עבור לתוכן

P4 2.4B וAthlon XP 2500

Featured Replies

פורסם

לי יש את הפנטיום 4 עם באס של 533MHZ, לחבר שלי את הAMD עם ליבת הבארטון.

רציתי לדעת מי יותר טוב באופן כללי, ובמי כל אחד מתמחה (אני יודע שאינטל עריכת וידאו).

האם האתלון XP שלו טוב יותר מהP4 שלי במשחקים? (לא חושב)

תודה.

פורסם

לדעתי כן !! לי יש AMD 2500 ולחבר שלי יש מעבד 2ץ6 של אינטל ושלי עדיין לוקח את שלו !!

אין על AMD ולא יהיה !!!

פורסם

האת'לון לוקח, אבל במעט ובעיקר במשחקים. לגבי זה שמעלי, דווקא שם, בגלל שהאינטל הוא מסוג C, הוא לוקח. אולי בכמה משחקים האת'לון יקח אבל בגדול האינטל מנצח. תסתכל לקראת סוף הדף כאן:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72097.0

יש שם בדיוק השוואה כזאת של מעבדי פנטיום 4 Northwood מול Barton ו Thoroughbred.

פורסם

אבל בOC הרבה יותר קל להביא את הברטון לביצועים יותר טובים משל האינטל בOC

AMD ב2400MHZ לוקח את האינטל 2.6C@3.2 שלי.

פורסם

לצערנו, 2400 מגה-הרץ זה כמעט תמיד מחוץ לטווח אם אתה לא משתמש במובייל. בזמן האחרון יש לאנשים בעייה אפילו להגיע לבאס של 200 עם ה2500+ החדשים. חוץ מזה שה2.8 הוא אוברקלוק הרבה יותר טוב מה2.6 והם עולים כמעט אותו דבר, מה שמביא אותנו ליתרון העצום של האת'לון על האינטל - הוא זול בצורה שאי אפשר להשוות ואתה מקבל הרבה יותר תמורה למחיר.

פורסם

מה אתה מדבר? בארטון 2500 מגיע ל2200מגהרץ (באס 200) בלי להתאמץ... אני מאמין שרוב ההבארטנים יכולים להגיע מעבר ל2400 (אני מדבר על הנעולים, אלה שנמכרים היום..)

ה2.4 של אינטל גם אוברקלוקר לא קטן אבל עדיין אם אתה משווה אותו מול הבארטון לדעתי הבארטון לוקח

פורסם
  • מחבר

רגע הבארטון 2500 יותר טוב מה2.4B שלי כמעט בהכל? מהם התחומים של כל אחד?

לדוגמא בקידוד פורמטים של וידאו ואודיו האינטל שלי לא לוקח?

ואתם בטוחים שAMD 2500 עם OC ל2400MHZ - שזה 600MHZ יותר לוקח 2.6C עם OC ל3.2 (גם תוספת של 600MHZ)??

עריכה: ואם הבנתי את השורה הזאת מהמדריך

AXP 2500+ (1.83 GHz, 512k L2 cache) -> =/- P4 2.4B GHz, -P4 2.4C GHz

אז הA XP 2500 הוא שווה או פחות טוב מהמעבד שלי?

פורסם

במשחקים ואופיס הבארטון יקח. בקדודים האינטל יקח. ואם זה 2.4 C אז במולטיטסקינג כבד ה 2.4@3.2 יקח בענק.

גם בארטון ב 2500@3200 זה אחלה מחשב וגם 2.4@3.2 זה אחלה מחשב. למה זה מטריד אותך כל כך? מה אכפת לך מהדשא של השכן?

פורסם
  • מחבר

במשחקים ואופיס הבארטון יקח. בקדודים האינטל יקח. ואם זה 2.4 C אז במולטיטסקינג כבד ה 2.4@3.2 יקח בענק.

גם בארטון ב 2500@3200 זה אחלה מחשב וגם 2.4@3.2 זה אחלה מחשב. למה זה מטריד אותך כל כך? מה אכפת לך מהדשא של השכן?

זה לא שאכפת לי ממה שיש לחבר שלי

פשוט אני לא מבין מה הסוד של AMD, הם עובדים בפחות MHZ, וגם בבאס נמוך יותר, ועדיין מתמודדים כמו שצריך וגם מנצחים.

פורסם

חחח..אני מאמין שגם אינטל לא כל כך מבינים...

פורסם

2.6 במהירות 3.25 זה בעצם 3.2C על סמים בגלל שיש לו באס של 1000 מגה-הרץ וזה עצבני. ה3200+ רחוק מאוד מבחינת ביצועים מה 3.2C, קל וחומר שה 2.6 באוברקלוק ינצח אותו.

השורה:

AXP 2500+ (1.83 GHz, 512k L2 cache) -> =/- P4 2.4B GHz, -P4 2.4C GHz

אומרת שה את'לון 2500+ בארטון הוא טיפה פחות טוב מה 2.4B (באס 533) ופחות טוב במידה יותר משמעותית מה 2.4 C (לא יודע למה זה כותב לי הפוך פתאום).

פורסם

זהו שAMD עושים יותר פעולות במהירות שעון שגובלות לאינטל

ככה ש1000 מגהרץ של AMD יהיה "שווה" יותר מאשר 1000 מגהרץ של INTEL

כוח עבודה ומהירות עבודה של מעבדים לא מסתכמים במהירות שעון, אלה דברים מאוד מורכבים

פורסם

זהו שAMD עושים יותר פעולות במהירות שעון שגובלות לאינטל

ככה ש1000 מגהרץ של AMD יהיה "שווה" יותר מאשר 1000 מגהרץ של INTEL

כוח עבודה ומהירות עבודה של מעבדים לא מסתכמים במהירות שעון, אלה דברים מאוד מורכבים

כבר נמאס מההסבר הזה(שום קשר אליך פשוט זה אותו הסבר כל הזמן בלי שום ביסוס), צריך סיבה מדוייקת למה הוא עובד באופן יותר יעיל, צינורות עיבוד קצרים , 16 צינורות גישה ל l2 במקום 8 של אינטל,דוגמא דברים כאלו הסבר אמיתי ולא שהוא עושה פעולות יותר, זה כל ילד יכול להגיד לך, צריך הסבר לעומק

פורסם

למי עוזר הסבר מועמק הם רצו לדעת איך זה, אמרתי בכללי איך זה... גם את ההסבר הזה וגם את ההסבר הזה 90 אחוז מהפורום לא יצליחו להבין כי רובנו לא באמת יודעים איך דברים פועלים לעומק

אז תגיד שהצינורות קצרים יותר, סו פאקינג וואט.. זה לא אומר כלום לרוב הפורום

פורסם

אני חושב שמטרת הפורום היא להבין, להבין , ולא פשוט לדעת, להבין מה זה אומר ולא לדעת זה ככה ולא משנה למה,

בבקשה אני מבקש ממישהו שמבין בזה לעומק שיכתוב הסבר, ומי שלא הבין שישאל שאלות ולא יתבייש זה כל הקטע של פורומים, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים