פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים יש לי צריכת יתר של משאבי מערכת של הקבצים בתמונה וזה מאוד מעט לי את המחשב יש לי זוכרון 512 דידיאר 400 ומעבד 2500 ברטון.תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר אנשים בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לעבוד על המחשב ולא לעשות כלום וגם לא לשחק. תודה
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים קודם כל, אי אפשר להבין כלום מהתמונות האלה. תצלם תמונה מהכרטיסיה "ביצועים" ותעלה לפהדבר שני, אולי להפעיל מחדש את המחשב יעזור לך מדי פעם
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר הכול מעודכןגם האנטיוירוס(נורטון 2003)מה לעשות???? אין פיתרון???הרי בסך הכל יש לי מערכת חזקה יחסית והיא לא אמורה לעשות כאלה בעיות! בטוח שיש איזה משהו!בפנטיום 3 800מגהרץ הקודם שלי לא היו לי כאלה בעיות... בכלליות אני מאוכזב מAMD רק בעיות...
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אין שום קשר למעבד. הבעיה שלך לא קשורה לחומרה אלא רק לתוכנה. תבדוק ווירוסים וספיוור ואם זה לא עוזר אני די בטוח שפירמוט יעזור.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר כל הבעיות האלה הם אחרי פירמוט.לפני הפירמוט לא היו בעיות.ובדקתי וירוסים.ובדקתי ספייוור ב : adawre ובspybotיש עוד מה לעשות.....?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים http://security.symantec.com/default.asp?productid=symhome&langid=ie&venid=symתבדוק פה לווירוסים
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אי אפשר להריץ את הבדיקה הזאת על mozillaלא עברנו כבר את העידן הזה שמתעלמים מ mozilla
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.