פורסם 2002 באפריל 2223 שנים עקב המצב הבטחוני היום, ועקב כך שמרבית חברי הפורום הם לפני צבא, האם תתגייסו לשירות קרבי בצה"ל?
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים "בשום פנים ואופן" - נשמע משתמט כזה... ואני פרופילניק גאה (45).. בגלל זה, לא מצביע.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים את'לוןאתה יודע שאתה נורא מזכיר לי מישהו שהכרתי לפני דיי הרבה שנים באינטרנט? קראו לו שוטגאן אם אני לא טועה.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים את'לוןאתה יודע שאתה נורא מזכיר לי מישהו שהכרתי לפני דיי הרבה שנים באינטרנט? קראו לו שוטגאן אם אני לא טועה.לא מוכר לי בכלל.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים בעיקרון נתחיל מזה שאני בת (שלצערנו פחות מקובל להיות בקרבי) וגם הפרופיל שלי לא משהו בגלל האסטמה שהייתה לי...אני גם בת יחידה - ואין סיכוי שאמא שלי אי פעם תרשה לי...אם המצב היה שונה במקצת - והצבא היה חושב שאביא תועלת רבה יותר בקרבי מאשר במשהו אחר - בשמחה הייתי מתגייסת לקרבי...אך כיום אשלים עם מצבי שהוא יהיה בטח משהו כמו ללכת לעתודה.....
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים בחרתי אחר...והנה הפירוט:אני תמיד רציתי להתגייס לקרבי...אבל...מצבי הבריאותי לא יאפשר לי...יש לי בעיות אורטופדיות...אז ככה שאין סיכוי שתהיה לי האפשרות ללכת לקרבי...אבל אם הייתה לי האפשרות...הייתי בשמחה הולכת... :-/
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים אחר:Been There, Done That !! ונשארתי עם שני דיסקים פרוצים - אחד בצוואר ואחד בגב התחתון (ממש מתנת שיחרור מצה''ל) :'(
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים Oucchh.... חתיכת כאבים אחי :'(תודה על האמפטיה, אחי...!!!...Somebody Give Me An - AMEN(בטונציה של מטיף שחור בכנסייה On Sunday Morning בג'ורג'יה...)
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים פרופיל 97קב"א 56 (כולל דפ"ר 90)עברתי מבחני קצונה בהצלחהאני ממש ממש לא מפחד - וקרבי זו האופציה השנייה שלי!אבל אני גם ממש רוצה ללמוד פיסיקה!אז אני הולך בקרוב לעתודה... כמה חבל...
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים מחבר פרופיל 97 קב"א 56 (כולל דפ"ר 90)עברתי מבחני קצונה בהצלחה אני ממש ממש לא מפחד - וקרבי זו האופציה השנייה שלי! אבל אני גם ממש רוצה ללמוד פיסיקה! אז אני הולך בקרוב לעתודה... כמה חבל... פששש...זה ממש טוב! אני קב"א 54 ודפ"ר 80...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.