עבור לתוכן

קניתי אתמול Mission יד שניה

Featured Replies

פורסם

והם פשוט מהממים !!!

דגם 753 שיוצר לפני כ 3-4 שנים, נראה נהדר אני פשוט המום מיופיו...

החלק הכי חשוב שהוא נשמע עוד יותר נהדר !!!

מפורט, חם באסים מדויקים סאונד מאד מאד נקי והרמקול הזה זריז מאד, זה פשוט מדהים איך הוא מעניק לכל השירים שלי חיים חדשים !

ד"א נקנה ב 3K ש"ח למי שבטח שואל ;D

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תתחדש :)

מה המקור וההגברה?

פורסם
  • מחבר

מקור: Cambridge Audio D-500SE- ממש אחלה של קומפקט אני מאד אוהב אותו, מה גם שקיבלתי עליו הרבה מחמאות בכל מיני מקומות שהייתי ;D ;D

הגברה: מגבר Intergrated ישן של חברת SCOTT, לא ברור עדיין אם הוא יוצר ביפן או בארה"ב, נותן 85W סוחב יופי

גם קניתי מאותו בחור טיונר של NAD דגם 4225 ממש דבר נחמד שומעים נהדר !

סה"כ מערכת עם ביצועים יפים מאד אני כל כך מאושר עכשיו אין לכם מושג 8) ;D 8) ;D

פורסם

תתחדש אחי אחלה מערכת יש לך

פורסם

danm זה נראה רמקולים ברמה.

מהתמונות אני יכול לדעת שזה רמקול שבנוי איכותי ויפה. השאלה היא איך הוא רוקד :)

פורסם
  • מחבר

כמו רקדנית בלט רוסיה !!! ;D ;D

פורסם

סתם מתוך סקרנות: אילו אופציות בדקת לפני הקניה?

פורסם

גם ממה שהבנתי ממך בICQ לא חיפשת יותר מדי רמקולים ולא ביותר מדי מקומות. אז למה בעצם את אלה? זה רמקול ממש יקר וטוב שלמצוא אותו ב3K זה מציאה? או שפשוט שמעת אותו ונדהמת :)?. תפרט קצת יותר על תהליך הקניה

פורסם

אני יודע שמראה של הרמקולים לא אומר הרבה, א-ב-ל כשראיתי את הרמקולים האלה חשבתי לעצמי "WOW!" הרמקולים פשוט צועקים "איכות" נראים פשוט נפלא ;)

ותתחדש :D.

פורסם
  • מחבר

סתם מתוך סקרנות: אילו אופציות בדקת לפני הקניה?

KODA

PEERLES דברים כאלה, ססססססססססססססתתתתתתתתתםםםםםםם נראה לך ?!?!

בדקתי בעיקרון טנוי R3 שהצליל שלהם די מת, ולא רק לטענתי...

בדקתי גם JBL XTI80 לא משהו, באסים מגעילים בלי יותר מידי פרוט וצליל לא נקי במיוחד.

ואז שמעתי את ה מישן האלה, והם פשוט קלעו לטעם שלי, זה כמו ללכת ולחפש בגדים, אתה לא יודע מה אתה רוצה בדיוק, אבל כשתראה את זה אתה תדע שזה זה, מבין ?

בעיקרון הוא רמקול לא הכי חדש מלפני כ-5 שנים ובזמנו היה עולה כ 6500 ש"ח מהידברות עם מס' אנשים מביני עיניין בתחום נאמר לי ש 3Kש"ח זה מחיר טוב בשביל מצבו, שהוא כמו חדש ד"א.

עוד שאלות יתקבלו בברכה.

פורסם

אני מאד מעריך את ה-CDP שלך, שמעתי אותו ואף כתבתי עליו ביקורת כאן בפורום בעבר; מגבר ה-Vintage שלך ויצרנו, סקוט, מאד מוערך בקרב החובבים... מעניין לדעת איך ישמע הסאטאפ הזה עם רמקולים כדוגמאת Triangle Titus שלמעשה, עולים כ-3000 ש"ח חדשים מהקופסא גם כן.

פורסם
  • מחבר

אני מאד מבסוט מכל הסטאפ הזה אני חייב להגיד, גם בתור אחד שלחבר שלי מהמושב יש מערכת ממש אודיופילית עם שווי של כ 100 אלף ש"ח, ולא סתם הכל במחשבה ובדיקה...

על הסידי קיבלתי לא מעט שבחים מאנשים אודיופילים וזה כיף לשמוע כל פעם מחדש, תודה. ;D

לגבי המגבר אני אישית מאד מעריך אותו וממש מבסוט ממנו מה גם שהוא עלה לי 600 ש"ח אז בכלל.. 8)

פורסם

מערכת טובה מאוד יש לך...

כמה הCP עלה לך? ואיפה קנית ומתי? אני חושב לקנות לי אחד כזה... בכלל אני אוהב את הנגנים של קיימברידג'...

אהה וכמעט שחכתי.. תתחדש ותהנה

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה :-)

דבר שני ה CDP שלי עלה לי 2300 ש"ח אצל מולי בסינמה פרדיסו בתל-אביב, נקנה לפני כשנה, אני מאד מרוצה ממנו אבל אם אתה שוקל לקנות אחד כזה אז הייתי הולך על הסדרה החדשה, AZUR דגם 640, שהוא עולה כ 2800 ש"ח חדש והוא יפה מאד וגם נותן סאונד יפהפה, שווה בדיקה... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים