עבור לתוכן

החלפתי מאורר בכרטיס מסך וכנראה משהו מקצר

Featured Replies

פורסם

היי!

קניתי את ה-Vantec iceberq pro 4 היום ושמתי אותו על ה- TI 4200.

חיברתי בחזרה את הכרטיס ועכשיו יש לי פסים ורודים\ירוקים מהבהבים על המסך...

זה נראה כמו תוצאה של קצר אבל אני לא יודע מה יכול לקצר...

האם יכול להיות שהמשחה התרמית שמגיעה עם זה מקצרת?

???

פורסם

יכול להיות שלא נזהרת ומשחה נגעה ברכיבים, ואם היא מוליכה חשמל, יכול מאוד להיות שזאת הסיבה.

פורסם

יש מצב שמרחתה את המשכה לא טוב, ולכן היא לא נותנת מגע טוב עם הגוף קירור שלך= התחממות יתר

זאת בהכלט תוצאה של התחממות יתר!

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

נזהרתי מאד ווידאתי שהמשחה לא נוגעת ברכיבים...

ולמרות שאני די בטוח שמרחתי את המשחה טוב, אני יודע שגם אם היא לא הייתה מרוחה טוב זה היה פועל לפחות לכמה זמן...

הכרטיס מסך עבד על קירור פסיבי0 בלבד (לא שמתי לב שהמאורר הפסיק לפעול ::)) במשך איזה חודש, וזה פעל טוב עד שאחרי איזה שעה-שעתיים המחשב

פשוט נתקע... אבל לא היו בעיות תצוגה או משהו כזה...

לא יודע... מוזר מאד =\

פורסם

אצלי היה בעייה עם המאוור שהוא לאט לאט הפסיק לםעול (משהו תקע אותו)

אז בהתחלה הוא נתקע בזמן משחקים ואז אחרי שהמאוורר הפסיק לפעול והכרטיס התחמם אז הוא נכבה (ואני קבלתי קוויה מהצלעות :'( מסכן שלי........)

בכול מקרה אם המחשב נתקע אז הכרטיס לכ נכבה אלא חם מדיי ולכן הביצועים שלו יורדים (מאותה סיבה שמחשב שעובד יותר זמן נהיה איטי יותר כי הוא חם יותר ולכן צריך לדאוג לקירור טוב שלא יתקע) כך גם הכרטיס מסך, אבל אם אתה רואה צבעים אז אני ממליץ לך לפרק את הגוף קירור (במידה ונשארה לך עוד משחה) ולודא שהמשכה לא יוצאת מהליבה אם כן (אפילו הכי קטן) תנקה את הכרטיס (כולו) כולל את המעגלים באזור אם אלכוהול תשאיר אותו שעה כדיי שיתאדה ואז תמרח שוב, אם אתה רואה שחסר תוסיף (או שתנקה ותוסיף)

אוד דבר שאני ממליץ לך זה לודע שהמאוורר של הגוף שלך עובד כמו שצריך כי זה גם יכול להיות בעייה!

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

נראה לי שמצאתי את הבעיה...

אני חושב שבגב של הכרטיס יש איזה שריטה שעוברת על כמה גשרים מודפסים... יכול להיות שזה זה...

בכל מקרה - המשחה שמגיעה עם זה בטוח מקצרת...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים