עבור לתוכן

רוצה לחבר מחשב לטלוויזיה פעם ראשונה- עזרה בבקשה: S-VIDEO ל-S_VIDEO, יש כזה דבר?

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי לאפטופ R40 של IBM, כרטיס מסך RADEON 7200 ויציאת S-VIDEO 4 פינים. קראתי פה שאני צריך כבל S-VIDEO לRCA לחיבור לטלוויזיה. עכשיו, ראיתי שבטלוויזיה יש לי גם S-VIDEO (חוץ מה RCA) ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו או שהוא יציאה בלבד. ואם אפשר לחבר אליו, מה האיכות שלו? ואיך מוצאים את התחנה בטלוויזיה? תודה על העזרה. אם למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב זה או כרטיס מסך זה לטלוויזיה אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות.

תודה מראש

רועי

פורסם

אתה צריך כבל SVIDEO לחיבור בין המחשב לטלויזיה

אחרי שאתה מחבר בין השניים אתה צריך להגדיר בתפריט תצוגות בדרייבר של ATI

בטלויזיה תחפש את הערוץ בשלט צ"ל ערוצים שנקראים AV1 AV2 וכדומה

פורסם

אם כתוב בטלויזיה שזו כניסה אז זו כניסה.

האיכות של S-VIDEO יותר גבוהה מאשר של RCA.

אתה מוצא את התחנה כAV ו INPUT SIGNAL או VIDEO1 או משהו בסגנון.

האיכות בד"כ במשחקים וסרטים היא טובה+, אבל אל תצפה לקרוא כתב(למשל באינטרנט) קטן בטלויזיה ממוצעת.

פורסם
  • מחבר

תודה, והמשך....

1.הסתכלתי בטלוויזיה, יש יציאת/כניסת S-VIDEO, איך אני יכול לדעת אם זו כניסה או יציאה או שתיהן?

2. יש לי 3 כניסות RCA ולכל אחת מהן תחנה מיוחדת בטלוויזיה, אך אין תחנה של AV או VIDEO. איך אני אמצא את התחנה לאחר שאחבר?

שוב תודה

רועי

פורסם

1. אמור להיות כתוב ליד, S-VIDEO IN או S-VIDEO OUT. כמובן ש OUT זה יציאה ו IN זה כניסה.

2. גם זה אמור להיות כתוב ליד הכניסה. אם לא פשוט תנסה את כל הערוצי AV, כמה כבר יש? 3? :)

פורסם
  • מחבר

תודה, הצלחתי לחבר עם כבל S-VIDEO דו"צ אך נתקלתי בבעייה לא צפויה. הטלוויזיה מראה את כל הפעילות של המחשב חוץ מהדבר הכי חשוב- סרטים.

כשאני פותח סרט(לא משנה בעזרת איזה נגן) רואים את הנגן אך המסך שלו נשאר שחור למרות שבמחשב רואים את הסרט רץ. יש למישהו פתרון?

תודה מראש

רועי

פורסם

אני משער שיש לך כרטיס של NVIDIA ודרייברים חדשים.

משום מה בדרייברים החדשים הם נעלו את זה כך שלא תוכל לראות סרטים, אלא אם כן:

-אתה לוחץ ימני ו WATCH ON TV או משהו כזה.

-אתה מגדיד את הטלויזיה כמסך ראשי.

גם לי הייתה את הבעיה הזאת, פשוט חזרתי לדרייברים הישנים, בכל מקרה אני לא כזה גיימר...

פורסם

הוא אמר בהתחלה שיש לו רדאון.

אתה צריך להכנס בדרייברים להגדרות חפיפה ומשם למצב תאטרון כדי שתוכל לראות סרטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים