עבור לתוכן

שיר ברוורס עם משמעות שונה

Featured Replies

פורסם

איך בדיוק הלבישו על זה מילים???

אני מבין כול מילה ומילה בזה גם בלי הלירקס זה דיי ברור...

חוץ מזה עוד מתי שזה רק יצא כולם עלו עליהם בגלל שאמרו שזו "מוזיקת השטן" מה לעשות לא אהבו רוק אז ::)

תעשה לי טובה.. המילה היחידה שאפשר להבין מזה זה "satan" ואני בטוח שיש מלא צירופי מילים שהרוורס שלהם יוצא ככה..

חוץ מזה, אני לא חושב שאז מישהו היה עד כדי כך מתוכחם לעשות שיר שישמע ככה ברוורס.

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תעלו עליי אבל...

נכון כולנו מכירים את הטרנד החדש לקחת שירים בשפות לא מובנות ולהלביש עליהם מילים? סגנון: "דורי מת", או הפלאש שהיה על "מאיה היא, מאיה הוא", "תנו לי בקינדר", "הבא מנות", "הנה עוד ים עולה", וכו' וכו' וכו'...

מה עושים שם? לוקחים משהו לא מובן ומלבישים עליו מילים.

לדעתי, זה בדיוק מה שעשו פה. הפכו שיר, יצא משהו לא מובן, הלבישו על זה מילים. יצא ממש טוב (בניגוד לפלאשים החדשים שחלקם יוצאים מצחיקים, אבל ברובם אין קשר בין מילה אחת לשנייה, וזה מה שמצחיק...). זה פשוט עניין של עבודה וזמן. על השירים ההפוכים האלה עבדו הרבה יותר מאשר על הפלאשים האלה שהמטרה הראשונית הייתה סתם לזרוק מילים כדי שייצא מצחיק.

אני פשוט מסרב להאמין שאדם יכול להוציא מילים מהפה בכוונה תחילה שיהפכו אותן ויתקבלו מילים אחרות. פשוט לא הגיוני שמישהו אנושי יכול לעשות דבר כזה. אז או שיש פה התערבות מחשב (פחות סביר כי נגיד בשיר של לד זפלין, אפשר לעשות את זה על הקובץ שכבר יושב לכם במחשב ולראות שזה בכל זאת עובד), או שזה סתם הלבשת מילים, שזאת הסברה שאני מאמין בה.

מי אמר שבן אדם שר את השיר?!?!?!

חח הוא צודק אני יכול לקחת משהו לא מובן לכתוב לו מילים וזה ישמע לפי המילים.......... כמו שתקחו סתם מנגינה כמו צלצול של בית צפר ותשימו לו מילים זה יתאים.....

פורסם

אני גם חושב שזה סתם הלבשת מילים חוץ מהאחרון של פינק פלויד ששם זה באמת נשמע ממש ברור וגם המסר הוא כאילו מתאים

פורסם

יכול להיות שהם קודם כתבו את המסר הנסתר, הקליטו, שמעו ברוורס, ואז הלבישו על זה מילים שיהיו בשיר עצמו :-\

פורסם

אני לא יודע בדיוק בקשר ל4 הראשונים אבל בקשר לקטע של pink floyd זה ברור שזה קטע אמיתי. במקור זהו ג'יבריש ובצורה ההפוכה אומרים "you discovered the seceret message". מה שאומר שזה פשוט קטע הפוך, שאם תשמע אותו רגיל תחשוב שאלו סתם מלמולים. השאר יכולים להיות מולבשים, אבל לכו תדעו מה שעמום ובדיחות אישיות יכולות לגרום

פורסם

מה זה השטויות האלו? בחיי. שטן זאת המצאה יודו-נוצרית, אין דבר כזה, וכת השטן זאת אגדה אורבאנית או סתם ילדים מפגרים ומתוסכלים שמתעללים בחיות וחושבים שחושך, דם וזיונים זה מגניב (מכאן השיר של Cradle Of Filth, We Of Dark Blood And Fucking). יש שלוקחים את זה ביתר רצינות, במיוחד בחו"ל וממש עושים זוועות אבל זה סתום. לא שומעים שם כלום, זה סתם בדיוק כמו שלוקחים עכשיו שירים בלועזית ועושים מזה "דורי-מת" או "תנו לי בקינדר" וזה אפילו לא העיצורים הנכונים. לי זה נשמע כמו פרופוגנדה מסריחה של נוצרים שמרנים שרוצים שכולם ישמעו רק גוספל ואת הדרשות בכנסיה.

פורסם

בדקתי קצת בנושא,ארצות הברית בכלל מכחישים שכת השטן קיימת,הFBI והמשטרה אומרת שאף פעם לא נמצאו הוכחות לקיום כת השטן,כול הדיווחים היו לא אמינים או מנשים מפוחדות,אבל קראתי עוד קצת ובחול הם לקחו את זה ממש ברצינות,היה מקרה שבו כנראה אני לא בטוח שזה היה אבל אבא של ילדה שהיה בכת השטן אנס אותה עם עוד כמה גברים ואת התינוק שהיא ילדה הוא "הקריב" לשטן,מזעזע.

פורסם

השיר של החיפושיות פשוט מפחיד! מזהים כל מילה, זה פשוט פחד...... :o וככה זה גם עם Queen! חבל ששמעתי את זה כל כך מאוחר...  :'(  :(

נ.ב. דריה צודקת, כת השטן זו באמת המצאה אורבנית, ורוב האנשים שאומרים שהם בכת השטן אומרית זאת כדי למשוך צומת לב, להראות "פגועים", אולי מסוכנים, וברוב המקרים, מי שאומר שהוא בכת השטן הוא סתם טיפש

פורסם

עזוב סתם חברה של חננות שאין להם חברים,בטח כול היום מאוננ*ם על כתם אדום ;D

פורסם

חח

בכל מקרה שמעתי את הדברים האלה ממזמן

ושמעתי אותם גם עכשיו עם אוזניות עם ווליום מספיק גבוה ואפשר להבין אפילו בלי הליריקס בהכל...

חוץ מבריטני שזה באמת מילים מולבשות..

פורסם

שמעתי דברים יותר מפחידים על אנשים שתוענים שהם עובדים את השטן. בלוס אנג'לס ישנה כנסיית שטן רשמית. לא נצפתה פעילות בלתי חוקית אז עזבו את זה. אבל כן, בחו"ל זה ממש מפחיד. ישנם זרמים כמובן, בדרום אמריקה הם טוענים שהם סוגדים לשטן אבל הם לא עושים שום דבר בסגנון אונס, הקזות דם או התעללות בבע"ח. למעשה הם לא עושים כלום. בארה"ב ואירופה לעומת זאת חוטפים, אונסים, רוצחים, מתעללים ומה לא. כשהייתי בגרמניה, ראיתי תוכנית תיעודית שבה אנשים מבוגרים שהיו ילדים בשנות ה-70 וטוענים שההורים שלהם חברו בכת השטן ומבחוץ הם היו משפחה נורמאלית אבל ברדת החשיכה זוועות התרחשו. העדויות של האנשים האלו לא שוות כלום כי אחרי מה שקרה חלקם קיבלו פיצול אישיות, חלקם לקו בסכיזופרניה ושאר מחלות נפש שמונעות מעדויותיהם להיות אמינות וחלקם (לפי דברי המעידים) לא זכו לחיות כדי להעיד.

מה שבטוח, נשמע לי שכת-השטן זה יותר "דווקא", מעין התנגדות לנצרות ונגד כל מה שהיא מייצגת, ולא משנה איזה זרם.

פורסם

את יכולה לספר בבקשה על הזועות?

כי אני דיי מבולבל ואני רוצה להסיק מסקנות.

דרך אגב בדרום אמריקה לפי מה ששמעתי,שמה השטן הוא כמו שור ענק עם קרניים ושטויות,הם סוגדים בו בשביל שהוא לא יבוא בלילה וישפד אותם,לדעתי סתם חקלאים שמאמינים בסיפור בן 1000 שנה ::)

פורסם

איזה שטיות! כמה זמן לא צחקתי ככה. נו באמת מי יאמין לזה.

פורסם

את הקטעים של לד זפלין, פינק פלוייד והביטל שמעתי כבר ממזמן. אני לא זוכר איזה מהם (נדמה לי שהביטלס) שמעתי מתקליט מקורי. ככה ששלושת אלה אמיתים לחלוטין לגבי בריטני אני ממש לא'דע.

פורסם

מהשיר הראשון ושל בריטני , לא הבנתי מילה. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים