עבור לתוכן

סרטון למי שאוהב CS

Featured Replies

פורסם

יש לי עוד שאלה.. האתר 3dv מתכנן.. מסיבת רשת ממה שהבנתי..(אני מה זה לא מבין את האתר שם.. מסובך כזה) עכשיו.. עם נגיד אני בא בלי קבוצה. לבד.. אז אני יוכל לשחק..?? או להצטרף לקבוצה אחרת.?

פורסם

ברור שתוכל לשחק אתה פשוט מחבר את המחשב שלך לרשת ומשחק באחד הסרברים שפתחו.

למרות שאני לא מבין בשביל מה ללכת למקום ששורץ סיאסרים ילדים בני 8 ערסים מטומטמים.

פורסם

תראה אף פעם לא היתי במסיבת רשת.. ואני רוצה איזה פעם אחת ללכת..אבל יש להם גם הגבלה עד ל 600 משתמשים(ממה שהבנתי..)מה יכול להיות שאני יבוא לשם.. ויגידו לי שאין מקום??

אהה ועוד משו.. אני מתכון עם למישהו יש סרטון נורמלי.. של שחקנים תותחים או קבוצות (כי חיפשתי ולא מצאתי..) אז שיביא לפה.בבקשה..

פורסם

תכתוב בקאזה Counter Strike

יש שמה סרטונים של תותחי על

סרטונים של סיאסרים יצורים מתעצבנים אחרי שקיבלו הדשוט

וכל מיני סרטונים של אנשים שהסטיה שלהם היא להתלבש כמו האנשים בCS

פורסם

מה סתם להוריד.. ניסיתי את זה פעם אבל זה סתם מראה סירטונים לא קשורים..(ואין לי קזה אני רק משתמש באימול..) אז עם למישהו יש איזה סרטון.. ממסיבת רשת או משו יפה.. .. שיביא בבקשה..

פורסם

אם אתה רוצה לדעת על קלאנים חזקים ושחקנים תותחים כנס לאתר של אגודת הCS הישראלית

www.3dv.co.il

פחחח אגודה עאלק... זו חברה פרטית

פורסם

וגם אין שם מה כל כך לדעת!..סתם הם מראים חדשות.. בנוגע לקונטר סטריק וזהו.. לא משו מיוחד על שחקנים. או קלאנים..(מה שאני רציתי)

פורסם

הורדתי פול דברים בקאזה... הכי טוב

פורסם

תשאל שם בפורומים מי הכי טוב , כולם יגידו לך כבר

פורסם

אז אתה יכול בבקשה לעלות לאתר.. שאני יוכל גם להוריד ולראות כי אין לי קזה..

אהה.מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה דברים להורדה.. דרך האתר.. כי יש לי סרטון מה זה יפה!! של קבוצה שנקראת ÄaA עם מישהו מכיר!! אין איזה יפה הם משחקים!! אבל זה ניראה לי ישן.. כי לא שמעתי עליהם!! אבל הסרטון פצצה!!

פורסם

הסרטונים 30-60 מגה כל אחד... אני מניח שאני לא צריך להוסיף מילים

מה דעתך שאני אעלה גרסה טובה של קאזהלייט במקום ?

פורסם

בסדר.. אבל איך מעלים משו להורדה.. פה באתר.?

פורסם

מעלים באתרים שנותנים לך לאחסן קבצים כמו המזודה בוואלה, גאוסיטיס, וכו' ושמים פה לינק

פורסם

יש לי שאלה לא הכי קשורה אבל עדיין קשורה ;)

מה ההבדל בין CS לבין CS:CZ ?

X10

פורסם

איך אני בדיוק מאחסן באולה.?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים