עבור לתוכן

שתי סטיקים של 256mb או אחד של 512?

Featured Replies

פורסם

שלום אני מוסיף עוד מעט זיכרון למחשב שלי ועכשיו רציתי לדעת מה יותר כדאי שתי סיטיקים של 256 שיפעלו על דיואל או אחד של 512?

יש לי כבר שתי סטיקים של 256 על הלוח של ABIT IS7 שפועלים על דיואל ,ועכשיו עקב היציאה של המשחק הדגול "דום 3" ,זה עורר בי תאבון לעוד זיכרון..

אשמח לשמוע הצעות

פורסם

באינטל עדיף דואל דידיאר

באיי אמ די זה מיותר

אבל בכל מקרה כבר יש לך 2 על הדואל דידיאר, אז מה השאלה פה בעצם, אתה משאיר אותם או מוציא אותם?

אין לך הרבה ברירות, או למכור אותם ולקנות 2 סטיקים, או להשאיר אותם ולקנות בנוסף עוד סטיק אחד...

פורסם
  • מחבר

בנוסף לשתי סטיקים שיש לי שכל אחד מהם 256 אני מוסיף עוד זיכרונות של 256 כל אחד שכולם יעבדו על דיואל וביחד יהיה ג'יגה ראם.

עכשיו אם אני מוסיף רק סטיק אחד של 512 אז זה יפסיק את הדיואל?

פורסם

למה ב AMD לא משנה מה תשים DUAL או רגיל?

פורסם

למה ב AMD לא משנה מה תשים DUAL או רגיל?

זה לא קשור לטופיק הזה אבל...

לAMD באס של 400 MHZ מקסימום (לא ב64 ביט...) ככה שזה לא משנה אם תשים זיכרון שיעבוד ב800 MHZ (הדיואל...), המערכת תעבוד רק ב400...

לגבי השאלה של פותח התראד: אם יש לך אפשרות לשים עוד שני סטיקים בדיואל, אז תנצל את זה (אני לא מכיר את הלוח, אבל אני יודע שיש לוחות שאפשר לשים בהם שני סטים של זיכרונות בדיואל...). אם אין לך אפשרות כזו, אז סטיק אחד של 512 יהייה עדיף יותר.

פורסם
  • מחבר

כן אפשר לשים עוד שתי סטיקים שיעבדו דיואל.

עכשיו רציתי לשאול איזה זיכרונות אתם ממליצים לי לקנות? תקציב 500 ש"ח

פורסם

תגידו, AMD ערבבו לכם את הנוירונים? יש לך IS7 שזה לוח של אינטל, אז המעבד שלך הוא אינטל, ובטח שכדאי לשים את הסטיקים הנוספים בדואל, כי זה בערך היתרון היחידי של האינטל...

פורסם

תגידו, AMD ערבבו לכם את הנוירונים?

מה זה קשור?

דבר ראשון תנסח את עצמך כמו שצריך אל תכתוב שטויות ועוקצנויות לא במקום וללא סיבה

הציגו לו את הדברים כמו שהם, באינטל (תקף למקרה שלו) הדואל כן משמעותי ובאיי אמ די (סתם לידע כללי, לא תקף במקרה שלו) זה לא משמעותי

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות של adata 400 mhz מומלצים ? פשוט שמעתי שהם גם טובים לאוברקלוק

פורסם

כן הם טובים, השאלה מה הדרישות שלך מהם, לאיזה באס אתה מצפה שיגיעו?

פורסם

תחסוך תכסף...המשחק הזה פשוט אכזבה :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים