פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מצאתי איזה גירסה חימנית של דוס וכתוב לצרוב אותה לתוך סי די רום ואז לעשות בוט אז אני עושה בוט ואז אין לי אף כונן חוץ מהסי די רום אני חושב שאו שהדוס הזה לא תומך בSATA או שהוא לא תומך בNTFS או שזאת בעיה אחרת כי אף כונן לא מוצג לי חוץ מהסי די רום ואין לי כונן דיסקטים
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תוריד את זה: http://downloads.thetechguide.com/winmebootcd.imgתעשה cdrom boot אם נרו ,סמן image file ולחץ על browse ומצא תimgלחץ על NEW ותוסיף מה שצריך.. ואז צרוב יהיה לך כל מה שצריךאבל שים לב ,אם הכרטיס מסך ידפק זה לא אפשרי לשחזר אותו אם אין לך גיבוי של הביוס הנוכחי של הכרטיס+צריך כונן דיסקטים ,דיסקט אתחול אם הגיבוי ולכוון תautoexec.bat שיעדכן אוטומט וקצת קשה לעשות גיבוי בשיטה הזאת.. אם יש לך כונן דיסקטים במחשב אחר אז תעביר אותו זמניתעריכה : אם תביא לינק לביוס+התוכנה שמעדכנת אני יכין לך אימג שתוכל לצרוב אם נרושישחזר אוטומט תביוס הישן של הכרטיס מסך,למקרה חרום
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים שום דוס לא תומך ב NTFS והוא יכיר כונן SATA רק אם הבקר SATA מובנה בצ'יפסט ומוגדר בביוס למצב תאימות (LEGACY ולא NATIVE).
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר איזה באסה נראה לי הפתרון הכי פשוט לקנות כונן דיסקטיםלהתחיל להעביר הארד דיסקים זה חתיכת באלגן ואין לי כוח לזה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.