עבור לתוכן

אזהרה איכותית לכל אלו שכבר עדכנו את האלקטל שלהם ל281...

Featured Replies

פורסם

אתמול אכלתי סרטים רעים עם האלקטל הזה.

אז ככה... אינטרנט זהב כהרגלם, קרסו, אז היה לי משעמם והחלטתי שבא לי לעשות Set Defaults דרך ממשק ה Html ששולט על התוכנה הפנימית של המודם (אם לא פורמט... אז תעסוקה אחרת). ;D

ובכן, כך עשיתי. "האם אתה בטוח"? OK... המודם קונפג להגדרות ברירת המחדל שמסתבר שהן פשוט... Nothing!

למה הכוונה? אחרי אתחול המודם וסנכרונו מחדש עם הציוד במרכזת, כל ההגדרות נעלמו, אפס, כלום!!!... כל התפריטים של ה Routing, PhoneBook, PPTP על כל תוכנם, נמחקו!

מן הסתם לא יכלתי לבצע סנכרון עם אינטרנט זהב מאז... המודם "שווק חיים".

החלטתי להתקשר לחבר שלי על מנת שיקריא לי את ההגדרות ואזין אותן מחדש ידנית.

אחרי 15 דקות שבהן נאלצתי לטמטם אותו, עדיין שום דבר לא עוזר... ה RELAY_PPP1 לא תפס עמדה ב PhoneBook ולכן,

עדיין לא יכלתי לבצע חיבור.

נזכרתי שבמרכז התמיכה של WOW יש כמה חבר'ה שלא שואלים יותר מדי שאלות ומוכנים לאשר לא מעט בקשות...

אז התקשרתי והמצאתי לתומך את התירוץ הרגיל של "המודם מסתנכרן מחדש כל כמה שעות, ההורדות נעצרות, אני מורט שיערות מעצבים וכן הלאה"...

ארתור התומך ניסה בהתחלה לתת לי כמה עיצות מטופשות כמו להחליף נקודת כוח... אז אמרתי לו שהכל איכותי ושהמערכת סטריאו, המסך והמארז עצמו מחוברים לאותו שקע כוח באמצעות מפצל ואז אמרתי שאולי ינסה להעלות לי למודם את גירסה 253 והפלא ופלא, הוא הסכים!!!

מחיקת ה Passive שהיתה גם 281 והעלאת הגירסה הישנה מחדש דרך הציוד במרכזת לקחו בערך 15 דקות, אין לי מושג למה זה לקח כ"כ הרבה זמן אבל לא משנה.

אחרי 10 - 15 התהליך הסתיים והמודם איתחל את עצמו לגירסה 253.

עדיין לא עובד... הסרתי את ה Passive שהיא 281, איתחלתי את המודם, ניגשתי עוד פעם ללחצן ה Set Defaults, אישרתי, איתחלתי והכל איכותי!!! אני יכול לגלוש!!!

מסקנה, לא להיתגרות באלקטל עם Firmware ניו-זילנדי :)

פורסם

תלמד לא ללכת ראש בקיר עם המודם! ;D

פורסם

מסקנה, לא להיתגרות באלקטל עם Firmware ניו-זילנדי :)

אני שדרגתי ל 2.81 אבל לא לניו זילנדי ;)

עשה טובה דפוק את המודם שלך שוב עם הגרסא שלי ותגיד לי מה קורה...

(סתאאאאאאאאם... ;D)

פורסם

תגידו חברה, זה לא בדיוק מה שאמרנו עוד בהתחלה כשהתחילו כאן ההתלחששויות בקשר לגרסה 2.81??

(שלפי מה שבדקנו זה פאצ' מיוחד לניו-זילנד ולא לגעת בו?!)

מה נסגר איתכם? ;D

אז בכל מקרה, גרסאת ה2.81 הסטנדרטית (והמקורית) כבר יצאה ומי שיגלוש עכשיו לאתר http://www.nzdsl.co.nz/software/alcatel/Default.htm

יראה את אותה גרסה שעמדה שם בתור 2.81 (בלי הסברים) ושאנחנו התראנו שזו גרסה מיוחדת, עומדת מתחת לגרסה המקורית שיצאה לא מזמן עם הודעה בסוגריים - NZ Specific

8)

ניתן גם להשיג את הגרסה המקורית משם, לה אני מאמין יהיו DEFAULTS רגילים.

(שאגב, ממש לא קשים להגדרה ולא צריך לזכור הרבה בשביל לשחזר אותם)

פורסם

תגיד רון על איזו גירסא אתה עכשיו אתה ?

פורסם

תגידו חברה, זה לא בדיוק מה שאמרנו עוד בהתחלה כשהתחילו כאן ההתלחששויות בקשר לגרסה 2.81??

(שלפי מה שבדקנו זה פאצ' מיוחד לניו-זילנד ולא לגעת בו?!)

מה נסגר איתכם? ;D

אז בכל מקרה, גרסאת ה2.81 הסטנדרטית (והמקורית) כבר יצאה ומי שיגלוש עכשיו לאתר http://www.nzdsl.co.nz/software/alcatel/Default.htm

יראה את אותה גרסה שעמדה שם בתור 2.81 (בלי הסברים) ושאנחנו התראנו שזו גרסה מיוחדת, עומדת מתחת לגרסה המקורית שיצאה לא מזמן עם הודעה בסוגריים - NZ Specific

8)

ניתן גם להשיג את הגרסה המקורית משם, לה אני מאמין יהיו DEFAULTS רגילים.

(שאגב, ממש לא קשים להגדרה ולא צריך לזכור הרבה בשביל לשחזר אותם)

ניסיתי גם אותה ידידי ועדיין (גם ה NZ SPC. & ORIGINAL הן זהות בגודל, נראה לי שחלה טעות ואיזה אידיוט אחד העלה את אותו הקובץ פעמיים)... הגרסאות 270 ומטה מכילות את ה Defaults, אז הורדתי את הקבצים הנוספים והפעם אין לי בעיה לבצע ניסויים.

דרך אגב, שמת לב שמדי פעם קצב ההיבהובים של המודם משתנה? אני לא חושב שצריך להיות חד עין כדי לקלוט את זה, פשוט אני אוהב להידבק לפרטים הקטנים :)

יודע אולי למה אני מתכוון אחי?...

פורסם

יש סיבה טובה לשדרג את גירסת התוכנה של המודם ?

כאילו יש איזה תוספת או משהו שזה יעזור לי בו ?

כי אם יש משהו הכי קטן כמו לדוגמה להדליק תמנורות של המודם בצבעים אני משדרג ! (מה לא מגניב שהמודם יעשה לי אורות של דיסקוטק בחדר ?)

:bash:

פורסם

זה רעיון באמת... שאלקטל ישחררו Firmware שמשנה את ה LEDz לאולטרה כחול, יהיה משהו בומבסטי.

הנורות יהבהבו לצלילי ה God של Marco V, לרקוד עם הביטים.

פורסם

הנורות יהבהבו לצלילי ה God של Marco V, לרקוד עם הביטים.

תיקון קטן :nono: השם הוא Marco V - Godd

ועכשיו ברצינות..

אז יש סיבה טובה לעדכן או שלא ?

זה נותן משהו ?

פורסם

איזו גירסה עכשיו יש לך?

פורסם

GV8BAA3.253 זה מה שרשום לי ..

פורסם

אתה רשאי לעדכן ל270 ;D

חסמו איזה פורט שנתגלה כ"גורם מסכן" לאלו שמחוברים דרך PPP (כמוך...) ועוד כמה בולשיטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים