עבור לתוכן

היכן ניתן למצוא 9500Pro או GeForce 4 Ti 4600-8x ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש את אחד מהכרטיסים הללו בסכום סביר של 400-600 ש"ח, אני יודע שהסיכויים למצוא את הכרטיסים הללו בסכומים הללו הם אפסיים אבל בארה"ב המחירים של הכרטיסים הללו נע בסביבות הסכום הנ"ל.

הדגמים שאני מחפש ספציפית הם:

Radeon 9500 Pro 128MB DDR 128-Bit

ו

GeForce 4 Ti 4600 8x 128 MB DDR 128-Bit

אם מישהו יודע על הימצאותם של כרטיסים אלו בחנות כלשהי או במחסן כלשהו אנא תנו לי לינק או דרך ליצור קשר עם המקומות הללו, כמובן שאני מעדיף לקנות את אחד מהכרטיסים הנ"ל מחנות (או לחלופין ממחסן עם אחריות) ועם אחריות לפחות לשנה.

פורסם

בארצות הברית אתה יכול למצוא ב 115 דולר עם אני לא טועה את ה 9800 NP

אז למה אתה צריך את ה 9500?

פורסם
  • מחבר

בארצות הברית אתה יכול למצוא ב 115 דולר עם אני לא טועה את ה 9800 NP

אז למה אתה צריך את ה 9500?

להבא אנא רק תגובות של מבינים בעניין.

תגובה לשאלתך ולהודעה שלך:

אני צריך את ה 9500 ב י-ש-ר-א-ל ולא בארה"ב, אני מודע למחירים בארה"ב אבל מכיוון שאין שום אפשרות לממש אחריות ועוד כ אלף בעיות אחרות שכרוכות סביב קניית מוצר שכזה מארה"ב אני לא רוצה ובכלל לא חושב על להזמין מוצר שכזה מארה"ב.

מה שאני יכול למצוא בארה"ב זה מעולה אבל אם בארה"ב ניתן למצוא את ה 9500Pro בסביבות ה 100 דולר אז כנראה שבישראל חייב להיות לפחות מקום אחת שמוכר את הכרטיס הזה במחיר הגון (בסביבות ה 500-700 ש"ח) ולא עושק את הלקוחות כמו 95% מחנויות המחשבים והחומרה בישראל ששמים תגית מחיר על ה 9500Pro שהיא בכ-500% גדולה יותר מאותה תגית בארה"ב.

שוב אני מבקש - להבא רק תגובות לעניין של מבינים.

פורסם
להבא אנא רק תגובות של מבינים בעניין.

יש לך גישה של חרא.

יש צורה לדבר לאנשים, במיוחד לכאלה שרצו לעזור לך, מי שיתאמץ בשבילך לדעתי הוא פריאר, כי הערכה מצדך הוא לא יקבל...

פורסם
  • מחבר

יש לך גישה של חרא.

יש צורה לדבר לאנשים, במיוחד לכאלה שרצו לעזור לך, מי שיתאמץ בשבילך לדעתי הוא פריאר, כי הערכה מצדך הוא לא יקבל...

להפך אני אודה מאוד לאותו אדם שיעזור לי, פשוט אני לחוץ מאוד בזמן ואני מצפה לשמוע תשובות לעניין, הרי כתבתי במה אני מעוניין והוא הגיב לא כל כך לנושא הדיון, היו דברים לא רלוונטיים שהוא כתב, אני גם כן מודע היטב לכל מה שהוא כתב (המחירים בארה"ב והדגמים וכו') אבל אני מדבר אך ורק על ארץ ישראל.

פורסם

במחיר כזה אתה יכול להשיג רק יד שנייה.

בחלק מהחנויות המוכקות באינטרנט יש מציאון או משהו בסגנון, אולי שם תמצא משהו, וגם פה באתר יש TradeZone, ראיתי שם לפחות 2 אנשים שמוכרים R9500P.

בהצלחה ;)

פורסם

אכן עדיף יש שנייה ... יש מלא כאלה שמוכרים את הכרטיסים האלה כדי לקנות חדשים

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני מעוניין באחריות מחנות... ואותו מחיר כמו שהכרטיס הזה נמכר ברחבי העולם...

תודה.

פורסם

ה9500 פרו טוב יותר מה 9600 פרו?

פורסם

כן.

פורסם

שמע 4200 של sparkle יתעים לך? יש בפנדה

פורסם

4200 הוא עגלה בלי סוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים