פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים היום הוספתי זכרון למחשב שלי כדי לבדוק אם הוא עובד.אחרי שהורדתי אותו, החזרתי הכל למצב שהיה, והפעלתי אותו.עכשיו איך שהוא גומר את הטעינה של הווינדוס,(XP) הוא ישר עושה ריסט וכך הלאה כל הזמןרציתי לדעת ממה זה נובע, והאם יכוליות שהבעיה בזכרונות והם פתאום נדםקו?תודה רבה
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אפשר לדפוק אותם אם לא נזהרים מחשמל סטאטי.יכול להיות גם שהזיכרון סתם לא יושב טוב.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים יותר סביר שלא שמת אותו טוב או שליכלכת אותו.תוציא ותנקה עם אלכוהול ותנקה קצת את החריצים עם מיבש שיער :-*(אוויר קר)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר אוקי תודה על התגובתניקיתי הכנסתי טוב הוא יושב טוב אבל עדיין יש ריסטריםהמחשב חדש יחסית, וזה קרה רק בעקבות הוספת זיכרון והסרתו
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים תנסה להחזיר את הזיכרון שבדקת ולראות אם המחשב עובד איתו וכך תדע אם הזיכרון המקורי (כאילו זה שהיה קודם) נהרס.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר אוקיי ניסיתי עכשיו זיכרון שונה שעובד אבל המחשב ממשיך עם הריסטרים, ניסיתי כרטיס מסך שונה עדיין.מה זה יכול להיות עכשיו חוץ מזכרון וכרטיס מסך?
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים תשמע אתה מתחיל להיסתבך...מהתחלה זה לא היה נשמע הגיוני שהכנסה והוצאה של זיכרון גרם לבעיות.יכול להיות שנגעת בלוח כשהמחשב עבד?איפוס של הביוס כבר עשית?תבדוק בביוס מה המתחים והטמפ' ותדווח לנו...אם יש כיבוי בזמן הביוס זה כבר מתחיל להיות מסריח(שרוף).
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר לא נגעתי בלוח,עשיתי איפוס לביוס, והטמפ' רגילות.אני כנראה שולח תמחשב ביום ראשון לפנדה שישברו תראש מה קרה שם
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים שיהיה לך בהצלחה...מניסיון אני יודע שיהיה לך קשה מאוד איתם. אל תגיד להם שפתחת את המחשב אם הוא עדין באחריות. ב-95% מהמקרים הם אומרים שזו בעית תוכנה של המערכת הפעלה(אתה אשם ) אז תהיה מוכן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.