פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר כן גובים כסף... כמו שאמרת, צריך לממן ציוד, ואת המקום וכל זה...50 שקל כניסה...אם אתה יכול הביא את המחשב והמקלדת והכל, דווקה המסך הוא הבעיה?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים סליחה שזה לא קשור לדיון כל כך אבל:אם מישהו מעוניין להגיע למסיבת רשת דווקא בצפון (קרית טבעון ליתר דיוק) עם אותו מספר אנשים בערך שייצור קשר בפרטי ואני אתן פרטים.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים GrafitYלא הבנתי איך נדחפת לדיון ככה סתם בלי קשר תפתח ת'רד חדש!וטוב שנזכרת להגיד שגובים כסף אחרי ששאלתי אם כבר יש את הציוד כי זה באמת עניין אותי
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר טוב, כמו שאמרתי בהתחלה, לא פרסמתי את המודעה המלאה כי לא רציתי שימחקו לי או משהו...אבל כן, צריך כסף וגובים כסף... לא הרבה לדעתי...אנחנו אגב שוקלים להוסיף למשחקים את דלטה פורס ואת דום 3, מישהו מעוניין?
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים סבבה שיהיה לכם בהצלחה! מאיפה אתם משיגים את כל הציוד, כאילו יש מישהו שמשכיר לכם? (סתם לסקרנות)
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר חלק מהציוד יש לנו..את השאר אנחנו קונים, בתקווה שאם המסיבה תצליח נארגן עוד כאלו...
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים lol אני מאשקלון אז אלי אני אבוא ויש סיכוי שגם חבר שלי יבוא. דרך אגב קרית גת זה ליד אשדוד או ליד נתיבות ?
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר למי שמאשר הגאה אנחנו גם שולחים מפה, לא שזה יותר מדי מסובך...מאשקלון בכלל קל. אתה לא נוסע דרומה לנטיבות או צפונה לאשדוד, אתה לוקח מזרחה. פשוט ישר בכביש שיוצא מאשקלון עד שאתה מגיעה לקרית גת ואז לוקח טיפ טיפה צפונה..20 דקות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.