עבור לתוכן

בחירת מסך + כרטיס מסך - למען השקט הנפשי

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מתכוון לקנות לעצמי מסך LCD חדש ומאחר ואני רוצה לחבר אותו יחד עם המסך הקיים, אני מוסיף כרטיס מסך חדש - שיתמוך ב Dual Monitors. עברתי על הרבה הודעות בפורום וגם על סקירות באתרים שונים ואחרי הרבה מחשבה ובדיקה הגעתי למסקנות שאותן אפרט מטה. למען השקט הנפשי בהוצאה כספית כה גדולה, אודה לעצותיכם לשינויים בבחירותיי או למציאת מחיר טוב מזה שמצאתי.

מסך = נשארתי עם שתי אפשרויות:

Hyundai Q17 שראיתי שכתבו עליו כאן רבות והוא אכן נראה מרשים - 2,599 ש"ח מחיר הכי זול שמצאתי.

או

CMV CT-726D - הפתעה שגיליתי בשיטוטי באינטרנט - חברה שלא שמעתי עליה אך ראיתי ביקורות מצויינות על המסכים שלה ועם הנתונים של המסך הספציפי הזה קשה להתווכח - להלן הבולטים שבהם:

Brightness - 400 cd/m2

Contrast Ratio - 1:500

Response Time - 14ms (לעומת 20ms ביונדאי)

Zero Dead Pixel Warranty 36 Months

מחיר הכי זול שמצאתי - 2,495 ש"ח (אצל למיר)

חשבתי שהם בטח מותחים את הנתונים - אבל קראתי ביקורת מקצועית שבדקה וגילתה שהכל נכון...אשמח לשמוע מה חושבים על 'העוף המוזר'.

קישור לאתר החברה:

http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5}

כרטיס מסך = בתקציב גג של 700-750 ש"ח נשארתי עם אפשרויות mid-range וראיתי גם כאן שהכי מומלץ בטווח הזה הוא ה Radeon 9600 Pro. מצאתי של Gigabyte במחיר 761 ש"ח הכי זול.

אשמח לדעת אם זו בחירה נבונה ואם כן - האם ניתן למצוא במחיר יותר זול.

הרבה תודה מראש על התשובות!

פורסם

בתקציב הזה באמת אלה המסכים הכי טובים (אני הייתי בודק שוב לגבי המסך "הלא מזוהה")

וכרטיס תיקחח את ה9600pro

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה. אשמח לתגובות / הצעות נוספות..

פורסם

אל תשכח שהיונדאי בא עם פאנל מאוד מאוד ידוע ומזוהה - Hydis !

ודרך אגב 20ms זה נהדר- אין מריחות כלל ומשחקים הכי מהירים לדוגמא TRIBES מי שמכיר רץ חלקלק בלי שום הפרעות...שלא נדבר על הצבעים !!!

וגם מומלץ מאוד מאוד חיבור DVI טהור בלי מתאמים כמובן

תתחדש

פורסם
  • מחבר

HellWarrior - תודה על התגובה והברכה.

אני עדיין מתלבט - נתוני ה CMV (בעיקר הבהירות וזמן התגובה) קורצים לי...החלטה קשה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זמן תגובה זה נתון על הנייר

אתה צריך באצת ללכת למקום שבו תוכל לראות מסכים

לדוגמא - מסך E-Yama שמוצג כבעל 12ms בארץ הינו מסך מאוד לא טוב למשחקים וסרטים ויש שם הרבה מריחות.

תבדוק

תשווה

תקרא מאמרים :)

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים