עבור לתוכן

מחשב לעריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

קניתי בינואר שתי מערכות עריכת וידאו בשביל קרובי משפחה, ועכשיו החלטתי לשדרג את עצמי למערכת דומה (כמובן שקצת יותר חזקה, אחרי הכל עברו 8 חודשים)

המפרט של המערכות מינואר:

MB - Asus P4P800 Deluxe

P4 3.0C

2x 512 MB 3200, samsung

WD 120 GB 8MB HD

2x WD 120GB SATA - striped raid for video files

Asus V9280 VS DVI VIVO

המחשבים האלה עובדים מצוין גם עכשיו אבל חשבתי אולי היום כבר יש משהו יותר טוב ולמרות שפה בפורום ממליצים להתרחק מהprescott חשובה לי גם האפשרות לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליף חצי מחשב ונראה לי שלקנות מערכת עם סוקט 478 רגע לפני שמפסיקים להשתמש בו לא הכי חכם

יש למישהו הצעות?

פורסם

תראה, גם הA64 וגם הAXP ממש לא טובים בקידוד, לפי מה שאני יודע בין קידוד סרטים ועריכת וידאו יש הבדל, אני לא חושב שעריכה דורשת כל כך הרבה מהמעבד כמו קידוד, בסך הכל גם אני ערכתי פעם קצת דברים בתור חובבן עם הP4 2.0GHz שלי ולא היו בעיות מיוחדות. אם אתה לא מתכוון לקודד, או כן לקודד אבל לא לעיתים תכופות אתה יכול ללכת בראש שקט על הA64, בחירה חכמה גם מבחינה עתידית.

אם כן לקודד והרבה, אז יש קצת בעייה, כרגע הפרסקוט ממש, אבל ממש, לא מומלץ, אבל מצד שני חשובה לך אפשרות השדרוג, הייתי ממליץ לך לחכות קצת, בזמן הקרוב אינטל הולכת להוציא וורסיות שונות של הפרסקוט (כמו אחד שתומך ב64ביט לדוגמא, רק שאני לא יודע אם זה ממש בקרוב) וסטפינג חדש, יכול להיות שאז הפרסקוט יהיה שווה קנייה.

כשתגיד על איזו מערכת אתה מעוניין ללכת, אוכל לתת לך מפרט..

פורסם

אני עוסק הרבה בקידוד וודיאו עם המפרט למטה ויכול להגיד לך שהרבה מאוד תלוי גם בתוכנות שאתה משתמש.

2 מקודדים טובים TEMPGENC ו CINEMACRAFT - מקודדים ל MPEG2 והינם האיכותיים ביותר....אבל CINEMACRAFT הוא הרבה הרבה יותר מהיר וגם נחשב מעט יותר איכותי.

אתה גם יכול להשתמש ב Mainconcept's Mpeg Encoder ....אפשרות לא רעה.

מעולם לא ניסיתי להשתמש ב AMD לצורך כך, אבל אני מבין שאין בעיות עם זה ובנוסף אני די בטוח ש AMD 64 BIT ו CINEMACRAFT יהיו כמאט אותו דבר כמו כל PENTIUM אחר באותו מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים