עבור לתוכן

few questions about xp

Featured Replies

פורסם

ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32?

2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there...

10x for the help

פורסם

how to add hebrew : start>>run>>intl.cpl

goto "languages" tick "install files for complex script and right to-left languages (including thai) and click "apply" ,it will ask for the windows cd.. ,click "details" ,click "add" under "input language" select "hebrew" and click ok and again ok goto "advanced"

under "select a language to match the language version of the non-unicode programs you want to use" select "hebrew" and click ok

ntfs isnt slow ,you can use a win98se bootdisk and get that done from fdisk (youll have to to delete all the partitions and recreate)

you can also get that done from the winxp setup,only if the partition is 32GB or less

or you can do it with partition magic without any data loss

פורסם
  • מחבר

1.קודם כל תודה ענקית בבעיה עם העיברית (חח יצא חרוז)

2.אין לי מאיפה להשיג 98 bootable , האם 98 רגיל יספיק ?

3.בהתקנה של האקספי אין לי איפה לבחור בfat32 . כמו כן הכוננים שלי גדולים יותר מ 32 ג'גה .

4.לגבי התוכנה-תכף נבדוק .

עריכה:קראתי פה בפורום ש fat32 פחות מאובטח אך יותר מהיר? יש אמת בדברים האלו?וגם אם לא ,מה ההבדלים ביניהם?

פורסם

קודם כל הוא התכוון לדיסקט הפעלה של win98. אם אין לך, תוריד מ-bootdisk.com

חוץ מזה, אכן ב-NTFS יש הרבה יותר אופציות אבטחה מב-fat32, למרות שאני לא בטוח כמה זה משפיע על משתמש ביתי ממוצע. בלי קשר, NTFS נחשב יעיל יותר על דיסקים גדולים - גם יותר מהיר וגם מבזבז פחות מקום.

נכון שיש לו כמה פיצ'רים שגורמים לירידה קלה בביצועים, אבל אפשר בקלות לבטל אותם ולקבל שיפור ניכר (כל מדריך טוב ל-windows 2000/xp tweaking מזכיר את זה). בעיקר מדובר על ביטול indexing, וביטול NTFS last access time.

פורסם

אלא אם המחיצה שלך ממש קטנה (פחות מ-2 ג'יגה), קשה לי להאמין שאתה באמת מרגיש באיטיות בגלל שאתה משתמש ב-NTFS. יכול להיות שהדיסק הקשיח שלך לא מוגדר על DMA? (אם אתה לא יודע, תעשה חיפוש בפורום, דיברו על זה המון פעמים)

בקשר להבדלים בין NTFS ל-FAT, אבטחה לא מעניינת אותך אלא אם יש לך יותר ממשתמש אחד על המחשב או שאתה עובד ברשת פנימית. מה שכן, ל-NTFS יש אפשרויות לשחזור יותר טובות והוא חסכני יותר במקום על מחיצות גדולות.

וערוך בבקשה את כותרת ההודעה למשהו שישקף יותר את תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים