פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אם אני מעוניין לקנות מקלדת לוג'יטק יקרה יחסית עדיף באירופה או בארץ???וגם מישהו מוכן לתת לי שמות של חניות בגרמניה חוץ מ MEDIA-MARKT.....איתן
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אם תקנה בגרמניה לא יהיה לך עיברית במקלדת, גם אני רציתי לקנות בארה"ב אבל אין עיברית BAAAAAAAAAAAAA :P
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר וואלה שכחתי לגמרי שיש גם מספר אותיות שאין באנגלית....והZ והY הפוכות......איתן
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר כמה נראה לכם זה יעלה בדיוטי פרי???https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_109&products_id=230איתן
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים צודק...גם ככה אין מס על יבוא מוצריי מחשב וזיגזג קונים בכמויות אז הם מקבלים הנחה אבל מצד שני הם צריכים גם רווח אז אני חושב שזה יוצא אותו דבר
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אני קניתי את הסט הזה מהדיוטי פרי ...היה לפני כמה זמן שהיה אותו בהנחה רצינית באחת החנויות אבל זה כבר לא אקטואלי.תקנה בארץ הכי טוב רק תעשה סקר.דרך אגב יש דבר כזה גם לצרוב אותיות עבריות על המקלדת זה עולה 150 שקלים כמדומני בת"א.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אני קניתי את הסט הזה מהדיוטי פרי ...היה לפני כמה זמן שהיה אותו בהנחה רצינית באחת החנויות אבל זה כבר לא אקטואלי.תקנה בארץ הכי טוב רק תעשה סקר.דרך אגב יש דבר כזה גם לצרוב אותיות עבריות על המקלדת זה עולה 150 שקלים כמדומני בת"א.זה קצת הורס את הרעיון לא? :-X
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים יותר זול אני מתקשה להאמין, אולי ולא בהרבה.MoonMageתסביר לי איזה רעיון זה הורס ? לא הבנתי אותך שלי או שלו.בקטע שלי אני ידעתי על המקום בת"א רק אחרי שקניתי את המקלדת..בקטע שלו אם הוא יקנה מקלדת בגרמניה האותיות באנגלית אפילו לא יהיו כמו שצריך אז ממש לא כדאי.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אם אתה גיימר אני לא מציע לך לקנות את הסט הזה, אני קניתי אותו קצת אחרי שהוא יצא ועכשיו אני מחפש לקנות עכבר חדש כי העכבר ממש לא מדוייק....המקלדת מעולה אבל העכבר גרוע בסט הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.