פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אחרי שקראתי אינסוף ביקורות חיוביות עליו, הזמנתי היום את ה-Benq FP767v2. יש לו זמן תגובה של 16ms שאנשים מבטיחים שמאפשר לשחק במשחקים כמו UT2K4 בצורה חלקה לגמרי. החסרון היחיד שלו הוא שאין לו כניסת DVI. המחיר: 2300-2500 ש"ח. אפילו יישאר לך קצת כסף כדי להוסיף זכרון או משהו כזה
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים תתחדש...חבל שלא הלכת על Q17 של יונדאי ... Benq FP767v2. יש לו זמן תגובה של 16ms שאנשים מבטיחים שמאפשר לשחק במשחקים כמו UT2K4 בצורה חלקה לגמרי לא הכי מציאה - אבל אם אין לו יציאת DVן זה נראה לי חסרון בולט....תתחדש אחרי הכל !!!!
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים את ההסכמה הכוללת ש-DVI זה חשוב אני מכיר, אבל לא מצאתי אף אחד שיגיד לי שהוא בדק ושיש לזה באמת יתרון. אני יודע מה הבעיה עם חיבור אנלוגי (המרה של האות פעמיים), אבל קראתי לא מעט בנושא, ואנשים שיש להם מסכים עם DVI ואנלוגי אמרו שבשני החיבורים הם ראו אותו הדבר. אז אם ההבדל קיים אבל לא נראה - הוא זניח מבחינתי.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים אם עובדים הרבה זמן עם חיבור אנלוגי ומחליפים לדיגיטלי, בקושי מרגישים בשינוי.אבל אם עובדים כל הזמן עם דיגיטלי, ומחליפים לאנלוגי, פתאום שמים לב לדברים שנעלמו (כמו חדות הצבע, או מהירות התגובה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.