עבור לתוכן

סרטון למי שאוהב CS

Featured Replies

פורסם

כמה שזה נכון!!!!!1

קבלו את זה

פורסם

ROFL!!!! :o:) :) :D

אלה ממש טובים..

איזה מצחיק זה במצוייר שהוא מתרגז כזה "אייייייייייייייייייייי"..

CS ownz you all..

פורסם

ישן מאוד

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!

פורסם

אחלה סרטונים. כל הסיאסרים הם קומיקאיים בעל כורחם

עוד משהו בנושא:

http://sad-or.tripod.com/cser.zip

פורסם

This file is hosted by Tripod, a Lycos®Network Site, and is not available for download. Please check out Tripod's Help system for more information about Remote Loading and our Remote Loading policy.

פורסם

סתם שאלה.. יש תחריות עולמיות ב cs ועם כן מי הקבוצה הכי טובה?? ומאיפה היא??

פורסם

אין דבר כזה....

וזה קלאן לא קבוצה

יש אתרים עולמיים שמארגנים תחרויות בין קלאנים וזה..... אבל אי אפשר לקבוע מי הקלאן הכי טוב וגם אם תדע תאמין לי הם לא יקבלו אותך

פורסם

סתם שאלה.. יש תחריות עולמיות ב cs ועם כן מי הקבוצה הכי טובה?? ומאיפה היא??

יש תחרויות , כמו למשל מסיבות רשת ענקיות שחברות ענק נותנות ספונסר לארוע והקלאן (קבוצה) שזוכה מקום ראשון מרוויח הרבה כסף.

יש את אליפות העולם  WORLD CYBER GAMES אני חושב קוראים לזה . זו אליפות העולם של הרבה מאוד משחקים ביניהם גם CS.

הקלאן הכי טוב בעולם כרגע וגם שזכה באליפות העולם האחרונה נקרא SK . לא זוכר תשם המלא . הם שוודים.

פורסם

sk ניראה לי ששמעתי עליהם פעם.. יש לך אולי סירטונים שלהם.?? או סרטונים אחרים של של שחקנים תותחים!..?

פורסם

אם אתה מחפש שחקנים טובים בCS רוב הסיכויים שתמצא אותם בבתי משוגעים

פורסם

אם אתה מחפש שחקנים טובים בCS רוב הסיכויים שתמצא אותם בבתי משוגעים

מזתאומרת??

לא אני יותר רוצה לראות את הקבוצה הזאת sk?? אז עם למישהו יש סירטון שלהם.. שיעלה פה..

פורסם

אם אתה רוצה לדעת על קלאנים חזקים ושחקנים תותחים כנס לאתר של אגודת הCS הישראלית

www.3dv.co.il

פורסם

העברתי את הסרטון לוואלה, טריפוד מניאקים לא נותנים לקשר מבחוץ לקבצים שמאוכסנים אצלם, ועוד הם מחקו לי את החשבון בגלל שניסיתי LOL

http://briefcase.walla.co.il/data/d/a/r/k/_/r/e/s/p/e/c/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408042125342247/200408042136196004/cser.zip

נ.ב.: למכירה:  <צונזר>

עריכת המודר: הודעות קנייה ומכירה, לא על גבי הפורום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים