פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים שלום, לאחרונה הופיעו על המסך שלי שני כתמים בצידו הימני. המסך לא היה דלוק זמן רב, ובדר"כ הרמקולים הם לא לידו, אולי למעט הזזות קטנות עקב שינוי מקום המחשב, אך כרגע אין לידו שום דבר מגנטי.אני מצרף תמונה שתראה מה הבעיה, תיתעלמו מהבדלי הבהירויות של החלק העליון של המסך לבין התחתון, הדבר נובע עקב השוני שבין תדירויות צילום המצלמה לבין קצב ריענון המסך.התייחסו לשני הכתמים בצידו הימני של המסך. בבקשה , אם אתם יודעים כיצד לתקן את הבעיה , תגידו לי.http://www.geocities.com/roma4k/myscreen2.JPGתודה מראש.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים יש רמקול בצד שמאלבכל זאת יש מצב שהנזק בלתי הפיךכי אתה אמרת שהרמקולים היו לידו
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר תודה.כרגע אין לידו שום רמקול כי הרחקתי אותם מהמסך, זוהי תמונה לפני מיספר ימים.עשיתי DEGAUSS וזה לא עזר וגם כיביתי את המחשב ללילה. לנסות לכבות ל כמה ימים?תודה רבה.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר אוקיי, אני אכבה אותו למיספר ימים וניראה כבר מה קורה.רציתי גם לדעת האם מסכי LCD לא משתווים בגודלם למסכי CRT? היתכוונתי האם 15" LCD הוא כמו 17" CRT?וגם , האם על מסך LCD טוב מאוד ניתן לראות סרטים ומשחקים בצורה ברורה?שוב תודה.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים לפי מה שידוע לי, הסטייה היא בערך אינץ' כלומר LCD15"=CRT16"LCD16"=CRT17".....במידה וזמן התגובה מספיק נמוך,(באיזור ה 16MS) כן.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים שאתה מכבה אז גם תוציא אותו מהחשמלזה באמת בעיה שנגרמה ממגנטהוצאה מהחמל לזמן ממושך אמורה לפתור את זה (זה פותר את זה בטלויזיות)
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים בן כמה המסך? יש עליו מדבקה, שעליו כתוב 199X. אם המסך הוא משנות ה 90, כנראה כבר אין עליו אחריות. אם הוא יותר חדש, תבדוק לכמה זמן נתנו עליו אחריות (אני חושב ש MAG נותנים 3 שנים אחריות).
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר המסך משנת 1999 והאחריות כבר ניגמרה עליו. אני אנסה לראות איך הכיבוי לכמה ימים יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.