עבור לתוכן

Catalyst 4.9 Beta For DOOM 3!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לי ה4.9 לא שיפר...

מה גם שATI אומרים שעיקר השיפור יורגש בסדרת X800 ומעט ב9800

תקראו ב http://www.teamradeon.com/

אומרים או לא...אני מרגיש ב 9500pro וגם רואה בבדיקות עם fraps

• תגובות 94
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

There Are rumours That These Drivers are exactly the same as 4.8 beta, check it out (from dna drivers website):

Let everybody else 'crow' because they can, but because I can , I downloaded the Cat 4.9 'hotfix' this morning - 22MB, 23 seconds - I love it!

Anyway - I guess you can't call them 'fake' because they come directly from ATi, but these are exactly the same as the 4.8 leaked beta drivers that we have already seen: I uncompressed the file and did a file-by-file comparison, and the dates and file sizes on everything except a few *.INI and *.INF files are the same (7/27/2004) - the only changes are in the SETUP files to make them look like they are beta 4.9 drivers. EVERY other file is exactly identical - all drivers, all control panel files - EVERYTHING!

That being said - watch http://www.ati.com today or tomorrow for the release of the 'real' 4.8 drivers: they wouldn't post "hotfix 4.9" drivers for download unless they were just waiting for Microsoft to sprinkle holy water (i.e. "WHQL") on the already-to-release 4.8 version...

You read it here first, folks!

פורסם

מה כבר יכול לקרות חברה תתקינו ומקס תעשו UNINSTALL

פורסם

אני משחק במשחק ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת פרטים כמו FPS או קצב פריימים במשחק?

פורסם

תקרא עוד דיונים על דום 3.. ותבין..

אבל הפקודה היא

תעשה alt+ctrl+`

ובקונסול תלחץ com_showfps 1

קל וחומר.

או שתוריד Fraps.

פורסם

לא מומלץ להוריד למשחק הזה פראפס, כי יש אנשים שהתוכנה הזאת הורידה להם פריימים בדום.

חוץ מזה, הפריימים של הקונסול גם הרבה יותר יפים :P

פורסם

כי המשחק עבר אופטימיזציות מיוחדות לכרטיסי Nvidia, ולאן הוא יפעל עליהם יותר טוב מאשר על כרטיסי ATI, בכל מצב.

בכל אופן, אני לא מבין מה כולם מתלוננים, בהתחלה בכלל חשבו שזה לא יעלה אצל רוב כרטיסי המסך, ובסוף כרטיסי Mid-END של הדור הישן ובכלל כרטיסים ישנים יחסית מריצים את השמחק על High וMedium וזה רץ חלק, וגם ההבהדלים הזניחים בפיירמים בין ניבידה לATI הם ממש לא משנים ולא נראה לי שעין רגילה יכולה לשים לב להבדלים.

ככה שלא משנה כבר מי לקח את מי בסיבוב הזה, ובכל אופן חכו לATI ,HL2 גם סביר להניח יעשו צעד זהה לשל Nvidia, הם לא יאכזבו את הלקוחות שלהם.

פורסם

תראה זה לא כאילו שאני מצדד בNVIDIA אני בכלל לא מת על DOOM3 אבל עדיין זה מראה משהו אבל באמת חייבים לחכות לHL2....

ודרך אגב איך מפעילים AF אני יודע איך מפעילים AA (בADVANCED) אבל איך AF?

פורסם

יש הבדלים חזקים במידה מסוימת

פורסם
  • מחבר

והם עוד בטא...בואו נחכה לרישמיים ונראה איזה פער יהיה,ויהיה.

הרישמיים הולכים להיות מעולים 8)

פורסם

I agree

אבל אני לא בטוח מתי הם יצאו כי עדיין מחכים ל4.8

פורסם
  • מחבר

I agree

אבל אני לא בטוח מתי הם יצאו כי עדיין מחכים ל4.8

4.9 : בתחילת ספטמבר

4.8 : יצאו היום או מחר.

פורסם

תודה על המידע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים