עבור לתוכן

אייבורי? , שירות טוב? , היכנסו ותגלו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח אחי עזוב , נמאס לי מכל השיט הזה , אני הולך מחר לKSP אני מאה אחוז יקבל לוח חדש... , כי יש להם במלאי ואני בטוח גם מאה אחוז שהלוח לא בסדר ואין עליו שום נזק פיזי.

פורסם

שלחתי את חבר שלי עם מפרט פעם אליהם. (הוא התעקש לקנות שם) כתבתי במפורש ג'יפורס שתיים במפרט גם דיברתי עם הטכנאי שם וגם הם כתבו את זה במפרט שהם הביאו לו אבל כשהוא קיבל את המחשב ראיתי שהביאו לו ג'יפורס 256 שבזמנו עלה מאתיים שקל פחות. פשוט רמאות לאור היום.

פורסם

ועכשיו סוף סוף המחשב שלך פועל ואתה יכול לבדוק אצלי את הזיכרון?! ???

פורסם

יש לי רעיון יותר טוב תלך לKSP ואז שיש לך מחשב עובד אז תדפוק את אייבורי

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אותך בגרוש , ומתן , עד שאני לא מקבל את האיפוקס שלי , מתקין אותו , ושהכל עובד , אני לא חושב בכלל על לעשות טובות לחברים שלי , כי פשוט אין לי זמן.

רק לדרך אגב , זה נראה לי כאילו המחשב פועל יותר מהר ממה שהוא צריך , יענו בטעינות , הוא טוען הכל נורא מהר אבל במשחקים עובד פחות טוב, ככה גם היה לפני המעבר לאיפוקס , אין לי מושג אבל הלוח הזה נותן בוסט ביצועים מטורף בעבודה בוינדוס! , הוא יותר מהיר מאשר כמעט כל מחשב שראיתי , גם RoyShefy שראה את המחשב שלי עם הMSI ראה , זה משוגע.

פורסם

המחשב שלך באמת טוען מהר יחסית לרוחב פס שיש לו...

עדיין לא הראת לי איך הוא עם האיפוקס, אתה מוזמן להזמין אותי איזה יום ואתה מוזמן גם אליי, יש לי כמה דברים חדשים..

פורסם

חברות הבושת האלו יסיימו על קרן הצבי כמו שמיר מחשבים.

כאמור : "כל כלב ביג'י יומו ! " :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים