עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לכרטיסי מסך !

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון נתקלתי בכמה וכמה בעיות מעולם החומרה.

בעיה ראשונה כרטיס המסך R9550 שמחירו 430 ש'ח ובעל ביצועים עדיפים על ה G5500 וה G5700LE יותר זול מאותם שתי כרטיסים אחרונים ויודע שהוא יותר טוב (לפי באנצ'ים וכדומה). מדוע מצב זה קורה ? האם זה מפני שזה של חברה לא כול כך טובה (PEAK) כי בפנדס ה R9550 של ELSA עולה כ550 ש'ח. אז השאלה הנשאלת כאשר מישהו מבקש כרטיס מסך לתקציב נמוך מהדור החדש (זאת ההגדרה ? הרי אלה כרטיסים חדשים) על איזה כרטיס להמליץ לו ?

שאלה נוספת. נכון בדרישות של דום קיים הקטע של דרישת זכרון בכרטיס מסך ... אז איך אפשר להמליץ על R9800P 128MB ולא על R9600XT 256MB הרי ידוע שדום צורך בשביל הגדרות High = 256MB ובשביל הגדרות Medium = 128MB. אז השאלה הנשאלת איזה כרטיס מסך צריך לקחת.

פורסם

דבר ראשון הR9550 הוא אחד מהכרטיסים הLOW END המצוינים שראיתי

דבר שני זה כבר לא נכון הדרישות לא היו נכונות יש חברה כאן בפורום שמריצים עם GFORCE 4MX 64 על HIGH ואני (מפרט למטה) מריץ על ULTRA עזוב את הדרישות של DOOM הם לא נכונות....

ובקשר לכרטיס כדאי הכי לקנות 6800 GT

ואם אין כסף אז RADEON 9800 PRO

פורסם

בזמן האחרון נתקלתי בכמה וכמה בעיות מעולם החומרה.

בעיה ראשונה כרטיס המסך R9550 שמחירו 430 ש'ח ובעל ביצועים עדיפים על ה G5500 וה G5700LE יותר זול מאותם שתי כרטיסים אחרונים ויודע שהוא יותר טוב (לפי באנצ'ים וכדומה). מדוע מצב זה קורה ? האם זה מפני שזה של חברה לא כול כך טובה (PEAK) כי בפנדס ה R9550 של ELSA עולה כ550 ש'ח. אז השאלה הנשאלת כאשר מישהו מבקש כרטיס מסך לתקציב נמוך מהדור החדש (זאת ההגדרה ? הרי אלה כרטיסים חדשים) על איזה כרטיס להמליץ לו ?

קרוב לוודאי שזה בגלל שמדובר בכרטיס בעל רוחב פס של 64 ביט, מה שהופך אותו לכרטיס עלוב ביותר, אבל מישהו צריך לברר את זה ולראות. אם מדובר בכרטיס בעל 128 ביט אז הוא באמת זול וכדאי למי שאין גרוש על התחת.

פורסם

אהה כן ושים לב היום מוכרים 9800 PRO עם 128 BIT

לא לקנות קנות רק 256

פורסם
  • מחבר

קרוב לוודאי שזה בגלל שמדובר בכרטיס בעל רוחב פס של 64 ביט, מה שהופך אותו לכרטיס עלוב ביותר, אבל מישהו צריך לברר את זה ולראות. אם מדובר בכרטיס בעל 128 ביט אז הוא באמת זול וכדאי למי שאין גרוש על התחת.

אני יודע שזה 128MB ואני גם כמעט בטוח שזה 128 BIT (אני אבדוק עכשיו באתרים וכול מני שטויות כאלה).

מה שמזכיר לי מה ההבדל בין BIT ל MB ומה כול אחד נותן ?

עריכה - זה 64 ביט

פורסם

אז זה זבל :)

פורסם
  • מחבר

כמה ביט יש ל FX5200 ?

ומה זה BIT ומה זה MB מה כול אחד עושה ?

פורסם

כמה ביט יש ל FX5200 ?

יש ויש. היום כבר קשה למצוא 5200 עם 128 ביט, כי רוב המשווקים לא מודיעים עם כמה ביט ה5200 שהם מביאים, גם ה64 ביט וגם ה128 ביט נקראים FX5200.

בעיקרון 5200 עם 128 ביט הוא אולי לא מכונת ביצועים, אבל הוא אחלה פיתרון לשוק הנמוך.

פורסם

BIT זה בעיקרון רוחב הפס שלך, המהירות שבה מידע יכול להיות מעובד, לא הרבה משחקי מחשב משתמשים במלוא הפס הזה אלא אם כן המחשב שלך חונק את כרטיס המסך ואז עליו לתת יותר מאמץ, ה MB שזה בעקרון הזיכרון זה כמו זכרונות של מחשב למרות שזיכרון לכרטיס מסך הוא לא כל כך הכרחי למשחקי הדור החדש חוץ מנגיד Doom III כי הוא דורש באמת מאמץ מכרטיס מסך בהגדרות גבוההות בהתחשב בעובדה שהמשחק לא דוחס אף טקסטורה ושום דבר בהגדרות Ultra ושם צריך הרבה זכרון בשביל לעבד את כל המידע וגם רוחב פס שלא יגביל אותך מבחינת העיבוד של כל המידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים