עבור לתוכן

טמפ' מעבד גבוהה - משפיע על אורך החיים?

Featured Replies

פורסם

על מעבדי אינטל יש 3 שנים אחריות. מה כל כך קשה לקלוט את זה.

האחריות לכל החיים זה בולשיט של איסטרוניקס.

פורסם
  • מחבר

שימו לב- המחשב מגיע במאמץ (PRIME95, משחקים) לסביבות 60 מעלות, אבל לוקח לו יחסית הרבה מאוד זמן להתייצב בטמפ' הזאת. גם כשהוא יורד לאיידל לוקח לו הרבה זמן להתייצב (ב36-38 מעלות כנראה). על המעבד נמרחה משחת כסף ואני  משתמש בסינק של זלמן (6500b AlCu) שנתן לי פעם ביצועים של 54 במאמץ (ו47 בחורף) ו32~ באיידל.

אני לא יודע מה לא בסדר כאן.

* האם לוקח למשחת כסף זמן "להתמקם"? או שזה נכון רק לגביי AS5?

תחזרו לנושא בבקשה..

פורסם
  • מחבר

!!!    !!!

בדקתי את הסינק שוב, ראיתי שהכל בסדר ואז הרצתי בדיקה. שמתי את המחשב על שולחן -המחשב ישב בצורה מאוזנת -  והוא הגיע בפריים 95 למקסימום 54-55 בבדיקה ארוכה.

טוב, שמח וטוב לב החזרתי את המחשב למקומו - עומד מאונך על הרצפה- ולהפתעתי הוא קפץ שוב ל60 מעלות די בקלות.

מזה אני מסיק שכנראה הסינק לא יושב טוב!! ואני לא יודע מה לעשות!!

רגל אחת של הסינק נתקעה ולא יכולה לצאת ואני פוחד להשתמש בכוח שלא ישבר משהו ( שברתי את תושבת המעבד והיה סיפור שלם אחרי זה..)

פורסם
על מעבדי אינטל יש 3 שנים אחריות. מה כל כך קשה לקלוט את זה.

האחריות לכל החיים זה בולשיט של איסטרוניקס.

בחו"ל זה 3 שנים. בארץ איסטרוניקס מרחיבה את האחריות וזה מותר ואני שמעתי על מקרים של החלפות גם אחרי 4 שנים (אומנם לא בדיוק לאותו דגם, לדגם קצת יותר חדש).

פורסם
  • מחבר

טוב, כנראה שהצלחתי לתקן את זה. תחזיקו לי אצבעות עכשיו אני מריץ בדיקת מאמץ.

* הת'ראד הזה יצא מהנושא וזה חבל.

פורסם

*מחזיקים אצבעות*? ::)

פורסם
  • מחבר

זהו הבעיה אותרה- אין מספיק זרימת אוויר במארז.

כנראה שהמאוור שמכניס קצת התעייף..

כרגע המחשב פועל עם דלת פתוחה למחצה עד שאני אקנה מאוורר.

פורסם

בחו"ל זה 3 שנים. בארץ איסטרוניקס מרחיבה את האחריות וזה מותר ואני שמעתי על מקרים של החלפות גם אחרי 4 שנים (אומנם לא בדיוק לאותו דגם, לדגם קצת יותר חדש).

טוב. יכול להיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים