פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים קיבלתי X800 PRO מבית GECUBE שנקנה בטאיוון , אני מצליח להפעיל את הכרטיס רק על AGP X4 ולא על AGP X8 , אני יודע שהלוח אם שלי תומך ב AGP X8 , ב BIOS אני מגדיר אותו לעבוד אפילו רק על X8 ולמרות זאת שאני נכנס ב ADVANCED GRAPHIC SETTINGS ללשונית של ה SMARTGART (שבודקת את המהירות של ה AGP ) היא מזהה עבודה "יציבה" רק עם AGP X4 ומטה , ובכלל לא נותנת לי לבחור באופציה של X8 , ובנוסף לא נותנת לי לבחור באופציה בשם FASTWRITE , חשבתי שאולי זה יכול לנבוע מבעיה בתאימות בין הכרטיס ללוח אם ואולי עדכון BIOS יכול לעזור . יכול להיות שאפשר להגדיר מהירות AGP במקום אחר ? יכול להיות שאין מספיק מתח לAGP ?, כרגע זה על אוטומטי .יכול להיות שלא הגדרתי משהו אחר נכון ? System specs :P4 2.4 2x512MB 333Mobo : 8SQ800 ULTRAGraphic card : Gecube x800PROGraphic drivers : Catalyst 4.7PS : 450WWIN XP SP1
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר התקנת את הדרייברים של הלוח?אם אתה מתכוון לBIOS אז אין לי את ההכי עדכני , אני מנסה להמנע מזה אם אפשר .דרייברים יש רק לכל ה CHIPSET ושאר ההתקנים .
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים יש לך לוח של Nforce?בכל מקרה תתקין את הדרייברים של הצ'יפסט שלךאחרי זה הכרטיס יפעל על X8
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר תודה רבה , עובד , זה באמת היה הצ'יפסט , עדכנתי בהתחלה את הBIOS, וזה לא עזר , אחרי זה עדכנתי את ה CHIPSET וואללה עכשיו זה עובד משובח , שעבדתי על AGP X4 ראיתי מן פסים מוזרים כאלה שהפעלתי דברים עם הרבה טקסטורוט , עכשיו זה חלק כמו טוסיק של תינוק ;D . זה לוח אם של GIGABYTE בלי כרטיס מסך מובנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.