הרבה יותר ביחס למהירות שלהם, ובגלל שכולם חושבים שמגה-הרץ זה הכל אז AMD הבינה שהיא חייבת לדרג את המעבדים שלה בצורה אחרת, אחרת אנשים לא יבינו ויקנו רק אינטל. 2500+ אומר שהמעבד הזה משתווה למעבד פנטיום 4 במהירות 2500 מגה-הרץ. בגלל שAMD החליטה על המספורים האלה, אז הם די סובייקטיביים ולא מדוייקים.

פורסם
  • מחבר

אז המספור של אינטל עובד לפי המגה הרצ של המעבד, וAMD מתחזים לאותה המהירות אבל בפועל עובדים בפחות מגה הרצ?

פורסם

כעיקרון כן

אבל מעשית בשטח, הם די שווים בכוחותם למעבדים של INTEL באותם מהירויות ::)

זה תלוי: נגיד במשחקים הם עוברים אותם אבל בקידוד לא

מספר הפעולות של AMD במחזור יותר גדול אז המגהרץ לא משפיע כאן. בקיצור מגה-הרץ זה לא הכל בחיים...

באמת לאחר שסדרת הC של INTEL יצאה, AMD היו באיזה פרק זמן שהם הפסידו להם, ואז הם הוציאו את הATHLON 64 וחזרו להיות מתחרים צמודים.

הATHLON XP היום הם משהו יותר טוב מהCELERON אבל פחות טוב מהPENTIUM 4..הם ביניהם בביצועים, ובמחירים של הCELERON

הATHLON 64 מצליחים להתחרות יפה בPENTIUM 4 האחרונים (והATHLON FX מתחרים בP4 EXTREME).

פורסם

הATHLON XP היום הם משהו יותר טוב מהCELERON אבל פחות טוב מהPENTIUM 4..הם ביניהם בביצועים, ובמחירים של הCELERON

הייתי משווה את הדיוריון לסלרון

איך אפשר להשוות את הבארטון לסלרון, אלה הבדלים עצומים בשימוש יומיומי (משרדי, אינטרנט) ומשחקים בכלל אין מה לדבר (שפה הקאש משחק תפקיד רציני)

אז אולי לא תשווה בארטון 3200 לפנטיום 3200, תשווה אותו ל2800 זה לא רע בכלל

פורסם

אני זוכר שראיתי באתרים את ההבדלים, והדירוגים של הברטון לא נכונים בכלל :-X AMD פישלו לגמרי פה.

מעבד P4 2.4C עובר את הATHLON XP 2800+ לפעמים, שלא נדבר על זה ש athlon xp 3200+ לא מגיע בכלל לרמה של P4 3.2 אלא בקושי לרמה של 2.8C..וגם זה לפעמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים