עבור לתוכן

זיכרונות 500MHZ מניו אג.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512

התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1

אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע.

(לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)

פורסם
  • מחבר

אז על איזה ראם אתם ממליצים לי לקנות?

את הCrucial Ballistix PC3200? אני דיי בטוח שהOCZ יגיעו ליותר MHZ מהקרושל.

אז מה כדי לי?

**עריכה**

מה אתם אומרים על הראם הזה?

http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_EL_DDR_PC-4000_Gold_Revision_2

2-5.3.3 ב500MHZ באתר היצרן (אני דיי בטוח שאפשר לרדת מזה) אז זה יותר כדאי?

פורסם

כן, אהבתי את הכתבה הזאת. אתה צריך לחשוב מה אתה רוצה, אם אתה רוצה אוברקלוק מטורף של מעבד 2.4 C עם Stepping של M0 ואתה חושב שתגיע עם הלוח אם לבאסים גבוהים לאללה כמו 280-290 אתה צריך לקחת זיכרון שעובד במהירויות האלה, או עושה אוברלוק למהירויות האלה (כן, הOCZ Gold מעולים באוברלוק, אם תתן לך מספיק מתח). אם אתה חושב יותר בכיוון של באסים כמו 250 אז באמת תלך על זיכרון עם תזמונים יותר טובים. אם זה בכלל בשביל את'לון 64 אז תיקח אחד מהסטיקים בגרסת הEB של OCZ.

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן על באסים גבוהים. כרגע אני אם 2.6C HT מסריח אבל זה הולך להשתנות ואני לא הולך לקנות ראם חדש בעוד חודשיים...

אני כרגע רוצה את הOCZ GOLD 500MHZ שעושה 2-5.3.3 ב500MHZ באתר של OCZ. יש לכם חנות בהרצות הברית שממנה כדי לי לקנות?

ניו אג קצת יקרים בראם ואני באותה הזמנה רוצה להזמין גם M-AUDIO אודיופיל 2496 אז אני צריך שיהיה אותו במחיר נורמלי באותה חנות. אז מאיפה אתם ממליצים לי לקנות את הכל?

פורסם

ה2.4 הוא אוברקלוקר יותר טוב מה2.6 בגלל שעם ה2.4 יש סיכוי שתיפול על סטפינג M0 ועם ה2.6 אין. עם ה2.6 וזיכרון PC4200 אתה כבר ב3.5 ג'יגה-הרץ אז אתה לא צריך זיכרון יותר מהיר מזה. בשביל כזה דבר תצטרך הרבה מתח וגם קירור טוב מאוד (אני לא חושב שהSP94 יספיק, תחשוב מים) וגם אז, זה תלוי הרבה בכמה טובה הליבה שלך. הPC4000 Gold הוא גם עם תזמונים לא רעים ב500 מגה-הרץ וגם אוברקלוק טוב, בתנאי שהלוח שלך נותן מספיק מתח (וזה גם מפר את האחריות, והאחריות של OCZ זה משהו שחבל לוותר עליו). כמובן שאתה גם יכול לקחת את הזיכרונות החדשים שבאים כPC3200 אבל עובדים יופי גם מעל 500 מגה-הרץ. הבעייה איתם זה שכמו שאני רואה הם יקרים לאללה.

פורסם

יש חנות במונטנה, למוכר קוראים ביל. תגיד לו שאני שלחתי אותך.

תהיה קצת רציני, אתה מתכונן להוציא כ- 350$ על זכרונות ומחפש לקמבן כמה דולרים.

כאשר לא בטוח שהמחיר בארץ יקר יותר מאשר אצל ביל.

בכל ההמלצות לרכישת מחשב אומרים לך שזול יוצא בסופו של דבר יקר ושווה להוציא, או שלא, עוד כמה שקלים ולרכוש במקום אמין שיתן לך תמיכה ושרות לארך זמן.

מילא אם היית מתעקש על פריט שלא ניתן להשיג בארץ, עוד היה מקום לויכוח,

מילא אם היו עושקים אותך במחיר, היה מקום לרדת על התעשרות היבואן והחנות

אבל....

פורסם

זה מטורף לקנות ג'יגה PC4000 בארץ, רק את הPC4000 ADATA הייתי קונה כאן. הכל פשוט יקר מדי.

לא הייתי קונה ממקום חוץ מניו אג כדי לחסוך כמה דולרים, אתה לא תאמין איזה מוניטין טוב יש להם.

פורסם

מישהו יודע האם מוצרי מחשב חייבים במכס?

פורסם
  • מחבר

אצל ביל אני לא הולך לקנות. קניה של מעל 420 דולר (אני קונה גם כרטיס קול) אני עושה רק אצל חנויות גדולות וידועות שלא ידפקו אותי בשום מחיר (גם אם ביל הוא הבנאדם הכי הוגן באמריקה זה עדיין מסוכן לי) אז כרגע אני קונה מניו אג את הOCZ 500MHZ EL GOLD REV2 (אלה אם התיזמונים 2-5.3.3) שעולים 311 דולר ואת הM-AUDIO אודיופיל 2496 ב109 דולר גם מניו אג. אם יש לכם המלצות לראם יותר טוב (שמגיע לבאסים גבוהים) בתקציב של עד 310 דולר (מסקימום כי זה כבר טיפה חורג) אז תמליצו לי בבקשה ותמיד אתם יכולים לחזק את הOCZ שאני כנראה עומד לקנות עכשיו (אלא אם מישהו יציע משהו יותר טוב) ובקשר למתח האחריות של OCZ לראם הזה זה על מתח של 3.0V

פורסם

(וזה גם מפר את האחריות, והאחריות של OCZ זה משהו שחבל לוותר עליו).

זה הדבר הכי דבילי שיכולת להגיד...

א. כמו ש Holy JC אמר האחריות היא עד 3V ודבר שאני כשאתה עושה OC כזה אז אתה מפר את האחריות של כמעט כל חלק חשוב מחשב (מעבד זיכרון, לוח אם, ואם אתה עושה OC לכרטיס מסך אז גם כרטיס מסך). אז הנקודה שלך ממש ממש לא במקום.

לגבי הזיכרון עושה רושם שה OCZ 500 MHZ REV 2 הוא הבחירה הכי טובה שיש במידה אותה הולך לעשות OC בבאסים גבוהים מאד (וכבר ראינו שזה נעשה) ובכל זאת אתה רוצה לשמור על תיזמונים נמוכים.

הבעיה כמו כל דבר טוב, שהוא יקר.

בעיקרון לפי דעתי ה REV 2 יקר מאד בגלל שהוא חדש יחסית עוד אין עליו ביקורות ברשת אפילו. אז אולי בזמן הקרוב זה ירד, אבל אל תבנה על זה.

בקיצור ברגע שתגע איזה מעבד בידידוק אתה משיג (כולל סטפינג) תדע יותר טוב איזה זיכרון לייעד למערכת. במידה ואתה לא יודע תלך על ה OCZ אתה לא תוגבל ע"י הזיכרון זה בטוח ;D

פורסם
  • מחבר

איזה מעבד אין לי מוסג מה אני יקנה עכשיו.

יש חנויות שאומרות את הסטפינג של המעבדים שלהם? או שאם אני קונה מעבד זה על BLIND?

והמחיר של הOCZ לא כל כך יקר (1400 סך הכל) ונראה לי שזה מה שאני יקח (יש תיכנון למים 8))

פורסם

לגבי המעבדים יש חנוניות עם מוכרים ושירות מאד נחמד כמן נועה וזיגזג ותנסה גם בסימפלטק יש את מני שאני חושב שישמחו להגיד לך אם יש להם איזה סטפינג טוב ואם תבקש יפה הם גם ישמרו לך אחד בצד ;) ;)

לגבי הזיכרון קניה בחו"ל היא לא שאלה בכלל בארץ זה יעלה לך פי שתיים לפחות !

פורסם

זה הדבר הכי דבילי שיכולת להגיד...

א. כמו ש Holy JC אמר האחריות היא עד 3V ודבר שאני כשאתה עושה OC כזה אז אתה מפר את האחריות של כמעט כל חלק חשוב מחשב (מעבד זיכרון, לוח אם, ואם אתה עושה OC לכרטיס מסך אז גם כרטיס מסך). אז הנקודה שלך ממש ממש לא במקום.

הזיכרון זה בד"כ הדבר הכי יקר במערכת, למה להפר את האחריות שלו סתם? חוץ מזה שאפשר להגיע רחוק מאוד באוברקלוק איתם ב3 וולט (האוברקלוק לא מפר, האוברוולט מעל 3 כן). מה שהתכוונתי בזה שהאחריות של OCZ היא טובה, זה שיחליפו לך ממש ממש בלי שאלות (החלפתי אצלהם פעם), גם יענו לך למיילים תוך דקות, וגם לכל החיים.

פורסם

טולדנו ידידי אם לא שמת לב כמעט כל חברה רצינית של זיכרונות (ולא חסר כאלה) נותנת אחריות לכל החיים על הזיכרונות שלה...

ולגבי החלפה במקום הרבה חברות עושות את זה, זה תלוי בחנות שקנית ממנה את האמת פעם היה לי Radeon 8500 והוא עשה לי בעיות וקניתי אותו מזיגזאג ואמרתי להם, תשמעו הכרטיס עושה בעיות, אז הם אמרו אין בעיה תשלח אותו חזרה לינו ונחליף לך אותו במה שתבקש...

בקיצור אובר וולט לא מסכן כל כך את הזיכרונות הם יקרסו הרבה לפני שהם ישרפו תהיה בטוח, כמו במעבד, אני אישית עוד לא נתקלתי במישהו שהצליח לטגן את הזיכרון שלו...

אומנם זה לא בריא לטווח הארוך אבל ביננו אתה לא תשמש בזיכרון כזה באוברקלוק יותר מ5 שנים אז זה כבר לא רלוונטי.

Rest my case.... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים