פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים hay guysאני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום הstillsשל מצלמות mini-dvסטנדרטיות 800000 pixelssony , panasonic ,canonאו שחייבים מצלמותmini-dvיקרות שמסוגלות לצלם באבחנהשל1-2 mega pixelsהיתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הםzoom *10 (sony) , ( *24 panasonic )מייצב תמונה איכותייכולת איכותית של צילום לילהקיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולהwebcam איכותיהאם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים האיכות של התמונות שאני ראיתי לא עולה בהרבה על זו של כל אותן "מצלמות דיגיטליות" בכאילו. ואין פלאש.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אין מה להשוות איכות תמונה של מצלמת וידאו דיגיטלית למצלמה דיגיטלית, אפילו מצלמת 1 מגה פיקסל תפיק תמונה חדה וטוב היותר משל מצלמת וידאו דיגיטלית. גם אם השימוש היחידי שלך הוא לצפיה בתמונות במחשב, אני ממליץ לך לחשוב על דיגיטלית רגילה. 2 MP יספיק לך, אבל היום אחרי שהמחירים ירדו קנה כבר 3-4, גם תוכל לחתוך אובייקטים מתוך התמונה ולשמור עדין על גודל גדול של האוביקט, וגם אם אי פעם תרצה לפתח תמונה בהגדלה לא יהיה מה שיגביל אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.