עבור לתוכן

שיר ברוורס עם משמעות שונה

Featured Replies

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כל כך ברור

פורסם

קיבלתי צמורמורת הקשבתי לזה ואני עדיין מפחד לזוז

פורסם
  • מחבר

קיבלתי צמורמורת הקשבתי לזה ואני עדיין מפחד לזוז

גם אני

פורסם

דרך אגב כת השטן אמיתית!!

חבר שלי גר בשכונה שקטתה פעם הוא הלך הבית מימני ושניי אנשים בגלימות התחילו לעקוב אחריו הוא שם לב התחיל לרוץ אלי חזרה הם כמעט תפסו אותו ואז אבא שלי ראה את זה מהחלון יצאה עם מחבט ביסבול והם ברחו עד שהמשטרה באה עם ברחו מזמן,דרך אגב זה מפחיד הדבר הזה הם מקריבים תינוקות וכו...

אני לא מאמין שאני לא יכול להפסיק לרעוד

פורסם

הזה של לד זפלין מוכר, הזה של בריטני ספירס גדוווווווול

פורסם

אני מפחד פחד מוות,

פורסם

מישהו יודע למה השיר נוצר ומה עם הלהקה מתו כולם כבר??? הלוואי

דבר אגב שמעתם זה כיף לעשן מריחואנה ;D

פורסם

חח איזה שטויות..................

אז השיר אומר משהו הפוך... חחח SO WHAT

ומי אמר שזה אמיתי ולא הוקלט ככה?

פורסם

ze amiti badok

פורסם

זה גם נשמע ממש טוב..... אני אוריד את השיר

פורסם
  • מחבר

זה אמיתי ויש גם הוראות למטה איך לבדוק את זה.

פורסם

אל תעלו עליי אבל...

נכון כולנו מכירים את הטרנד החדש לקחת שירים בשפות לא מובנות ולהלביש עליהם מילים? סגנון: "דורי מת", או הפלאש שהיה על "מאיה היא, מאיה הוא", "תנו לי בקינדר", "הבא מנות", "הנה עוד ים עולה", וכו' וכו' וכו'...

מה עושים שם? לוקחים משהו לא מובן ומלבישים עליו מילים.

לדעתי, זה בדיוק מה שעשו פה. הפכו שיר, יצא משהו לא מובן, הלבישו על זה מילים. יצא ממש טוב (בניגוד לפלאשים החדשים שחלקם יוצאים מצחיקים, אבל ברובם אין קשר בין מילה אחת לשנייה, וזה מה שמצחיק...). זה פשוט עניין של עבודה וזמן. על השירים ההפוכים האלה עבדו הרבה יותר מאשר על הפלאשים האלה שהמטרה הראשונית הייתה סתם לזרוק מילים כדי שייצא מצחיק.

אני פשוט מסרב להאמין שאדם יכול להוציא מילים מהפה בכוונה תחילה שיהפכו אותן ויתקבלו מילים אחרות. פשוט לא הגיוני שמישהו אנושי יכול לעשות דבר כזה. אז או שיש פה התערבות מחשב (פחות סביר כי נגיד בשיר של לד זפלין, אפשר לעשות את זה על הקובץ שכבר יושב לכם במחשב ולראות שזה בכל זאת עובד), או שזה סתם הלבשת מילים, שזאת הסברה שאני מאמין בה.

פורסם

מסכים עם ThePorscher. אני בטוח שאף אחד מכם לא היה מבין כלום מהשיר הזה (ברוורס) אם לא היו רשומות המילים האלה לכאורה, זה רק נשמע ככה.

נראה לי בולשיט לחלוטין.

אגב, זה פאקינג ישן

פורסם

איך בדיוק הלבישו על זה מילים???

אני מבין כול מילה ומילה בזה גם בלי הלירקס זה דיי ברור...

חוץ מזה עוד מתי שזה רק יצא כולם עלו עליהם בגלל שאמרו שזו "מוזיקת השטן" מה לעשות לא אהבו רוק אז ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים