פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים יש לי רמקולים Z560 4.1 ו GTXP 6.1חבר שלי טוען שאפשר לחבר אותם לרסיבר ולשמוע בעזרתו DTS, DOLBY...השאלה היא איך, ואם אפשר, איזה רסיבר כדאי
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אם יש לך כניסה אנאלוגית קדמית ואחורית בלוג'יטק, אתה רק צריך רסיבר קולנוע ביתי התומך בפורמטים הרצויים ושיש לו יציאות אנאלוגיות קדמיות ואחוריות.מומלץ לחבר את ה-GTXP באופן דיגיטלי לרסיבר ולתת לו לעשות את שאר העבודה (פרוססינג, המרה לדומיין אנאלוגי) רק חבל שכל מעגל ההגברה לא יהיה שמיש.
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר אוקי תודה על העזרהלא צריך הגברה, המערכת הזאת חזקה מדי בלי זה .... ;Dולמה היא לא תהיה בשימוש?
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים ולמה היא לא תהיה בשימוש?כי למערכת שלך יש הגברה פנימית משלה המשרתת את האלמנטים המחוברים אליה.
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר סבבהתודה לךשאלה נוספת: אם אני רוצה להוסיף רמקול סנטר כדי ליצור 5.1 איזה כדאי? משהו קטן כמו הרמקולים שלי? או משהו גדול וחזק?
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים סבבהתודה לךשאלה נוספת: אם אני רוצה להוסיף רמקול סנטר כדי ליצור 5.1 איזה כדאי? משהו קטן כמו הרמקולים שלי? או משהו גדול וחזק?יש משהו חשוב שלא ציינתי: אם ללוג'יטק שלך אכן יש רק שתי כניסות אנאלוגיות, אחת קדמית ואחת אחורית ללא ערוץ סאב\סנטר, זו לא בדיוק מערכת 4.1, אלא 4. למה הכוונה? הסאב שלך לא עונה בדיוק להגדרה סאבוופר. הסאב שלך נועד לספק רצועת תדרים נמוכים אבל לא נמוכים מידי. למעשה, אם אין חיבור סנטר\סאב במערכת שלך, הרי שהיא לא מקבלת את המידע שיועד לה בפסקול הסרט. הסאב שלך מספק את התדרים הנמוכים מתוך המידע הניתן למערכת שלך מהערוץ האנאלוגי הקדמי וכנראה גם מהאחורי. אבל כאמור, לא מערוץ ה-0.1 אשר המידע לגביו מסופק בערוץ הסנטר\סאב. לסיכום: כדי לקבל 5.1 אמיתי תצטרך להוסיף סנטר וסאב. כדי לקבל רק 5 תצטרך להוסיף סנטר. לדעתי עדיף 4.1 מאשר 5, משמע: תוסיף קודם כל סאב, לפני סנטר. הסנטר, על אף תרומתו הרבה, הוא חוליה שהשפעתה על ההנאה הכוללת ממערכת קולנוע ביתי, פחותה יותר מאשר סאב וופר טוב המייצר מספיק אוויר כדי להזיז את הישבן.
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר בעע אני מקווה שאתה טועה.. : להשקיע בסאב זה כבר שיגעון.. תראה הרמקולים אצלי מחוברים ככה: לכל רמקול יש כבל אדום וכבל שחור דקים אשר מתחברים לסאב מאחורה, והסאב מתחבר למעין שלט עם שני חוטים, שמתחבר לGTXP...
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר אזהו שיש את הקופסא הכחולה החיצונית עם היציאות והכניסות ואני רואה רק חיבורים של שנייים :\ אז כנראה שאתה צודק : אמרתי: הסאב מתחבר למעמד עם ווליום וכפתורים, והמעמד מתחבר עם שני כבלים לGTXP מאחור ליציאות
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל רציתי להגיד שיש לסאב מאחורה אפשרות חיבור לרסיבר... אז כנראה שאני אוכל לחבר לרסיבר למרות הכל
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים רק אם זו אכן יציאה שיועדה לחיבור למגבר חיצוני ואני בספק. האלמנט שבסאב בלוג'יטק נועד לכסות תחום תדרים ספציפי שהקרוס מקצה לו. חיבור כזה, מבקש עקיפת הקרוס, שהרי אחרת הסאב לא יתפקד כ-0.1 "אמיתי". אני מציע לך לבדוק את זה טוב טוב מול היצרן כדי לא לעשות טעות שתעלה לך כסף.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים איך אני אבדוק את זה? באתר של לוג'יטק לא רשום : תעבור טוב טוב על המדריך למשתמש - בטוח יש איזכור כלשהו המתיחס לכניסה הזו. אחרת, שלח דוא"ל עם שאלתך ללוג'יטק ישראל, או ישירות ליצרן.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר טוב תודה על העזרה..אין אזכור בקשר לשום חיבור שם, רק הסבר איך לחבר את זה רגיל.שלחתי לשירות לקוחות שלהם..נקווה לטוב.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים טוב תודה על העזרה..אין אזכור בקשר לשום חיבור שם, רק הסבר איך לחבר את זה רגיל.שלחתי לשירות לקוחות שלהם..נקווה לטוב.לא, למערכת המדוברת אין שום "חיבור לרסיבר" בגבה ואכן פלוק צודק, זאת מערכת 4 כאשר הסאב מספק את התדרים הנמוכים לשאר האלמנטים.לא תרוויח דבר מחיבור המערכת לרסיבר. אם אתה רוצה לשמוע "dolby/dts אמיתי" תידרש לעשות מניפולאציית תוכנה על מנת ליצור ערוץ סנטר, עניין מאוד פשוט של משחק עם ההגדרות של הנגן או לוח הבקרה של הכרטיס קול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.