עבור לתוכן

איך שומעים סראונד עם מערכת "4.1"?

Featured Replies

פורסם

אוקיי, יש לי שתי מערכות רמקולים אחת ATP3 שמתפקדים כרמקולים קדמיים, ואינספייר 4.1 שחיברתי אותם רק 2.1 כרגע והם משמשים כאחוריים, הכרטיס קול הוא אודיג'י 2 ZS, ראיתי לפני כמה ימים ת'רד שאפשר לראות עם 4.1 סראונד בסרטים, רציתי לדעת איך אני עושה את זה, ראיתי שצריך משהו שנקרא AC3 FILTER ואם אני לא טועה כבר התקנתי את זה , כי שמתי את חבילת הCODECים של LH ושם גם יש AC3 FILLTER בכל אופן, מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשמוע בסראונד?

המון תודה! :)

פורסם

לי יש ADA880 והוא 4.1 אבל הסאבוואפר מתפקד גם בתור סנטר

עריכה:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אופססססס......... :-\ :-[ היטבלבתי, סליחה

לי יש ADA880 והוא 4.1 אבל הרמקולים הקידמיים מתפקדים גם בתור סנטר

פורסם
  • מחבר

ADA ידועים בכך שהם מדמים סאוד של 5.1.

אבל זה עדיין לא עונה לי על השאלה, מישהו יכול לענות לי בבקשה.

פורסם

אבל הסאבוואפר מתפקד גם בתור סנטר

ועל פני הבעת WTF קלאסית...

פורסם

סאב לא יכול לתפקד בתור סנטר , הסאב מייצר רק תדרים נמוכים והסנטר בעיקר תדרים גבוהיים זה די ניגוד מה שאמרתה....

פורסם

עכשיו אני נזכר שהיה לי AC3 FILTER ולא שמעתי אחרת בWINAMP או תוכנות אחרות

פורסם

במערכות ה-ADA880/890 הסנטר נשמע דרך 2 הרמקולים הקידמיים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יש לי שתי מערכות רמקולים אחת ATP3 שמתפקדים כרמקולים קדמיים, ואינספייר 4.1 שחיברתי אותם רק 2.1 כרגע והם משמשים כאחוריים, הכרטיס קול הוא אודיג'י 2 ZS, ראיתי לפני כמה ימים ת'רד שאפשר לראות עם 4.1 סראונד בסרטים, רציתי לדעת איך אני עושה את זה, ראיתי שצריך משהו שנקרא AC3 FILTER ואם אני לא טועה כבר התקנתי את זה , כי שמתי את חבילת הCODECים של LH ושם גם יש AC3 FILLTER בכל אופן, מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשמוע בסראונד?

המון תודה! :)

מישהו יכול לענות לי בבקשה?

ניסיתי להפעיל את האחוריים והם פשוט תפקדו כמו רמקולים קדמיים, אני מגיע למצב שאני שומג רגיל רק דרך 4 ערוצים.

איך אני יוכל לשמוע סראונד?

תודה רבה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים