עבור לתוכן

אייבורי? , שירות טוב? , היכנסו ותגלו

Featured Replies

פורסם

אוקיי , זה מתחיל ככה , יום אחד לפני חודש , אני פותח את דלת חדרי בשעה 3 בלילה אחרי שהייתי בקניון ומוצא את המחשב שלי :

AXP 2000

EPoX 8RDA3i Rev 3.2

Generic PC2100 256MB + Micron PC2700 256MB @ DUAL channel

Gigabyte RADEON 9600P Vivo 128MB

WD 40GB+30GB

קפוא , מזאת אומרת? , המחשב פשוט נתקע ולא זז , לא מגיב לשום לחצן למעט הריסט המפורסם , אוקיי , עשיתי ריסט , המחשב עושה פוסט עולה , אבל הופה? , מה קרה? , נתקע בבוט סקרין , אחרי מיליון ניסיונות תיקון ואחרי שבדקתי כמעט את כל המערכת עם המחשב של אחי , הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר במעבד\לוח , אז בדקתי את המעבד קודם על הלוח של אח שלי , ומה? , גם שם , אותה הבעיה בידיוק , אמרתי , אולי יש למעבד שלי משהו נגד לוחות איפוקס , לקחתי את הלוח הישן שלי של MSI מבוסס KT400A , וגם שם! , אותה בעיה... , משמע - המעבד לא תקין , בעיה מאוד מוזרה , אבל ככה הולך העולם והדברים המוזרים ביותר קורים לי.

התקשרתי לאייבורי , אמרתי שאני רוצה להביא את המעבד(אחריות) , אחרי ויכוחים אינסופיים אילצו אותי להביא את כל המחשב עד לשם , אוקיי , המחשב הגיע , אחרי יום מצלצלים , "המעבד שלך לא בסדר ונשלח להחלפה" , אחרי שבועיים של טלפונים שלי אליהם , המעבד סוף סוף מגיע , אני בא לשם , ה"טכנאי" מתקין את המעבד , ומה? , המחשב לא עולה בכלל , לא עושה פוסט , הוא מוציא את המעבד ומה אני רואה? , המעבד לפני שהוא הכניס אותו בכלל היה שרוף! , עושים צחוק אלו תאמינו לי... , הטכנאי הביא מעבד 2400 חדש כדי לבדוק שהבעיה לא בלוח , ומה? , הכל פתאום עובד! , הוינדוס עולה ואפילו הרצתי שם משחק(NFSU,איך לא?) , הייתי שם 40-50דקות וסידרו לי את המצב אמרו לי יביאו לי מעבד מחר על הבוקר , אוקיי , למחרת(אתמול) הלכתי אליהם ומה אני רואה , המעבד שהם כביכול הביאו "חדש" זה המעבד שלי שנתתי להם עם המחשב לפני שבועיים(למה אני יודע? , כי נמרחה לי פעם משחה טרמית וזה השאיר סימן , וגם אני מכיר את הסטפינג שלי)

אוקיי , עוד פעם המחשב לא עובד , ועכשיו אפילו לא עושה פוסט , הביא מעבד אחר 2500 , והלוח פשוט שרף אותו על השניה , ואז אמרתי , שיט , גם הלוח החדש(קניתי לפני חודש וחצי) , הלך , הוצאתי את הלוח ושמתי את הMSI התקין. , באתי הביתה וקראתי בחוברת של הלוח , וCF שזאת הבעיה שהייתה לנו אתמול , אומרת שמשהו בביוס\לוח לא בסדר , מסקנה , הלוח שלי גמור(לא שרוף...).

ומישהו באייבורי דפק אותו , אוקיי , אתמול צעקתי אליהם ועוד כמה דברים , שלחו את המחשב לפתח תקווה עם הלוח של הMSI מותקן בתוכו והמעבד הישן , והבטיחו לי שהמחשב חוזר בעוד יומיים(מחר) עם מעבד חדש(2400 כנראה) , ואני צריך לדבר עם מנהל שירות לקוחות על פיצויים עכשיו... , ושהכל תקין...

עכשיו אני שואל אותכם? , השירות שלהם למרות שבסוף(כנראה) הכל נגמר טוב , עדיין נחשב גרוע? , לדעתי כן! , מאוד! , הייתי אתמול בחנות 5 שעות עד ששיחררו אותי...

תגובות אנשים.

פורסם

תמיד אמרתי שאיבורי לא רציניים...

פורסם

גיא, אמרתי לך שלא תתן להם לקחת את המחשב!!

זה לא טכנאים זה חארות!

סעמק אין דבר כזה שהם לא מסכימים להחליף לך אם אתה לא מביא אליהם את כל המחשב, אם הכל לא יסתדר כמו שצריך תתבע אותם וגם תאיים עליהם שתתבע אותם, לי נמאס מכל החארות שיש בארץ ואיך שמתחילים להרגיז אותי בחנויות אני יכול להתפרץ עליהם כמו שהם לא מאמינים ולהביא להם איומים משמיים ואז בסוף הם משתכנעים...

פורסם
  • מחבר

כן , ועכשיו גם הלך לי הלוח(שגיעה- CF , כתוב בחוברת שזה או בעיה בביוס או שהלוח שרוף , והלוח לא שרוף , זאת אומרת שהבעיה בלוח ו\או בביוס) , לוח חדש לגמרי שהשקעתי בו הרבה זמן כדי לקבל את הכסף בשבילו!

והם הרסו לי אותו , עכשיו גם צריך לנסוע לגעש להחליף אותו! , מזל שהם לא עשו לי עליו שום נזק פיזי...

מה שכן היה כיף לראות איך המעבד שלהם ה2500 נשרף(שמעתי את הפיצוצים הקטנים! , והריח , אוי הריח!!)

פורסם

יווו כלבאתות ובקשר למה שעשו לך עם המעבד שהחזירו לך את שלך עושים את זה הרבה במוסכים עם מצברים איזה חארות ישראלים...

פורסם

למה ציפתה?

הטכנאים שלהם הם טכנאים נעל. אנשים שחושבים שהם יודעים להרכיב מחשב (כמה קשה זה >:() הם יודעים הכל במחשבים.

אז הם ינסו הכל בשביל רק להראות לך שהמחשב עובד כדי שתעזוב אותם. כמה חבל שאתה אחוז בודד בין הלקוחות שלהם שמבינים ובדקת והכל ולא יכלו לשטוף לך את הראש בשטויות שלהם. הבעיה היא זה האחוז הגדול יותר שמוכרים לו את הלוקשים האלו.

פורסם

אל תלך לקיי אס פי להחליף את הלוח, תדפוק את אייבורי חזק!

הם הרסו לך אותו, תגיד להם שיביאו לך לוח חדש.

אחי הכל עובד באיומים...

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח להתחיל עם זה , אני פשוט ילך לKSP ויחליפו לי על המקום כי הלוח פשוט לא עובד ואין עליו נזק פיזי...

פורסם

תקשיב אתה יכול ממש להעצבן את אייבורי וכמו שאני עיצבנתי את פיקוק (משהו בגלל ROUTER) ואחר כך קיבלתי הטבות אז כדאי לך

פורסם
  • מחבר

גם ככה אני יקבל הטבות...

פורסם
משמע - המעבד לא תקין

עוד AMD הלך לעולמו (מקרה שני בשבוע האחרון)...

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים מה מעניין? , הם הביאו לי מעבד 2000 חדש , עם אותו סטפינג בידיוק , אבל כמובן שבוע אחר ושנה אחרת , ואני עובד כרגע עם הלוח הישן שלי , ואין לי מושג , אבל הביוס והכל נתנו לו להעלות את הוינדוס שהיה מותקן על האיפוקס , כאילו זה אותו ביוס , והתקנתי דרייברים של VIA והכל עובד כמו שצריך , מה שעוד , בוינדוס המחשב עובד סוף , יותר מהר מכל מחשב שראיתי , אבל במשחקים הוא עובד יותר לאט מאשר עם האיפוקס... , הרבה יותר לאט.

אחח , מחר אני הולך להחליף את הלוח וסוף סוף להירגע על מחשב נורמלי שלי...

פורסם

כמו שצריך פשוט תחליף לוח

פורסם
  • מחבר

תגידו , מחר שאני יביא את האיפוקס , אני יוכל להשתמש בוינדוס שלי גם עליו ?

פורסם

גיא חבל לך על העצבים....

אל תלך לKSP תחכה ..

תשלח תלונהנ למעוצה לצרכנות אם עוד כמה חברים \מכרים\ ידידים שגם נדפקו (לא יהיה קשה למצוא....)

תאמין לי תוך שניה הם על הרגליים ....

תעשה מזה רעש לא רק בפורום בכל מקום אפשרי ...

די נמאס מהם כל שני וחמישי יש איתם בעיות איזה מין חברה של חובבנים זו!?!!?!?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים