פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותותראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגילים[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים כנראה מדובר בSpyWare תוריד תוכנה שסורקת אותםותראה אם היא מזהה ומסירה אותם
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר יש לי Ad-aware 6.0 ו גם Spybot - Search & Destroyלא עוזר כלוםזה כנראה משהו חדש לחלוטין
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים תנסה את זה:http://www.spychecker.com/program/hijackthis.htmldooms day weapon =>
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים ברור שלא עזר,hijackthis זה לא תוכנה נגד SPYWARE/ADWARE זאת תוכנה שבונה לוג של קבצים רצים/ערכי רישום של קבצים שעולים בהתחלה המחשבאתה אמור להעביר תלוג לאנשים שיעברו עליו...כלומר תשים תלוג בהודעה
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים דבר ראשון כבה את כל התוכניות שאתה לא משתמש בהן עכשיוכל התוכניות הלא חיוניותתעשה CTRL+ALT+DELותיכנס processesתחפש שם תוכנית עם שם לא מוכר או תוכנית מוזרה שיכולה להיות ספייווראל תבטל עוד אף אחתתביא לפה את השמות של התוכניות ואנחנו(בעזרת גוגל) נעזור לך למצוא את הספייוור
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותותראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגיליםלפי סוג הפרסומות אלו הן קרוב לודאי פירסומות של GOOGLE מה שבעצם קורה פה לדעתי זה שהתקנת בידיעתך או לא בידיעתך איזה רכיב של google בכל אופן בכדי להסיר זאת גש ל Internet Options משם ל Setting ומישם ל View Objects שם חפש עם אתה רואה רכיבים לא מוכרים (ימיני עכבר על כל אחד מהרכיבים שם יאפשר לך לקבל פרטים לגבי מקור הרכיב מהיכן הוא הותקן) במידה וזיהית את הרכיב התורדן והחשוד פשוט מחק אותו ולאחר מיכן סגור את ה Internet Explorer ותפעיל אותו מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.