עבור לתוכן

Pentuim 4 Prescott Socket 775 או Pentuim 4 Prescott 478 או Pentuim 4C

Featured Replies

פורסם

מישהו אולי יכול לעשות לי קצת סדר ביעוץ מה לקנות ? P4 3.0

הבנתי ש Pentuim 4E Prescott 478 לא מומלץ מכיוון שהוא מתחמם מאוד ויש לו המון באגים

כמו כן הבנתי שה- Pentuim 4c 478 (עם 512k) הוא אומנם קצת ישן אך הוא הרבה יותר אמין ומומלץ

לבסוף הבנתי שאינטל הוציאו מעבד חדש של Pentuim 4E Prescott Socket 775 שאין לי מושג את מה הוא בדיוק מחליף

אנא עזרו לי בדחיפות מכיוון שהבנתי שכמעט אזל המלאי של Pentuim 4C 478 (512K) ואם אני רוצה אותו אני חייב להזדרז.

אגב הזמנתי כבר לוח של Asus P4C 800 E Deluxe עם 2*512 זכרון של OCZ

תודה

פורסם

למה המחשב? אם הוא לא לקידוד\עריכה אז AMD 64 מומלץ יותר למשחקים.

כמה תקציב יש לך לשילוש קדוש? בעיקרון ההבדלים בעקריים בין לוחות אם יקרים לפשוטים זה יותר התצ'ופרים ולא הביצועים.

תחשוב טוב אם אתה באמת צריך firewire זה גיגה לאן וכל הדברים האלה שבאים בדרך בכלל אם הלוחות אם היותר יקרים.

פורסם
  • מחבר

למה המחשב? אם הוא לא לקידוד\עריכה אז AMD 64 מומלץ יותר למשחקים.

כמה תקציב יש לך לשילוש קדוש? בעיקרון ההבדלים בעקריים בין לוחות אם יקרים לפשוטים זה יותר התצ'ופרים ולא הביצועים.

תחשוב טוב אם אתה באמת צריך firewire זה גיגה לאן וכל הדברים האלה שבאים בדרך בכלל אם הלוחות אם היותר יקרים.

כל הציוד כבר הוזמן, אולי עשיתי שיקול מוטעה אבל הכל מוזמן, אני יודע ש- AMD טוב יותר למשחקים (פעם הבאה נקנה אותו)

השאלה העיקרית שלי היא לגבי מעבד P4 לסוגיו. אנא עזרו לי

תודה

פורסם

אם ככה אז לך על סידרת הנרת'ווד הישנה והטובה שנראה ביצועים עדיפים על הפרסקוט

פורסם

לוח האם שקנית מכיל סוקט 478 ולכן ה775 בכלל לא יתאים לך.

תזמין P4 3.0C כמה שיותר מהר.

פורסם

תזמין את הנרת'ווד שנכנס לך בתקציב. אם זה ה3.2 או ה3.0 או אפילו 2.8 (2.6 ו2.4 כבר אי אפשר למצוא ממש)

פורסם
כמו כן הבנתי שה- Pentuim 4c 478 (עם 512k) הוא אומנם קצת ישן אך הוא הרבה יותר אמין ומומלץ

לבסוף הבנתי שאינטל הוציאו מעבד חדש של Pentuim 4E Prescott Socket 775 שאין לי מושג את מה הוא בדיוק מחליף

המעבד החדש קודם בכלל לא יעבוד בלוח שהזמנת כי הוא בסוקט אחר, דבר שני לא הפסדת הרבה כי יש לו את כל ה31 שיש בפרסקוט הרגיל בסוקט 478.

פורסם

ומה בקשר לשדרוג עתידי?

אם קונים היום לוח אם ומעבד בסוקט 478 שעוד מעט ייעלם זה לא קצת בזבוז?

פורסם

לא קשור לנושא...

תפתח נושא חדש

פורסם
ומה בקשר לשדרוג עתידי?

אם קונים היום לוח אם ומעבד בסוקט 478 שעוד מעט ייעלם זה לא קצת בזבוז?

ומה בקשר לבאגים שגורמים לתקיעת המחשב ובחיים לא תוכל לתקנם?

תראה אם תחכה קצת איזה חודשיים אולי יצאו סטפינג חדשים של המעבד שייפתרו את הבעיות... אבל זה לא הכי בטוח.

ותעשה לי טובה, רוב האנשים לא משדרגים מעבד אחרי 2-3 שנים או יותר כבר קונים מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

טוב חברים, קודם כל תודה. הצלחתי להזמין P4C אחד וכנראה שהוא באמת בין האחרונים

עברתי למעלה מ-10 חנויות וכולם מוכרים רק את ה- P4E ואזל לכולם המלאי הישן .

אבל זה פשוט מדהים, כולם (המוכרים) טוענים שהפרסקוט הרבה יותר טוב מהדגם הישן מכיוון של לו 1024K קאש וכומבן שהוא חדש יותר חזק יותר ובלה בלה בלה ....

אבל אני ממש לא מבין דבר פשוט, מה שמחליט היום שהוא רוצה מעבד של אינטל, האם הוא קונה מעבד בעצם דפוק ? (הפרסקוט) מה אינטל לא מודעים לעניין ? נראה קצת לא הגיוני , לא ?!

בכל אופן אני מצאתי מעבד P4C 3.0 מהדור הישן במחיר של 1350 ש"ח ואני מאוד מקווה שלא עשיתי טעות בבחירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים