עבור לתוכן

פתיחת קובץ BIN

Featured Replies

פורסם

לא. לא צריך את קובץ הCUE

הוא משתמש רק בקובץ הBIN

פורסם

כל השטויות שנכתבו פה פשוט מטריפות אותי , אתם משגעים את הבחור שרוצה בסך הכל לפתוח את קובץ ה BIN ולשחק במשחק .

אז ככה , לפי מה שאני אסביר לך זה יעבוד ותעשה בידיוק מה שאני אומר לך .

תשיג את התוכנה DAEMON TOOLS, תתקין אותה ואז יתוסף לך עוד כונן סידי רק שהוא יהיה כונן וירטואלי שדרכו אתה תפתח את קבצי ה BIN ותראה אותם כמו סידי רגיל שהכנסת לכונן , אתה לא צריך לצרוב כלום ואתה יכול לשחק ככה דרך המחשב .

אתה מתקין את המשחק משחק ונהנה וזהו .

עוד דבר שאני בחיים שלי לא שמעתי ...................ממתי בידיוק אפשר לפתוח דרך התוכנה WINRAR קבצי RAR

פורסם

רק אל תשכח בסוף ההתקנה להוריד את הכוננים הוירטואלים שעשית בעזת התוכנה DAEMON TOOLS כי זה אוכלללל לך את הזיכרון

פורסם

כל השטויות שנכתבו פה פשוט מטריפות אותי , אתם משגעים את הבחור שרוצה בסך הכל לפתוח את קובץ ה BIN ולשחק במשחק .

אז ככה , לפי מה שאני אסביר לך זה יעבוד ותעשה בידיוק מה שאני אומר לך .

תשיג את התוכנה DAEMON TOOLS, תתקין אותה ואז יתוסף לך עוד כונן סידי רק שהוא יהיה כונן וירטואלי שדרכו אתה תפתח את קבצי ה BIN ותראה אותם כמו סידי רגיל שהכנסת לכונן , אתה לא צריך לצרוב כלום ואתה יכול לשחק ככה דרך המחשב .

אתה מתקין את המשחק משחק ונהנה וזהו .

עוד דבר שאני בחיים שלי לא שמעתי ...................ממתי בידיוק אפשר לפתוח דרך התוכנה WINRAR קבצי RAR 

מטריפות אותך אההה? אתה זה שדיבר פה הכי הרבה שטויות עד עכשיו.

1. DAEMON TOOLS לא פותח קבצי BIN!!! מה לא מובן?!?!?!?!? הוא פותח רק קבצי CUE(ועוד הרבה פורמטים אחרים, אבל לא BIN!!)

2. WINRAR יודע לפתוח ISO(וזה מה שהתכוונת להגיד, לא RAR)

פורסם

לא יודע לגבי כך שWINRAR פותח קבצי ISO אבל קבצי RAR הוא בטח שפותח (במקביל לשמו).

פורסם

רק אל תשכח בסוף ההתקנה להוריד את הכוננים הוירטואלים שעשית בעזת התוכנה DAEMON TOOLS כי זה אוכלללל לך את הזיכרון

לאחר ההתקנה איך מורידים את הכוניים הוירטואליים?

מוחקים את התוכנה, או שיש אפשרות שתוכנה להוריד את הכוננים? (כי אחרי ההתקנה ממש אין צורך בהם).תודה.

פורסם

לוחצים ימני על ה TRAY של התוכנה ועושים UNMOUNT

פורסם

מטריפות אותך אההה? אתה זה שדיבר פה הכי הרבה שטויות עד עכשיו.

1. DAEMON TOOLS לא פותח קבצי BIN!!! מה לא מובן?!?!?!?!? הוא פותח רק קבצי CUE(ועוד הרבה פורמטים אחרים, אבל לא BIN!!)

2. WINRAR יודע לפתוח ISO(וזה מה שהתכוונת להגיד, לא RAR)

תתפלא אבל אצלי היא כבר שנה וחצי פותחת קבצי BIN .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים