פורסם 2005 באפריל 1720 שנים http://www.hwzone.co.il/gallery/albun14?page=1זה מה שצריך לעשות במארז רגיל - לא תמיד טוב אם אין לך ידע באלקטרוניקה ויש לך מזל עם הרכיבים שאתה משתמש....תראו מה קרה לספקחצי מהגובהטרנזיסטורים פורקוהוספתי גופי קירורוהדי וי די נתתי לו ביסולוח קירור לציפ סט כורסם והוחלף ב וולקנו 10לפעמים אני חושב שהייתי מעדיף מארז יותר גדולחוץ מזה שנמאס לי ממנו - הוא הולך לפירוק בעוד מספר שבועות! פרקטי שקט יעיל פונקצינאלי - לא מתאים לחדר רגיל - וסתם נמאס לי ממנובקיצור - מארז גדול עדיף - חוסך זמן כסף ובדרך כלל גם מוסיף לך אפשרת להשתמש בסלוטים שיש לך על הלוח....
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים פשששש.... כללית, אהבתי לדעתי הצבע לא משהו אבל עדיין הפרוייקט עצמו מושקע ויפה ובכלל אני אוהב מחשבי HTPC (הלוואי עליי)
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים BONDO אני אישית ממש ממש לא אהבתי את הצבע הכחול מטאלי הבוהק , תנסה מט ותראה עד כמה שזה שונה ונראה הרבה יותר טוב .אני הייתי מנסה לעשות שפכטל כל הכל ולעצב את הפאנל אחרת , זה ממש פשוט לעבוד עם בונדו , תנסה ותתאהב . מסכים עם כל מילה.. עדיין צריך ליטושים ולפי דעתי גם לשנות צבע..אבל מבחינת דרך העבודה וכל הציוד נראה מרשים ביותר.. אני בטוח שייצא מזה רק משהו טוב (:
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר דבר ראשון - הצבע הכחול בכלל לא כל כך נורא... באמת שהתמונות עושות לו עוול... בכל מקרה, יש דברים בתכנון :-X אבל אין לי את החשק לשבת ולעבוד על זה... :
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אני דוגרי בלי להעליב אחי או משהו כזה אני חושב שיצא מכוער ........ אחי תחליף צבע .....! אני הייתי הולך על איזה כסף בוהק כזה משהו יותר היי-טק כזה........מקווה שהבנת למה התכוונתי.....בהצלחה!
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים דבר ראשון - הצבע הכחול בכלל לא כל כך נורא... באמת שהתמונות עושות לו עוול... בכל מקרה, יש דברים בתכנון :-X אבל אין לי את החשק לשבת ולעבוד על זה... : אמרתי לך כבר שאתה שמן עצלן? אה אמרתי, לא נורא נגיד שוב אתה שמן עצלן ! תתחיל להזיז את התחת השמן שלך ולעשות דברים, במיוחד שעכשיו יש לך לדים ואפשר לעשות לו חלון עם תאורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.