פורסם 2002 באפריל 2223 שנים במידה ואין לי מודם Alcatel כלומר לפי מה שהבנתי אני לא אקבל מודם כזה מבזק אלא מודם Orckitיש לי 3 מחשבים בבית ו HUBx4אני רוצה לעשות ADSL ולשתף את כולם באינטרנט ואני לא מתכוון לשיטה של ICS שמחשב אחד מתחבר עם ה ADSL וכל השאר מתחברים אליו .השאלה שלי היא :האם אני יכול לחבר את המודם ל HUB ואם אני אחבר אותו מה זה יעשה ? כלומר איך אני אגש למודם ?ובוא נגיד ואכן חייגתי לאינטרנט דרך הרשת עם המודם מה קורה עם שאר המחשבים בבית שלי ? הרי המחשב שלי כרגע תופס את המודם ... אז איך הם יתחברו ...???בתודה מראש עידן !
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים אתה לא תוכל לעשות שיתוף.תוכל לחבר את המודם לHUB ואז רק מחשב אחד יוכל "לחייג" בכל פעם.רק מחשב אחד יוכל לגלוש בו זמנית.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים מחבר תודה ... ממש לא עזרת לי !ועדיין אף אחד לא ענה לי בקשר לשאלה :אם אני יכול לעשות ICS עם לינוקס ....ואיך או איפה אני מוצא מדריך של צעד צעד !
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים תשובה: כן אתה יכולהדרךתוכנה בשם WINAGTEתחפש באינטרנט היא תעזור לך לפתור את הבעיה אבל אם אתה כבר משתמש ב ADSL כדי לעבור ל SWITCH
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים תודה ... ממש לא עזרת לי !ועדיין אף אחד לא ענה לי בקשר לשאלה :אם אני יכול לעשות ICS עם לינוקס ....ואיך או איפה אני מוצא מדריך של צעד צעד !ולמה לא להסתכל במדריכים באתר? ראוטר לינוקס כבקשתך.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים LINUX דפוק וצריך לשבור את הראש כל היום איתו ב 1000 פקודותאין צורך ב ICS פשוט את את ה DEFAULT GATEWAY לשאר המחשבים ותוכל לצאת לאינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.