עבור לתוכן

מסך LCD 17"

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" שישמש אותי לעבודה יומיומית (אינטרנט, אופיס), משחקים וסרטים (כלומר הכל).

כמה אופציות שחשבתי עליהם:

1. IIYAMA E431S

2. LG L1730S (או 1710B).

3. BenQ 767V2

4. BenQ 781

5. מסכים קצת יותר יקרים: Samsung 172T, ViewSonic VP171

הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ולשימושים שלי יתקבלו בברכה.

בקשר ל-Hyundai Q17 שמומלץ כאן רבות, שמעתי שהוא כבר לא מורכב מהפאנל של Hyndis ואף הורידו לו את ה-DVI בחלק מהמקרים. מישהו יודע על זה עוד דברים ?

חוץ מזה, כדאי לציין שיש לי יציאת DVI בכרטיס מסך וזוהי הזדמנות לנצל אותה

היה לי עד לא מזמן Mag MS576 שהיה די טוב לטעמי במשחקים וסרטים, אבל הציג טקסט בצורה פחות טובה.

תודה מראש.

פורסם

ששת המסכים שהצגת כאן הם בטווח מחירים מאוד גדול, מ2400ש"ח ל3100ש"ח.

בעיקרון המסך הכי טוב מהחבורה הוא הVIEWSONIC VP171, אבל במחיר שלו אתה יכול למצוא SONY HX-73 שיש לי אותו ואני יכול להמליץ עליו שהוא מצויין לטקסט, סרטים, ומשחקים.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף להישאר סביב ה-2700 ש"ח. אם יש שידרוג משמעותי באיכות התמונה תמורת עוד קצת כסף אני מוכן לשקול את זה, אבל אני מעדיף להתרחק בינתיים מטווח ה-2900 ומעלה כרגע.

אז נותרתי כרגע עם 2 שאלות עיקריות:

1. מבין 4 האופציות הראשונות שהצגתי או מסכים אחרים בטווח מחירים דומה (עד 2800 ש"ח), אילו מסכים הכי מומלצים ?

2. האם המסכים היקרים יותר: ViewSonic VP171, Samsung 172T וה-Sony HX-73 (שמחירו מתקרב כבר ל-3200 ש"ח) מציגים איכות תמונה גבוהה בהרבה ? במילים אחרות, האם לדעתכם הם שווים את ההשקעה הנוספת ?

תודה מראש.

פורסם

אני ממליץ לך על ה LG FLATRON L1710B

יש לי אותו ואני ממש מרוצה ממנו והוא גם לא ממש יקר, לי הוא עלה 2600 שמחירו בשוק היה כ 2900 ש"ח

עכשיו אני לדוגמא הלכתי לסניף של טרקלין חשמל אמרתי שאני רוצה מסך אז הוא הציעה לי ב 2900 של YUNDAI אז אמרתי לו שראיתי את המסך ב 2600 במקום אחר

הוא שאל לצורך העיניין איפה ואמר שהוא יתן לי באותו מחיר ואז התחלתי לשאול אותו שאלו טכניות לגבי המסך והוא אמר לי שיש לו משהו יותר טוב (ה LG) אז שאלתי עם הוא יתן ליח באותו מחיר אמר לי כן אז קניתי אותו ב 2600 ו ב 18 או 12 (אני לא זוכר כרגע) תשלומים שווים ללא ריבית.

בקיצור לך על המסך הזה ופשוט תנסה להוריד במחיר שלו תגיד שראית אותו ביותר זול וכ"ד.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אם הייתה הולך על LG, לא היה שווה יותר לקחת את ה-1730 שלהם שהוא 12ms ?

חוץ מזה, באחת הביקורת של טום, ציינו שהפאנל של AU (שעליו מבוססים למשל BenQ) מגיב טוב יותר מאשר LG-Philips.

חוץ מזה, איך הוא מול ה-IIYama ?

פורסם

תשמע עם הדגם שצינת שהוא בעל זמן תגובה של 12 הוא זהה בשאר הנתונים שלו לדגם שלי כולל ה DVI אז קח אותו אני פשוט לא מכיר אותו ואני ממליץ לך על המסך שאני כן מכיר ואני משתמש בו והוא מצויין.

לגבי איך הוא מול ה IYAMAHA אני לא יודע כי אני לא מכיר אותו.

אם יש לך אפשרות תנסה לראות את המסכים האלו עובדים בחנות או אצל חברים שיש להם אותם ואז תתרשם ותחליט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים