פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים היי...אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת)ורציתי לבדוק אם יש כאן חברה שיהיו מעוניינים להגיע...אם יש עניין אני הוסיף פרטים....אילן פיקס
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר היי...יהיו טורנירים ב warcraft 3 TFT וגם בunreal tournament 2004ונשחק גםcounter strike, battlefiled quake3 ואולי עוד אם יהיה ביקוש...אנחנו מקווים ל30-40 איש, זאת מסיבה ראשונה שאנחנו עושים במקום, אם יצליח טוב גם נארגן גדול יותר...אילן פיקס
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר בקיבוץ...יש לנו כאן מקום טוב.... יש הרבה מקום יש חשמל כמו שצריך.....זה יהיה ביום שישי 20 לאוגוסט, עוד איזה שבועיים..
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר אם לא הייתי מפחד שימחקו לי את הדיון בגלל פרסום או ספאם או איך שתקראו לזה, הייתי מפרסם את כל המודעה....צריך להיא את אותם הדברים שנהוג להביא למסיבת רשת....מחשב עם כרטיס רשת מוכן, מסך, מקלדת-עכבר, אוזניות... הכבלים לחשמל של המחשב כמובן וכדאי גם מפצל כדי למנוע סיבוכים..וכבל רשת פשוט.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים ואת המחשב שלך..תשובה:אתה אומר שיש את כל הציוד כל מה שצריך להביא זה את עצמך ואת חברך הטוב?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מה אני קורא מחשבות?למסיבת רשת אני תמיד סוחב איזה חבר טוב שישגיח על המחשב בזמן שאתה מחבל קצת ברשת ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים הצלחתם לארגן ככה סתם בלי כסף 11 האבים וכבלים לחבר את כל המחשבים וההאבים אחד לשני ואתם גם לא גובים כסף...?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני יבדוק את הנושא אני גר בבאר שבע אז אני לא חושב תהיה לי בעיה להגיע... אבל הבעהי זה המסך חחח המחשב מקלדת עכבר זה שטויות בעיה זה המסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.