עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש ועוד הערות

Featured Replies

פורסם

אז שלום חברה לפני כמה ימים מת ךי הכרטיס מסך :'(,בן דוד שלי השאיל לי כרטיס palit fx 5200 ועכשיו קנו לי st lab radeon 9200 האם הוא טוב?

פורסם

בתקציב של 400 שקל הוא בסדר גמור

ה9200 נחשב דיי חזק ב LOW END

למי שלא גיימר ומשחק קצת מידי פעם זה כרטיס תקציבי לא רע בכלל

פורסם

2 הכרטיסים די שווים, אולי יש פה ושם יתרון לרדאון אבל אם אתה מתכוון לשחק בדום 3 אז הייתי לוקח את הגיפורס, בתנאי שיש לו 128 ביט, כי דום 3 זה משחק שעבר אופטימיזציות לכרטיסי נווידיה, שלא נדבר על זה שמדובר במשחק שפועל על מנוע OPENGL שלאנווידיה יש יתרון ברור על אייטיאיי, ככה שהייתי לוקח את זה בשיקול. א-ב-ל אם הגיפורס שיש לך הוא 64 ביט, קח את הרדאון בלי למצמץ.

אה, וכמובן שאם יש לך 9200SE ביד, אז שלא תחשוב על לקחת אותו. תן אותו לכלב או משהו, כי למחשב הוא זבל.

פורסם
  • מחבר

אני מודה יש לי se אבל עם דרייברים של כריסטליסט,אבל הכרטיס צשלי לוהט :o

פורסם

מה קשורים הדרייברים? ???

וזה SE, אז בחור, יש לך ביד חרא של כרטיס. כמה ביט ה5200 שהשאילו לך? אם הוא 128 ביט אז קח אותו, תעבוד על הדוד או משהו ;D

פורסם
  • מחבר

יש דרך לשיפור?ודרך אגב היתכבנתי שהכרטיס כמעט עשה לי כוויה

פורסם

אתה מתכוון לשיפור ה9200SE? אם כן, אז פשוט לא. הוא מקרה אבוד :-\

פורסם
  • מחבר

ועם אני אעשה oc ? עם פאן קארד

פורסם

ועם אני אעשה oc ? עם פאן קארד

לעשות OC ל 9200? ועוד גרסת ה SE המוחלשת? אתה לא מדבר ברצינות נכון? בלחץ עם OC אתה אולי תסחוט ממנו עוד 3 FPS וזה לא יעזור לך בכלום במשחקים החדשים של ימינו אנו, אם יש לך תקציב לכרטיס חדש אז תרשום כמה אתה מעוניין להשקיע וננסה לעזור לך.

פורסם

לא יעזור ! הוא ברמה של GFORCE MX עם לא יותר גרוע :P

פורסם

הוא יותר גרוע מג'יפורס 4MX, רק זה מראה עד כמה שהוא מעפן.

המלצה שלי- תנסה למכור אותו, אולי תמצא איזה פראייר שייתן לך עליו איזה 220~ שקל, תוסיף (אם יש לך) עוד כמה שקלים ותקנה לך כרטיס ראוי למשחקים כמו FX5700 או בקצת יותר 9600PRO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים